icon

Mám pomotanú hlavu

26. okt 2020

Mám 25 stretávam sa s chalanom.on má 29.nechodime spolu ale priťahujeme sa cítim to.volávame si píšeme si...Som z neho hotová ...Myslíte že mu to mám povedať alebo čakať kým niečo také povie on?

sandrika1986
26. okt 2020

Sprav si podla seba...vies co citis k nemu...je to len na Tebe

autor
26. okt 2020

@sandrika1986 no ja som doňho zaľúbená ale neviem či mám také veci hovoriť prvá

misha666
26. okt 2020

akoze co mas 10? ved si dospela 25r zena... 🙂 proste mu povedz ze chces vztah a hotovo...aspon uvidis na com si...

autor
26. okt 2020

@misha666 ale nechcem tlačiť nanho.Zato som sa pýtala či nemám čakať kým prvý niečo také povie on?

misha666
26. okt 2020

no vies moj oco mi raz povedal jednu taku zivotnu mudrost ktorej sa drzim... "neprecahnes ty, precahne druhy " ono to neplati len na sex...ale vseobecne... proste cakas kym on urobi prvy krok? naco... kym ty cakas, mozno urobi 1.krok ina a ty ostanes s dlhym nosom...

autor
26. okt 2020

@misha666 ale čo ak ho tým odradim?

deti95060810
26. okt 2020

záleží od teba a od tvojej povahy... ja by som si to nikdy nedovolila k žiadnemu mužovi.... Proste u mňa platí len čakať či som u mladého muža tú vyvolená...😉

autor
26. okt 2020

@deti95060810 veď toto.bojim sa aj ja niečo také prvá povedať že hotová som z neho

zuzap33
Autor odpoveď zmazal
asia83
26. okt 2020

Prečo by ste mali začať prvá? Odjakživa muži dvorili ženám, teda ak mali záujem a páčili sa im. Len teraz sú ženy strašne emancipované feministky, nenechajú muža byť mužom, a potom tu vyplakávajú, že muž si ich neváži, nespráva sa ku nim ako ku ženám a podobne. Osobne by som nikdy mužovi prvá nevyznala lásku, ak by to neurobil prvý on, nemala by som čo ľutovať. Ženy, ktoré sú tie prvé v záujme muža, si nevážia samy seba, majú nízku sebaúctu.

autor
26. okt 2020

@asia83 a keď je hanblivý muz?

misha666
26. okt 2020

a co ak nie ?

janeninka
26. okt 2020

To je prave to umenie flirtovania, dolezite je aby on vycitil ze ho neodmietnes. Nech ho to povzbudi. Ale nechala by som to na neho. Proste hadz navnady. Davaj mu prilezitosti..

autor
26. okt 2020

@janeninka ako napríklad?

autor
26. okt 2020

@misha666 keď hej bude už pozde 😂

asia83
26. okt 2020

Taký nie je. Iba muž, ktorý sa bojí vzťahu, má už vzťah alebo sa mu nepáčite.

janeninka
26. okt 2020

Hovor, pis o veciach, aktivitach ktore ta bavia, sú to take nenapadne hinty- tipy na rande kam by ta mohol pozvať. Je fajn udrziavat aj letme nenapadne dotyky, aby to ze sa dotykate bolo prirodzene a normalne. Neboj sa ticha 🙂 ak mas pocit ze hamblivy tak mozno skus nenapadne spomenut ako sa ti paci ked je niekto odusevneny, ide si za svojim aj ked je napr na zaciatku neisty l, nesmely.. pokukaj dake tipy aj napr na youtube Matthew Hussley ( snad si dobre pamatam)

autor
26. okt 2020

@janeninka dakujem

karolinakr
27. okt 2020

Načo take tanečky.Je blbost mu hovorit som z teba hotova. To by možno ušiel naozaj ale zavolaj ho von.Neviem dobra priležitost ked sa lučite čakať na bozk.Ak to odmietne ci sa uhne, tak si fakt len vo friend- zone
To moze byt len bozk na usta nemusi to byt hneď vašnive bozkavanie
Aj ked videla som par peknych filmov kde sa žena vrhla na chlapa a klaplo to.Ale to by som neriskovala😍