icon

Mám pocit, že sa zbláznim

mirka933993
25. jan 2014

Zalozila som si novy nick, som na MK uz dlhsie ale kedze tu mam rodinu, kamaratky a ludi co ma poznaju tak sa chcem vyrozrpavat anonymne.

Som matka mam male dietatko, ktore je ale velmi ucenlive, celkom poslusne, no nemozem si nan stazovat.
Donedavna som zila s otcom dietata, asi pred 2 mesiacmi som ale odisla zo spolocneho bytu. Preco? Jeho psychycky teror mi isiel na nervy. Jednoducho stale otazky co robim, kde som a neivem co vsetko. Ked osm isla ku kamoske tak mi volal aj 10x za 4 hodiny a samozrejme kazdy telefonat bol smrtelne dolezity, max ma to vytacalo, k tomu ma stale ponizoval, hovoril pred kamaratmi ze mam drzat hubu, ze mna sa nikto na nic nepytal a tak. CO ma max vytacalo bolo ked vedel ze ma prist navsteva, tak on samozrejme min. 30 minutova sprcha ak nie vana na hodku, ptoom sa holil, parfemoval, obliekal a potom isiel napr. umyt auto alebo nieco vybavit do prace, mne nevadilo ze som si musela vsekto nachystat sama a ze bolo dieta so mnou ale to ze prisiel pan domov a najprv 20 otazok preco to este neni, preco stojim v kuchyni ci sa pojdem upravit, kedy sa pojdem urpativ, co si mam obliect, nech sa namalujem, a nech stiahnem brucho, a nakoniec sa chvalil ze vsetko robil on. No ako to ma max. vytacalo.POcas vztahu som sa snazila par krat riesit nase problemy ale neako to nevnimal a samozrejme som bola vzdy na chybe ja.
Tak kedze stale hovoril aky je so mnou nespokojny tak som jedneho krasneho dna zbalila seba aj dieta a odisla prec. Odvtedy sa citim lepsie, stastnejsie a spokojnejsie.

ALE pocas tej doby som sa z niekym zoznamila, no ako to pvoedat zamilovala som sa, je tu ked ho potrebujem, ked sa citim zle a ako clovek, chlap je to co hladam.
Problem je v tom ze sme sa este nevideli, okrem fotiek a druhy ze cely ten tlak co som mala vo vztahu prenasam do tohto,,vztahu,, a hlavna vec je ze mu neverim, snazim sa ale je to take tazke neda sa, co robit dalej.

Bol niekdo v podobnej situacii ze po rozchode zacal nieco nove ako to fungovalo? Vobec neviem co robit ale myslis si ze aj ja mam pravo byt stastna.

kveta
25. jan 2014

@mirka933993 Prvy vztah po novom rozchode malokedy vydrzi.. Vacsinou je len zrychlenou verziou prave ukonceneho vztahu.. rozumne je dat si aspon sedem mesiacov od vztahov pauzu, ale celkom Ta chapem.. Tiez som rychlo vhlupla po rozchode do noveho vztahu a pauzu som si dala az po nom.. 😉

mirka933993
autor
25. jan 2014

@luba28 neviem chysta sa na slvoensko, a ja tiez, teda planujem to tak aby to bolo vtedy ako on, len je to strasne daleko a mam strach ze to vsetko dovtedy skonci. proste mam strach vies keby som ho videla alebo pocula tak je to ine ale takto len pisanie och

mirka933993
autor
25. jan 2014

@kveta ano viem ze to tak je, ale tento novy ma zo vztahu nevytiahol ani nebol dovodom rozrchodu. Jednoducho s ex sme uz 9 mesiacov zili ako bratia a bola to otazka casu kedy odidem.

luba28
25. jan 2014

@mirka933993 nebooj,drzim ti prsty,...uvidis,ze vsetko bude dobre,...mozno potom uz odidete spolu,....len si nic zle nenamyslaj,stale mysli pozitivne a bude to tak,.... 🙂 🙂 🙂 🙂

mirka933993
autor
25. jan 2014

@luba28 ach keby to bolo ako ty hovoris

keby to vsetko bolo jednoduchsie

luba28
25. jan 2014

@mirka933993 ziadne aach,....bude to tak,len si ver,.... 🙂

mirka933993
autor
25. jan 2014

@luba28 snazim sa a le sa neda, uz sme sa raz stretnut mali ale zahadne do toho nieco voslo, neskor sme mali spolu telefonat zase zrazu nieco proste mam pocit ze vzdy ked uz to vyzera tak ze nieco bude tak zrazu je to inak

kveta
25. jan 2014

@mirka933993 Vobec som nepisala o nevere. Len clovek sa v novom vztahu sprava inak, ked vie zit spokojne sam a inak, ked len prestupuje zo vztahu do vztahu s nedoriesenym predchadzajucim vztahom. Preto mas pocit, ze vnimas dosledky predchadzajuceho vztahu v novom vztahu.

sissy27
25. jan 2014

@mirka933993 aby som ťa opravila - ty si sa nezamilovala do toho chlapa, ale len do ilúzie... stretnite sa naživo, za to nič nedáš, dajte si kávu, možno obed, uvidíš, či sa máte o čom baviť aj v realite alebo ani veľmi nie, či bude fungovať chémia, alebo to všetko zhasne skôr ako vám prinesú tú kávu 😉 a keby aj sympatie boli vzájomné, ešte stále si ho nemusíš sťahovať domov, vydávať sa a mať s ním ďalšie dieťa, všetko chce svoj čas... možno z toho nebude nič, možno pekný románik "na dlhé zimné večery" a možno aj niečo viac, uvidíš sama... všetko, čo sa v našom živote deje, má nejaký význam, toto tiež, keď nič iné, tak ťa to posunie ďalej...

mirka933993
autor
25. jan 2014

@kveta aha vidis to ma nenapadlo

mirka933993
autor
25. jan 2014

@sissy27 a presne tu zacina moj problem, ono my sme nnatom tak daleko ze planujeme spolocnu buducnost a tak. proste a ja to tak chcem ako hovori, lebo podla toho co kecame tak je to presne taky clovek akeho som hladala

januska14
25. jan 2014

ahoj mirka 933993, nepoznam ta no nerobis dobre presne taky scenar som zazila aj ja. pisali sme si par mesiacov stretli, a po 2 mes.planovali svadbu mam dnes dcerku a rozvadzam sa

sissy27
25. jan 2014

@mirka933993 neplánuj... ako sama vidíš, už raz si plánovala a evidentne plány boli úplne zbytočné, lebo všetko išlo svojou cestou... ži pre prítomnosť, plánuj akurát tak zajtrajší výlet 😉 sama sebe dopredu vytváraš problémy práve tým, že plánuješ 😉

mirka933993
autor
25. jan 2014

@sissy27 ach vidis to mas pravdu.

ked ja nedokazem nemysliet, neako nedokzaem nechat hlavu na pokoji. uz aj premyslat zacat z neakym sportom ale na beh je teraz strasna zima ach neviem

mirka933993
autor
25. jan 2014

@januska14 a ako dlho ste si pisali, ako dlho trvalo kym ste sa stretli a tak? preco sa teraz rozvadzate

bungo
25. jan 2014

Povim ti jedno aj ja madakedi sto chuti si daco spravit ale nespravim to preco bo mam deti a trapilo by ma keby som si nieco spravila.poznam to teror skazdej strani kolko krat premyslam nad poradnov daktori chlapi s takimto spravanim sa daju zmenit ale daktorim ako by im zamrzlo zmislanie.pokial mas kam ist je to super ale ak ta ma celi zivot prenasledovat tak to ti poradim asi len tak zrus snim aki kolvek kontakt a povec mu bud sa zmenis uz len koli dietatu alebo chot do certa.

luba28
25. jan 2014

@bungo si uuuuuplne mimo temy,....precitaj uvodny prispevok,......

sissy27
25. jan 2014

@mirka933993 ale veď môžeš si predstavovať, aké by to bolo krásne keby... snívať je dovolené 😉 ale proste treba byť realista, ešte ste sa ani nestretli a ty už plánuješ spoločný život? to nechaj 16ročným puberťáčkam 🙂
choďte na tú kávu a uvidíš - možno to prvé stretnutie bude zároveň aj posledné a máš po problémoch 😅 teda nie žeby som ti to priala, ale tak vieš, internet znesie veľa, aj vymyslenú identitu... ale držím palce, nech to ide dobrým smerom 😉

mirka933993
autor
26. jan 2014

@sissy27 no ved to ze internet znesie vela. ach ved uvidime ako to cele dopadne

linduska_
26. jan 2014

Ako sa ospravedlniť chlapovi, keď viete, že ste spravili chybu no on vám ju nechce odpustiť a ešte vás aj ignoruje, už som z neho na prášky...

selina29
26. jan 2014

@mirka933993
A aj mate v plane sa stretnut? A on je slovak? Zisti si co najviac o nom ak mozes...skusali ste napr skype? To je lepsie ako foto mozes sa dozvediet viac 🙂

lily14
26. jan 2014

A ake stare mas baby? rozptavate sa sj o nom? On ma deticky?

luciaholincova
26. jan 2014

@mirka933993
Prezila som nieco ine ako ty, ale dosledky som mala rovnake - zamilovala som sa do druhého muza ale nedokazala som mu verit a vo vsekom som hladala klamstvo a zasterky. Netlac na pilu a ako ti pisali aj @selina29 a @sissy27 , skus len na zaciatok brat to ako kamaratstvo, vsetko mu povedz a vysvetli mu ze dovera z tvojej strany k opacnemu pohlaviu je nastrbena zlymi skusenostami a ak mu naozaj na tebe zalezi , bude trpezlivy a stale sa bude snazit ta ziskat. Nezabudaj ze pre neho si koli niecomu pritazliva, tak sa ho snaz nevylakat ,alebo neodplasit od seba.Maj zadne dvierka pri kazdej situacii nachystane a cakaj cokolvek - tak ta aspon nic neprijemne neprekvapi a zaroven budes stastna ak sa stane opak. Mne to pomohlo a zaroven som sa po case sama presvedcila ze moja nedovera je voci nemu je len v mojej minulosti a v mojej hlave - ako taky psychicky blok a casom to zmizne.Chvilu to trva, ale ked saa uvolnis a zacnes si zivot uzivat , ako ti aj baby radili, pride to lepsie. Ved ja verim tomu ze vo svete je rovnovaha, ked sa niekomu stane vela zlého , pride potom nieco pekne , aby sa to vyrovnalo , uvidis , bude uz lepsie a hlavne sa venuj malej lebo ta si najviac chce uzivat tvoju pritomnost a najviac si zasluzi tvoju lasku a opateru. 🙂 Drzim ti palce a netlac na pilu.
PS: Na pobavenie - Ved vlastne aj muzi su ako velke deti, treba sa o nich starat a dopriat im dost volnosti na hry s ostatnými muzmi. 🙂))
Rovnopravnost musi byt - Dnes si vyrazis , manzel moj ty, vonku s kamaratmi a zabav sa a zas nabudúce pojdem ja s kamarátkami a ty budes doma strazit nase ratolesti. No coment! 😀

mirka933993
autor
29. jan 2014

@luciaholincova dakujem za super prispevok, aspon nieco pozitivne .

aj ked musim povedat ze sa citim strasne, nevladzem sa ani postavit na nohy.

mam pocit ze sa mi ruti cely zivot dolu vodou, teraz odhliadnuc od zalubenosti, kazdy den pride zla sprava a na druhy den este horsia

mirka933993
autor
29. jan 2014

@lily14 moje dieta ma 18 mesiacov, ano rozpravame sa aj o detoch, o zivote a tak, nie on deti nema.

mirka933993
autor
29. jan 2014

ach ludia, zienky keby som mohla tak kricat a kricat do sveta, celu moju bolest a moje trapenie. snad by sa mi aspon vtedy ulavilo.
zivot dokaze byt tak kruty a nefer.

luciaholincova
29. jan 2014

@mirka933993
Tak si zakric - niekedy pomoze sa vykricat a vyplakat a potom sa ti aj myslienky ustalia a vycisti mysel.Ak to ma pomoct , poplac si , pokric, vybi si zlost do vankusa.Uvolni emocie aby si to potom neprenasala na dieta. Pride raz aj to dobre , uvidis.Nemoze byt stale zle.Mozno to nebude hned zajtra a ani mozno za tyzden ale vsetko zle raz skonci.Len bud silna, ved zeny su silnejsie nez si muzi myslia. 🙂

mirka933993
autor
29. jan 2014

@luciaholincova ach kiezby to tak bolo a islo ako hovoris. Placem od rana do vecera a som v stadiu kedy uz nemam silu ani len plakat. CHodim ako matoha, je to strasne. Citit taku bezmoc, beznadej.

seraa
29. jan 2014

@mirka933993

kruty a nefer zivot je ked sa narodi dieta chore, ked niekto blzky zomrie, ked sa zacne vojna
alebo vypukne epidemia ci ked clovek pride o vsetok majetok a ocitne sa na ulici, alebo nekaka tazkak choroba to je podla mna kruty zivot a bolest

rozchod s blbcom ktore ho si si dobrovolne vybrala nie je krute
takzke ano, smutne ano ale nie kruta a nefer

ja by som len k tomu tvojmu novemu objavu, tipujem ze ste sa zoznamili cez net
na to uz by som si dalal pozor, je vela podvodnikov a psychopatov s rodinami doma co vypisuju po netoch
(jasne su aj normalne ,seriozne zoznamky)
ale po takomto rozchode si proste daj pozor aby si sa nesklamala
teraz sa ti kazdy bude zdat ten pravy po takom co si mala
mala by si si dat pozor a hlavne trosku cas
drzim palce

mirka933993
autor
29. jan 2014

@seraa ahoj dakujem za prispevok, ale aby som to uviedla na pravu mieru ja nie som psychycki na dne kvoli ex, no to by bol ten posledny clovek kvoli ktoremu by som bola na dne.

Mam choru mamku ktora lezi v nemocnici nikto nevie co s nou je a ako dlho tam bude, dalej som sama dost chora a zdravotne na tom nie som dobre, tak tiez maly caka na operaciu. Takze to su veci ktore ma trapia.