icon

Mám priateľovi povedať, že jeho frajerka robí luxusný eskort?

14. júl 2021

Ahojte. No zacnem takto. Stretavala som sa s jednym muzom, no kvoli urcitym okolnostiam v osobnom zivote (problemy s rodicmi)som mu povedala, ze nemam cas sa teraz stale stretavat ako doteraz a musim sa o nich teraz starar. Uz su tomu asi 2 mesiace co sme sa nevideli, no on mi pise denne, ako a co, ja mu sporadicky odpisujem. Par krat som nacrtla, ze uz mam cas a uz nie su na tom tak vazne a ak chce mozme dakam ist. Nic. Stale mi len vypisuje plus ma teraz on starosti s jeho rodicmi  (su v nemocnici).

Okrem neho som kratko pred nim randila este s jednym ale s tym to nemalo cenu a 2 taketo randenia ja nezadam udrziavat. No on mi povedal na to este vtedy, ze mi nic zakazovat nemoze a mozem sa stretavat s kym chcem. Ja len, ze ano ale nie je to velmi zdrave sa s kadekym stretavat.. trosku ma to zaskocilo, lebo jeho spravanie bolo ze je zavisly na mne doslova. No brala som to tak, ze zjavne som vo volnom vztahu zatial a ked chce vidiet druhych ludi nech vidi a ja tiez.

No k veci. Zistila som , ze si domov nastahoval, jednu babu resp u neho zjavne byva. Nevie o tom, ze o tom viem a veselo mi vypisuje ceky den, aky mam den atd. To dievca som si pozrela na nsoc sietach, kde trosku ukazuje ze u neho byva(fotky atd). Hned sa mi z jej profilu nieco nezdalo, rozpraval som sa s kamaratkou, ze ona dokopy nic nerobi podla toho, co pridava a stale je niekde na dovolenkach, plus nosi drahe oblecenie, ktore bezny clovek ak zaraba mu pridu uplne uletene sumy 700€ tenisky atd. Sama som bola cez pol sveta aj v exotickych krajinach a viem, ze to nie je lacne a nezavidim jej nic.

Pribeh v kratkosti lebo uz pisem dlho. S kamoskou sme ju nasli na eskortnej stranke, medzinarodnej. Jedna sa o luxusnu k. Dokonca tam ma aj recenzie od klientov, ako to robi.. no hnus. Skor mi bolo smutno, ze si niekto takto musi zarabat. No moja otazka znie, povedat mu to alebo nie? On ma denne bombarduje spravami, pise mi smajliky dobru noc dobre rano atd, pise co je s jeho mamou a ako mu ide zivot. No ja sa uz po tomto asi nedokazem na neho pozriet tak ako predtym, este med vravel, ze by k* nikdy nechcel a nefinancoval.

Som mlada, s nim sa poznam rok a pol a je o 7r starsi. S nim som chcela uz nieco viac a myslela som si, ze si rozumieme ked mi dokaze denne volat a pisat,no zjavne neviem o nom vsetko. Dakujem za rady a precitanie tohto dlheho postu.

Strana
z2
marcellka32
14. júl 2021

Pozri, keby ťa veľmi chcel za partnerku, tak sa s tebou stretne a rozpráva na rovinu, takéto vypisovacky dobre ránko, dobrú noc len dvíhajú jeho ego, lebo ty mu to zeries aj s navijakom, on sa baví, on aj presne vie, že ich sleduješ,...prestaň sa ponižovať a neodpisuj mu už

0kristina0
14. júl 2021

Mna strasne zaujima ako ste ju nasli na zahranicnej eskorntnej stranke.

lalenka33
14. júl 2021

Keď ťa nezaujíma tak načo si prezerala eskortné stránky a hľadala ju tam? Či aj aj ty máš profil na eskortnej stránke a tam si ona pozrela tvoj profil a potom ty je?

janka_23
14. júl 2021

Keď ti ona olajkovala fotky tak asi náhoda to nebola. To znamená ze k tebe vie. A možno sa aj s dotyčným pánom na tebe dobre bavia, pripadne plánujú ako ta stiahnuť do trojky

karolinakr
14. júl 2021

Niekedy netreba ani profily stranok pozerať, na instagrame sledujem jednu babu,byva v Dubaji, šampusy Dior jachty 5*hotely fotky denne postuje, až nakoniec niekto nam rozposlal fotky jej eskortnej stranky do spravy, takže už jej fotky beriem s rezervou 🙂

karolinakr
14. júl 2021
zdenka11081983
14. júl 2021

Jasne, ze mu to povedz, zachranis mu zivot a vy dvaja budete šťastni do konca života. Drzim ti palce

lubkavargova1
14. júl 2021

Mne to pripada ako pomsta, ze ta nechce a ma doma nieco co je take ine ako ty a ty to tvoja urazena zenska jesitnost to nevie prekusnut..
Inak ja si myslim, ze v tvom pripade plati "zlodej krici, chytte zlodeja"...tiez si priznala, ze by si nezvladla 2 paralelne vztahy, a randila si s inym..takze kto je vacsia kurva, pardon prirovnanie "zlodej"? :D :D

petamich
14. júl 2021

@slavomira1980 nechcem byt hnusna ale ked by neboli taketo pripady - ze si mlada dama uzenie takyto typ, kto by sem potom pridaval temy partner ma podvadza, partner vyuziva eskort, partner ... a na otazku co tak zrazu kazda tvrdi, ze sa zmenil - ano to sa moze stat ale vela z nas zial uz malo "warning" signaly vopred ale z nejakeho dovodu sme ten zensky zmysel ignorovali 🤷‍♀️ na co uhanat takehoto chlapa? pre mna osobne by bolo kusok ponizujuce uz len to, keby mi povie, ze stretavaj sa s kym chces a ja sa ti vlastne ozvem, ked ja budem citit potrebu, nehovorim, ze mame byt nedotklive a nedobytne ale kam sa podela hrdost a hodnota?

slavomira1980
14. júl 2021

No vidis lajkla ti fotky hoci ju nepoznas. Volal ta k tebe domov ale nie na rande. Takze vlastne chce obrabat x zien naraz a ani sa tym netaji, kedze vy zienky luxusne viete o sebe. Inac by ta nelajkla, lebo by ta nemala odkial poznat. Na rande nie, cize ukazovat sa s tebou na verejnost nechce, ale obrobit ta (a x dalsich zaroven) na jeho matraci je v poradecku.

O takeho chruna by som neoprela ani bicykel, nie to mu este odpisovat na spravy 😅😅😁. Zablokuj ho a.. *eb nanho. Najdi si niekoho normalneho.

slavomira1980
14. júl 2021

Povedz mu, aby si svoje problemy riesil so svojou spolubyvajucou a teba uz neobtazoval. Block. A vybavene 😉 uz ziadne spravy.
A ty sa spamataj a vyhladavaj nornalnych chlapov.

hankm
14. júl 2021

Zabudla si podstatnu vec, prilozit link na tu stranku. Kamarat by sa chcel pozriet 😁

manzanillaa
14. júl 2021

@hankm 😂😂😂

savanna
14. júl 2021

Myslim, ze slecnu ma na sexovanie a teba vyuziva len ako butlavu vrbu, aby sa mal komu vyrozpravat zo svojich problemov s mamou. S tebou nic ine nechce, ma svoju spolocnicku, potreby splnene. Viac z toho nebude, ci vie o slecne pravdu, alebo nie, to ta trapit nemusi. Aj keby uz naozaj o nej pravdu nevedel, asi si ju od teba ani nezasluzi pocut. Zablokovat, zabudnut a posunut sa dalej, stretnes lepsieho.

karolinakr
14. júl 2021

Ty kokso, to len bude prdel, ked si ho na rady ozaj zablokuje a bez vysvetlenia odkopne hehe

lija22
14. júl 2021

zvedava som, fest by som ju chcela vidiet 🤪 nemoze to byt daka jeho sesternica? mm nie 😂

elizabet173
15. júl 2021

@hankm ty si teda prípad 😂

Strana
z2