icon

Ako slušne ukončiť konverzáciu na sociálnych sieťach?

7. jún 2026

Ako?ja už neviem.clovek mi píše rozsiahle správy,ja odpoviem vetou nerozvytou alebo len jedným slovom,odpisujem niekedy až po pol dní alebo na druhý deň.dokonca už posielam len like.a tá osoba to stále nechápe.viem ,že keď nechcem aby písal ,tak nemám reagovať vôbec alebo to na rovinu povedať,ale to nieje také jednoduché

veselo_neveselo
7. jún 2026

Uz mi nepis. Dik.

anonym_d4ce1f
7. jún 2026

bud mu napises pravdu , zaklames a povies-sorry mam povinnosti a nemam cas vypisovat alebo hold odignorujes

anonym_1be9d2
7. jún 2026

@anonym_autor A chces s nim byt v kontakte? Ak nie, blokni. Ak ano, tak napis, ze nemas cas tolko reagovat a citat. Zjavne tej osobe nevadi, ze minimalne reagujes.

autor
7. jún 2026

V podstate je to veľmi dobrý kamarát a nechcem si ho nejak natrvalo pohnevať,ale v poslednom čase ho už je moc.

anonym_39329c
7. jún 2026

vypni upozornenia na daneho cloveka a ani neotvaraj spravy alebo davaj len videne. Nie si povinna na vsetko odpovedat.

minenkaa
7. jún 2026

Presne vypnúť upozornenia

anonym_a551f1
7. jún 2026

Prepac, v poslednom case mam toho nejak vela. Pis prosim strucnejsie, nestiham citat, ked je toho moc napisane.

anonym_cec860
7. jún 2026

@anonym_autor hoď do obmedzených

domkakvet
7. jún 2026

@anonym_autor neodpusuj a odpis az po tyzdni.

januska12323
7. jún 2026

Neodpisuj, časom pochopí.

anonym_d989e4
7. jún 2026

Proste mu jasne povedz (napíš), že si nevieš predstaviť s ním nejakú budúcnosť (asi si myslí, že má šancu), že ho berieš ako kamaráta, ale ďalej vás vzťah nechceš posúvať. Že si ho vážiš, ale takáto prehnaná pozornosť ti už nerobí dobre. Ak by to ďalej pokračovalo, zablokuj ho. Niektorí muži idú aj " cez mŕtvoly".

terezia74
7. jún 2026

@anonym_autor napíš priamo, nemám záujem, .

bolarazjedna
7. jún 2026
@anonym_autor

V podstate je to veľmi dobrý kamarát a nechcem si ho nejak natrvalo pohnevať,ale v poslednom čase ho už je moc.

@anonym_autor môžeš mu napísať úprimne, napr Prepac Marek, vieš ze občas sa s tebou rada pokecam, ale žijem aktívny život, práca, záľuby, venujem sa sebe, rodine, a s tým neviem skĺbiť každodenné chatovanie. Ak ti teda neodpisujem, tak venujem sa niečomu inému. Keď budem mať priestor, ozvem sa.

autor
7. jún 2026

Ďakujem za rady.no nemám asi odvahu byť taká úprimná,nerada "zranujem" ľudí.on vie,že nemá šancu,ale či ti chápe ,to neviem.budem odpisovať teda ešte menej často a ešte strucnejsie.snad to časom samé nejak prejde

bolarazjedna
7. jún 2026
@anonym_autor

Ďakujem za rady.no nemám asi odvahu byť taká úprimná,nerada "zranujem" ľudí.on vie,že nemá šancu,ale či ti chápe ,to neviem.budem odpisovať teda ešte menej často a ešte strucnejsie.snad to časom samé nejak prejde

@anonym_autor a týmto minimálnym, jednoslovnym odpisovanim ho nezranuješ? Ci on je na vine, že to nechápe? Pritom možno, keby si bola úprimná, tak by to pochopil teraz, a nie po 2 mesiacoch márneho dufania...

citronove_koliesko
7. jún 2026

@anonym_autor a o com tolko pise?

muchotrafka298
7. jún 2026

Niektore veci treba riesit ihned a nepozerat na to, ze ci to bude pre niekoho zranujuce alebo si niekoho pohnevas. Lebo zivot prinasa aj negativne veci, resp. veci nie su tak, ako chceme. Konverzacia sa da ukoncit aj slusne. Hlavne ak su tam city len na jednej strane, to treba razne ukoncit a povedat pravdu, ak ty tie city nemas k nemu, tak je to len trapenie. Tu je to zbytocna strata casu, ked nemas zaujem, nech to vie co najskor. Lebo tym, ze odpisujes, stale mu davas nadej, ze stojis o to, aby Ti pisal. O co teda nestojis.

autor
7. jún 2026

On vie ,že nemám záujem.obaja sme zadaný.

bolarazjedna
7. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak ešte vážnejší dôvod na ukončenie konverzácie je, že si zadaná. Napíšeš, prepáč, mám priateľa a záleží mi na vzťahu, preto už ti nebudem odpisovať.

muchotrafka298
7. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ty si zadana a vypisuje Ti tiez zadany clovek, ktory Ta chce? To ukonci okamzite, kym sa este da, lebo si koledujes o problemy. Tvoj partner o tomto vie? Ak nie, tak mu to povedz, ze Ta obtazuje spravami ten a ten clovek. A jemu povedz, ze pokial neprestane, tak spravy ukazes jeho zene/frajerke/partnerke. A rob si printscreeny, mozu sa Ti hodit.

anonym_cb5e3b
8. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ghosting zranuje ľudí viac. Buď aspoň taká dobrá a slušne to napíš.Takto si iba zbabelá, sebecká a trápna.

autor
8. jún 2026

Je to dlhoročny kamarát a ktorým nechcem úplne zrušiť kontakt.kedysi dávno medzi nami niečo bolo.piseme si o všetkom možnom rodine ,priateľoch,deťoch ,zvieratách, spomienkach,chorobách , práci..proste o všetkom možnom .priateľ vie ,že si píšeme,teda neviem ,že či vie v akej miere si píšeme.len mi uz teraz trochu" lezie na nervy".keby napísal raz ,dva razy za týždeň,tak ok ,ale dennodenne vypisovanie ma už jednoducho nebaví.

muchotrafka298
8. jún 2026
@anonym_autor

Je to dlhoročny kamarát a ktorým nechcem úplne zrušiť kontakt.kedysi dávno medzi nami niečo bolo.piseme si o všetkom možnom rodine ,priateľoch,deťoch ,zvieratách, spomienkach,chorobách , práci..proste o všetkom možnom .priateľ vie ,že si píšeme,teda neviem ,že či vie v akej miere si píšeme.len mi uz teraz trochu" lezie na nervy".keby napísal raz ,dva razy za týždeň,tak ok ,ale dennodenne vypisovanie ma už jednoducho nebaví.

@anonym_autor ukonci to, kym je cas. Tym, ze medzi vami nieco bolo v minulosti a stale ste v kontakte a intenzivnom, si on moze mysliet, ze stale je tam nadej na nieco. A toto treba zastavit. Ked nezdielas rovnake city. Mas priatela a hotovo, jeho spravy Ta zacali obtazovat. Moze Ti napisat parkrat do roka, ako sa mas, ale nie denne vypisovat kvantum sprav a dozadovat sa odpovedi na ne.

anna777115
8. jún 2026

Autorka, co si sa sem prišla pochváliť, alebo posťažovať. Veď ty sama vieš, že nekonás správne. Svoju energiu a nepozornosť máš davať svojmu patnerovi a nie nejakemu trtkovi, ktorý si hini vlastne ego. Ale ty proste stojiš o tu pozornosť od cudzieho chlapa a preto ti to lichoti, takže nepíš aspoň hluposti, že nevieš, co máš robiť. Taketo pizdy, by som zasratou metlou hnala cez cele mesto, ako si ty a ten tvoj super "kamoš "...

autor
8. jún 2026
@anna777115

Autorka, co si sa sem prišla pochváliť, alebo posťažovať. Veď ty sama vieš, že nekonás správne. Svoju energiu a nepozornosť máš davať svojmu patnerovi a nie nejakemu trtkovi, ktorý si hini vlastne ego. Ale ty proste stojiš o tu pozornosť od cudzieho chlapa a preto ti to lichoti, takže nepíš aspoň hluposti, že nevieš, co máš robiť. Taketo pizdy, by som zasratou metlou hnala cez cele mesto, ako si ty a ten tvoj super "kamoš "...

@anna777115 rešpektujem aj tvoj názor

sashabb
8. jún 2026

Veď neodpisuj hneď, príp. odpíš "nedá sa mi, odpíšem neskôr" ... a odpíšeš keď sa ti bude chcieť. On to hádam pochopí, že nemáš na neho toľko času.