icon

Mám podozrenie, že priateľ mojej kamarátky je sobášny podvodník

som_hermijona
1. júl 2013

Tak aby som to uviedla na pravú mieru,nie nieje to žiadny novy námet na Telenovelu alebo knihu..naozaj mám toto podozrenie...Aby som Vám povedala prečo si to myslím trocha to rozpisem...Kamarátka zostala koncom minulého roka sirota,mama jej skonala po ťažkej chorobe,posledne roky sa o nu starala,opatrovala ju...po jej smrti zostala sama kedze okrem mamy nemala nikoho...psychicky bola na tom veľmi zle,priam sme si mysleli že ju budeme musieť odviezť na liečenie,žila Len na antidepresivach a alkohole...az zrazu sa objavil on,Pohladny fešák,super auto,vraj inžinier a pilot (momentalne pracujuci v kancelarii)...Kamaratku dostal z dna,nosil jej kvety,neustale jej vyznaval lasku...Proste ona sa zamilovala ako dieťa,nečudo,bol pri nej stále,prave vtedy ked bola na tom zle...Po asi 1,5 mesiaci už u nej byval ...a po 3mesiacoch ju prehovoril na bábätko,teraz je už v 12tt...A prečo mu neverím?či je to len pocit?videla som ho Len raz a vyžaruje z neho niečo čo mi proste vôbec nesedí(ako povedal môj muž,je ako skryty psychopat) proste neverim mu ani to čo dýcha...u kamarátky byva od štvrka do nedele...zvysok tyzdna je vraj v práci v Sládkovičove,prechodnê bydlisko má vraj v BA a trvalé v Košiciach...už toto sa mi zdá čudné...Ona je tak zaslepená že nevníma nič okolo seba...A minuly tyžden som sa dozvedela že vôbec nepozna jeho rodinu ani kamaratov(vraj ešte nebol čas sa s nimi stretnut)...A to čo ma už uuplne dorazilo je to že kamaratka mi dnes povedala že priateľa konečne prehovorila na stretnutie s jeho rodičmi,tak ich isiel na východ vyzdvihnut ...Neozval sa jej 4dni!!!a potom ked jej zavolal tak jej povedal že jeho rodicia sú mrtvy,vraj ich na prechode pre chodcov zrazil chlap na kamione!a on bol v takom šoku že jej nemal chuť to ani zavolať,a zbytočne ju stresovať že už ich aj pochovali !!!...Uverili by ste tomu preboha!?!?...že vlastne priatelke nezavola že pochovava rodicov!?!?...Ona mu veri,a teraz je neštastna ze sa trapi atd...No a mne to samozrejme nedalo (som už ako detektiv,môj muž mi nadava že sa do toho nemám pliest) a overovala som si to...V meste,v ktorom udajne malo podla neho prísť k tej nehode a smrti jeho rodičov sa žiadna ! Nehoda nestala !!!...ani v blizkom okoli...dokonca som prehladala cely internet a média a nikde sa takato smrtelna nehoda nestala...! ... A teraz baby poraďte...čo mám robiť????ja neviem...bojim sa o nu...ak si taki clovek vymysli smrt vlastnych rodicov,čoho bude schopny nabuduce?caka s ním dieťa,miluje ho...a ja jej stále naznacujem že nieje taky ako sa zdá,a že ho vlastne ani nepozna...Som z toho ozaj na nervy...čo robiť?mám byť ozaj ako detektiv a zistovať ďalej čo to je za chlapa,alebo čo???

aliza
1. júl 2013

@som_hermijona a moja rada? kamoske nijak nepomozes, ani keby si jej doniesla lukolapny dokaz, aj tak si ho bude obhajovat....az pokial jej pani manzelka nezaklope na dvere....tak to je, nic s tym neurobis. Nechaj to tak, aj ked ta to trapi, ale kamoska je dospela, vybrala si sama, je to jej volba, jej zivot, jej zodpovednost.....niekedy si musime sami prejst peklom, aby sme sa posunuli vpred....ja som zazila nieco velmi podobne a nikomu som neverila, aj ked ma viaceri varovali...az kym som nenasla sms-ku a konecne dostala riadnu facku. Netreba kamosku lutovat, to jej nepomoze....treba byt len nablizku a ked sa nieco zomelie, treba byt tam pre nu....to je asi vsetko, co mozes urobit.

graceful9
1. júl 2013

@som_hermijona
@som_hermijona ahoj ak ho chceš prelustrovať pošli mi ip s údajmi. mám znnamostti na polícii a pokúsim sa niečo pozistovať

moonlight1210
1. júl 2013

@som_hermijona viem ze sa toto sklonuje uz vsade ale toto mi strasne moc zavana manipulaciou. Skoro dokonaly scenar. Ona v totalnych dusevnych sr*ckach a zrazu blesk z jasneho neba princ na bielom koni, co v nej uvidel uzasnu bytost aj pod nanosmi bahna. A ona je stred vesmiru a hned len s nou, a hned zavazky (dieta).

Obavam sa kadecoho. Ze ju prehovori na pozicky na jej meno na veci co jej potom vezme.
Ze je tzv. Ukradne idetitu a po case zisti ked ju bude nahanat policia co vsetko "popachala". Staci ked ju posunie nejakej zene co bude robit veci pre neho. Teraz ma idealny pristup k vserkemu v jej zivote.
Ze ked sa ho aj zbavi, tak ju bude dalej mucit cez svojemotcovske prava.

Teoreticky ti mozem skusit pomoct s tou szp, lebo jedneho policajta vo vysluzbe poznam. Ale neviem ci uz ma taky pristup.
Nic slubit nemozem.

som_hermijona
autor
1. júl 2013

@aliza ked ona si už peklom prešla,za poslednych 5rokov pochovala vsetkych clenov rodiny zostala uplne sama,ak jej ešte nejako ublizi ten klamár tak sa bojim že to už nezvladne...jednoducho,moje svedomie mi nedovolí nechať to tak...☹

aliza
1. júl 2013

@som_hermijona ved ja ti verim, ze to mala/ma tazke, ale zaroven verim, ze kazdy mame ten svoj osud a musime si to 'svoje' odzit, aj keby co bolo...preto ta nepocuva a ani nebude, aj ked donesies dokazy, zial ☹ . Tvoje svedomie sa vztahuje iba na tvoj vlastny zivot, nie na niekoho druheho 😉. Ty jej ponukas pomoc, ale ona ju neprijima....pockaj, kym ju bude sama od teba ziadat a dovtedy by som to nechala tak...je to jej cesta, ktorou musi prejst a zbytocne do toho zasahujes. Ona pravdu nechce pocut, nepripusti si nic, co sa jeho tyka... tak to respektuj. Cim viac budes jeho pred nou spochybnovat, tym viac si ho bude branit! je to tak, ver mi, zazila som na vlastnej kozi...a nielen ja 😢

petraxy6
1. júl 2013

@som_hermijona súhlasím s @aliza. je to pekné, že jej chceš pomôcť, ale niekto zhora má s ňou, alebo s ním nejaký plán. Ak sa ti podarí niečo urobiť a zachrániš jej "kožu" tak OK. Ale ak sa ti nebude dariť pri pátraní, alebo hocičím s tým súvisiace, tak to nechaj tak, lebo tak to má proste byť. Môže sa to otočiť v horšom prípade aj proti tebe.

moonlight1210
1. júl 2013

@som_hermijona ked uz nic nebude fungovat aspon jej daj vediet, ze si tu stale pre nu. Az by to zle dopadlo, nech sa nehabi prist, ozvat, ze od teba nebude pocut tradicne - ja som ti to hovorila. Ze nie je sama.

maca_p
1. júl 2013

@som_hermijona co keby si tukla do FB, ci sa tam nachadza taka obec alebo mesto, kde on deklaruje svoj trvaly pobyt? ak je tam taka nejaka skupina, napr. Jaromnice, tak ho tam urcite bude niekto poznat. napis, ze hladas toho a toho, ze je tvoj davny znamy a ze si na neho stratia kontakt. prip. kontaktuj obecny urad - zenske su klebetnice 🙂

terezka1947
1. júl 2013

@som_hermijona fuuuha,skoro sci fi 🙂

tinapa
1. júl 2013

Určite sa na to nevykašli a zbieraj dôkazy...môže to byť len obyčajný sviniar, ktorý ju chce využiť..ale takisto aj psycho, ktorý môže urobiť oveľa horšie veci...takže si ho preklepni zo všetkých strán.. Určite to nie je o maľovaní čerta na stenu, veď sa stávajú také absurdity... Robíš dobre.. Je najjednoduchšie to obrátiť na osud a zakrývať si oči. To tiež ako s domácim násilím- tiež povieme, že však to má s ním- napr. s dieťaťom ten hore nejaký plán- narážam na vyjadrenie petryxy6- a necháme, nech ho ten- kto týra? Takže pokračuj hermijona...veľa šťastia.
@som_hermijona

olifcek
1. júl 2013

daj meno do ip. Poznam plno personalistov, ludi na letisku, par policajtov. Som z ke, zijem v ba... Napis mi do ip aj spz auta. Dakujem.

andreabug
1. júl 2013

tú ŠPZ-ku môže mať aj falošnú - POZOR naňho - klamár - čo som tu čítala :( Treba len cez kamošku to vybaviť, nepliesť sa do toho, ale na stopu ju priviesť samú!!!! Ukázať jej web - alebo vytlačiť ten dátum, že nik nezomrel v tom čase, treba jej povedať, aby neprezradila, že to je od vás, že si to sama našla na webe, treba ísť za ňou, keď on tam nebude, porozprávajte sa, kuknite spolu na web, je to divné... :(((

igiana
1. júl 2013

@som_hermijona obavam sa, ze ak aj poznas jeho meno, nemusi byt jeho skutocne. Napadlo ma, ze ak nemas moznost dostat sa k jeho dokladom, mohla by si ist na policiu s tym, ze mas podozrenie, ze ide o podvodnika, aby preverili jeho totoznost a ci nema falosne doklady. Policajti to robia bezne, ked sa im niekto nepozdava.

fiona8
1. júl 2013

Uu no som zvedava ako to dopadne...

terezka1947
1. júl 2013

@som_hermijona baby a autorka temy,nehnevajte sa na mna,ale ja tomu pribehu neverim-nehovorim,ze sa to nemoze diat...ale zda sa mi to fakt velmi zvlastne....no v kazdom pripade,vela sil a stastia pri rieseni.

kikina84
1. júl 2013

@som_hermijona clovek sa uci na vlastnych chybach..ked je zaslepena ako hovoris,,tak nepomoze ani svatoziara,pokial to ona sama nezisti ze je v zadku,co si upimne myslim ze aj je podla toho co pises..jedine co mozes spravit jej to povedat co vies..ale kedze je tehotna,zbytocne stresi jej nepomozu,skor uskodia dietatu..Ked jej to neklapne s tym dotycnym,nech ma aspom zdrave dieta,,ked je dospela a je svojpravna,musi vediet co robi..

vieruna
2. júl 2013

@moonlight1210 ano moze, ale kedze do prace chodi kdesi ku sladkovicovu, tak nebude mat spz BA. Akoze firma pisana v BA a prevadzka mimo chapem. Ale velke zhody nahod na take motanice nie? Podla mna ked nieco vyzera ako hovno, smrdi to ako hovno, tak to nebude torta 🙂

kluska
2. júl 2013

ja by som sa do toho ale vobec nemiesala. Uz som sa poucila, v minulosti som sa starala do kamosky, ktoru par krat opustil zenaty chlap ked bola tehotna aj ked porodila. Isty cas bola bez neho a bola som jej dobra, neskor sa k nej vratil, ona ho prijala a ja som bola ta najhorsia. Ked si niekto chce dodrbat zivot, nech si ho dodrbe sam. Kazdy ma svoj vlastny rozum a ona ta aj tak nebude pocuvat, lebo on je teraz najdolezitejsi v jej zivote. Tiez mam kamosku, co ju jeden tak poblazil, ze tiez po 4 mesiacoch vztahu sa zacali snazit o dieta, potom hned otehotnela a o 4 mesiace neskor svadba. Podla mna strasne skoro, on chcel dieta aj svadbu. Vela ludi jej hovorilo, ze to este skoro, ale on ju zmanipuloval. Pan boh len vie, ci ich manzelstvo vydzi dlho, ale to je len jej vyber. Najlepsie sa nestarat, si predstav, ze spoznas galatneho chlapa, ktory je k tebe mily, ma ta rad, chce s tebou dieta a ozenit sa, no neuveris mu a nezalubis sa ?? no ja urcite nie, ale vela zien ano.

kluska
2. júl 2013

tak na 99 % sa to obrati proti tebe, to mi ver

janinah
2. júl 2013

ak by si kamarátke predložila tisíc dôkazov proti nemu,tak ti neuverí a budeš za zlú,ktorá jej šťastie závidí 😒 je zamilovaná a ešte aj tehotná....hšadala by som na tvojom mieste v okruhu tvojich známych nejakého policajta aporadila sa s ním..ono pchať nos do takých vecí môže byť aj nebezpečné,v žiadnom prípade mu nevykrič,že o ňom máš také podozrenie a nestretávaj s a sním osamote,toto nie je sranda 😒

zozo111
2. júl 2013

@som_hermijona Suhasim s janinah - musis si dat velky pozor, ty jej sice pomahas a mozno casom pride kamoska na to, ze si jej zachrnila kozu, ale kym k tomu pride, moze sa stat vselico.
Ty si uvedom, ze ked ten chlap pride na to, ze TY mu ides po krku, bude sa snazit ta nejakym sposobom odstranit, lebo len ty mu budes prekazat v jeho pláne!!! Aby ti nejak neublizil - akoze napr. nehodou, takí psychopati u schopní vsetkeho... Ona je asi jedina dedička napr. domu, bytu po mame, ak je sirota, ze? O iné by mu asi nešlo a to mu stoji za to ,aby odstranil zavadzajucu osobu, resp. nejak zneskodnil. Davaj si pozor.
Ak mas este najaku dobru kamosku, povedz jej o vsetkom, nestaci, ze to vie tvoj manzel.
Ak si nemozes dovolit detektiva, podla mna sadni do auta a proste ho 1-2x sleduj a hlavne rob fotky, rečiam kamoska neuveri.
Moze sa stat, ze ju nakoniec poštve proti tebe, alebo ako tu bolo uz pisane, kamoska sa ti otoci chrbtom s tym, ze jej zavidis...
Zbieraj dokazy a chod na nu opatrne, je tehotna - hormony robia svoje. Mozno ta najprv vyhodi, ale nechaj jej tam (len) KOPIU dokazov, ked jej vychladne hlava, pozrie si ich. Hlavne ju ubezpec, ze si tu pre nu a aj ked bude teraz na teba nastvana, ma u teba otvorene dvere... Nech vie, ze ma u teba oporu....

jabadaba
2. júl 2013

@som_hermijona no toto mi smrdi na hony. Podla mna Ta instinkt vobec neklame. Take to hrrr dvorenie je sakra na povazenie. Tvoj muz to odhadol - skryty psychopat. Oj, mala som napadnika podobneho razenia, sranda, tiez z KE, s prechodnym v BA. Doktor. Ale medicine sa nevenoval. 😀 5 tyzdnov ma obletoval ako sialeny, poziadal o ruku 😝 a dorabal take veci a dristal take kraviny, ze som ho poslala kade lahsie. Co vyrok to drist, co cin to prehnane gesto. Z takych sa mi vzdy otvaral nozik vo vrecku. Pre neho som dodnes sprosta bratislavska nana, ale lepsie ako s nejakym chrunom na krku. Vydzubal sa z neho alkoholik, jeden pitomecek bez zivotneho ciela. Ale viem si predstavit, ze niektorej by sa z neho kolena podlamovali z tych kecov. Mne sa jezili chlpy na tele, aj tie oholene. 😀 Na takychto mam ja nos a spravam sa uplne podvedome agresivne, ako pes na ozranov. 😀

Kamosku riadne opac ci nahodou v samej zaslepenosti nema napady prepisovat byt na neho! Aj to sa deje uplne bezne. A potom nasledne ona skonci kdesi v azylovom dome aj s dietatom. A prekplepni si hosana na policii. Ved hadam jeho plne meno vie, nie? V Sladkovicove akoze kde pracuje? No leda ze by bol tajny zo SIS, vtedy clovek nemoze vyzvonit ani matke svojho dietata co a kde presne robi. Ale toto asi nebude ten pripad.

nina233
2. júl 2013

@som_hermijona Ahoj, jednoznacne ide o profesionalneho klamara, ktory to hraje na 2 strany a mozno aj na viacej stran. Pravdepodobne ide o cloveka, ktory ma uz zalozenu rodinu, zrejme v Ke, kde dochadza na vikendy, resp. predlzene vikendy, venuje sa manzelke, detom a ti zrejme ani netusia, aky dvojity zivot vedie v Trnave. A s tvojou kamaratkou si zahana nudu na zapadnom Slovensku popri praci. Cudujem sa kamaratke, ze mu to vsetko "zerie" a nepreveruje si iste veci, ale casom na to pride. Ak to praskne, urcite bude tvrdit, aku mal hroznu manzelku a vsetku spinu hodi na nu, aky je nestastny, ze mu nerozumie a podobne blaboliny. Urcite by som bola opatrna a velmi opatrne a postupne to kamaratke davkovala.

blevka
2. júl 2013

Podľa mňa je najpravdepodobnejší scenár taký, ako tu už bolo viackrát napísané - niekde na SVK má oficiálnu rodinu, a vedie dvojitý život. Ja na tvojom mieste by som udržiavala intenzívny ale hlavne priateľský a láskavý kontakt s kamoškou, aby si bola stále v obraze a vedela čo sa deje a mohla zasiahnuť (pre prípad, že by ju chcel navliect do dajakých pôžičiek alebo ručiteľstiev). To, či používa skutočné meno sa odhalí podľa mňa najneskôr vtedy, keď sa bude zapisovať ako otec do rodného listu. A ešte veľa ukážu Vianoce, kde inde by chcel byt ako s tehotnou priateľkou keď sú jeho rodičia po smrti.

petula8
2. júl 2013

@noraf ale ja by som si zobrala aj diktafon (jemu by som to ale nepovedala) a potom by som to jej kamoške pustila , pochybujem že ona ( jej kamoška) verí, ak je moc doňho zaľúbená tak nebude veriť ničomu, len jemu. Podľa mňa ju má omotanú okolo prsta a manipuluje ňou

petula8
2. júl 2013

@aliza myslela som, aby šla na políciu poradiť sa, že čo má v takom prípade robiť. Viem, že jej kamoška je dospelá osoba, ale momentálne je láskou zaslepená a odmieta si pripustiť, že jej chlap by mohol byť podvodník. On musí byť veľmi dobrý manipulátor, a ona mu to všetko zobe z ruky.

cawes
2. júl 2013

tak citam ze ako sa pokrocilo a normalne mam dost z toho kocika, takze on kupil len tak kamosovi kocik a jemu sa nepacil? no tak ten kocik by som chcela vidiet, ak by bol novy, tak ok bohvie odkial ho ma ale ak by bol pouzity tak to ma od zeny, ex zeny? ach co to je za chlapa. Normalne nas musis poinformovat ako dalej pokrocis. co sa tyka toho ze je pilot no ak chces mozes aj mne dat meno do ip, mojho mm najlepsi kamos je pilot a je z kosic

nini1010
2. júl 2013

Naozaj naozaj nechcem nikoho uraziť,to čo pises sú veľmi vážne veci,ale ja si nemôžem pomôcť aby som sa neopytala-tá tvoja kamoska ona je normálna??? Každá z nás už bola zamilovaná,ale toto má dočinenia so zdravým rozumom.
A ked nevidí to,čo je zrejmé z tvojho príspevku nám všetkým som naozaj presvedčená že to proste vidieť nechce.a preto mám podozrenie že aj keď jej tie dôkazy nájdeš nebude mať záujem tí uveriť lebo jej v jej prepáčte vyhovuje žiť a obávam sa že nakoniec budeš ty za tu zlu... zvazila si túto možnosť?

tomikejt
2. júl 2013

tvoja kamoska aj ked zisti, ze jej klamal napriklad v smrti rodicov, on jej nakeca dalsie vymysly, preco jej klamal, a on nakonec bude to chudatko.. mala som do cinenia s podobnym typom.. ale ona ked je zamilovana zozere mu vsetko.. myslim si ze vedie dvojity zivot, niekde ma zenu a dieta. aj ked to dokazes, on jej nakeca ze miluje iba ju, bla bla.. velmi by som si priala aby si jej ty otvorila oci, ale ono to tak vecsinou byva, ze az ked sa sam clovek poriadne popali, sa mu tie oci otvoria.. ty v kazdom pripade patraj dalej, aby si mala co najviac dokazov.. mozno jej tie oci otvoris ty..drzim palce velmi
@som_hermijona

maribell
2. júl 2013

tak to je fakt zvlastne ... ale ja osobne by som sa do toho az tak nestarala ..nevies co to je za cloveka..ja by som sa porozpravala s nou ze mi to nesedi ...nech ta teda zoznami aspon s niekym z jeho rodiny alebo znamim urcite niekoho ma... a to s tou smrtou rodicou ..nech idu teda spolu na hrob ... nech sa zaujima o jeho zivot ...