icon

Mám pocit, že sa zbláznim

mirka933993
25. jan 2014

Zalozila som si novy nick, som na MK uz dlhsie ale kedze tu mam rodinu, kamaratky a ludi co ma poznaju tak sa chcem vyrozrpavat anonymne.

Som matka mam male dietatko, ktore je ale velmi ucenlive, celkom poslusne, no nemozem si nan stazovat.
Donedavna som zila s otcom dietata, asi pred 2 mesiacmi som ale odisla zo spolocneho bytu. Preco? Jeho psychycky teror mi isiel na nervy. Jednoducho stale otazky co robim, kde som a neivem co vsetko. Ked osm isla ku kamoske tak mi volal aj 10x za 4 hodiny a samozrejme kazdy telefonat bol smrtelne dolezity, max ma to vytacalo, k tomu ma stale ponizoval, hovoril pred kamaratmi ze mam drzat hubu, ze mna sa nikto na nic nepytal a tak. CO ma max vytacalo bolo ked vedel ze ma prist navsteva, tak on samozrejme min. 30 minutova sprcha ak nie vana na hodku, ptoom sa holil, parfemoval, obliekal a potom isiel napr. umyt auto alebo nieco vybavit do prace, mne nevadilo ze som si musela vsekto nachystat sama a ze bolo dieta so mnou ale to ze prisiel pan domov a najprv 20 otazok preco to este neni, preco stojim v kuchyni ci sa pojdem upravit, kedy sa pojdem urpativ, co si mam obliect, nech sa namalujem, a nech stiahnem brucho, a nakoniec sa chvalil ze vsetko robil on. No ako to ma max. vytacalo.POcas vztahu som sa snazila par krat riesit nase problemy ale neako to nevnimal a samozrejme som bola vzdy na chybe ja.
Tak kedze stale hovoril aky je so mnou nespokojny tak som jedneho krasneho dna zbalila seba aj dieta a odisla prec. Odvtedy sa citim lepsie, stastnejsie a spokojnejsie.

ALE pocas tej doby som sa z niekym zoznamila, no ako to pvoedat zamilovala som sa, je tu ked ho potrebujem, ked sa citim zle a ako clovek, chlap je to co hladam.
Problem je v tom ze sme sa este nevideli, okrem fotiek a druhy ze cely ten tlak co som mala vo vztahu prenasam do tohto,,vztahu,, a hlavna vec je ze mu neverim, snazim sa ale je to take tazke neda sa, co robit dalej.

Bol niekdo v podobnej situacii ze po rozchode zacal nieco nove ako to fungovalo? Vobec neviem co robit ale myslis si ze aj ja mam pravo byt stastna.

Strana
z3
matozazzo
29. jan 2014

@mirka933993 Najhorsie je po sklamani vo vztahu vhupnut do 2.vztahum a pritom ani nevies, aky je... Nerob tu istu chybu, Daj si cas ty, aj s babatkom. Len vy dvaja. Ak mas niekoho stretnut, svoju zivotnu lasku, stretnes ho. Chat by som uplne zakazala! Ludia maju medzi sebou komunikovat osobne, nie si len pisat alebo volat. Potom su spolu a ticho :( a vztah ide do kytek :( Nepoznam vztah, ktory by takto vydrzal... cest vynimkam, ak tu niekto taky je, nech mi da vediet...

seraa
29. jan 2014

@mirka933993

to je mi luto, hlavne hlavu hore vsetko bude dobre
pred usvitom je najvacsia tma 😉
drzim palce

laila22
29. jan 2014

@mirka933993 no vies, píses, ze toho sucastneho si este nevidela, ste iba vo virtualnom spojení.. Ono cez net to moze byt vsetko pekne,ale realita moze byt ina... Drzím palce nech toi tak nie je. Zasluzis si pekny vztah.

januska14
29. jan 2014

@mirka933993 no pisali mse si asi 3 mesiace, stretli sa o mesiac zalubila som sa hrozne on sa pretvaroval 8 mes. po svadbe nastal teror, momentalne sme rozvodovom konani uz nikdy viac

Strana
z3