icon

Mám prijať pozvanie a ísť na návštevu k mužovmu kolegovi?

18. okt 2022

Žienky... Pred nedávnom nás s mužom pozval jeho kolega a žena k nim domov, muži sú kamoši z práce a dosť dobrí. Vraj oni si môžu dať pivo, posedieť, porozprávať a ísť domov. Že by nachystali nejaké menšie pohostenie a tak. Môj muž sa s obomi pozná, ma ich rád, skrátka ako kamoši. Chodia spolu občas von do podniku sadnúť, v práci spolu robia. Čo mi prišlo divné, že prečo volajú aj mňa? Úprimne si neviem predstavit, o čom by som sa s bezdetnou, 24 ročnou žabou bavila. Veď podľa toho čo mi hovorí muž, tak ešte žijú ako pubertiaci, občas sa zasmeje keď ten kolega spomenie kde čo ako robili a ona hlupucka o tom vie že sa spolu o tom bavia a nerieši to. Akože súdnosť žiadna, nechápem. Naposledy prišiel s tým, že či by sme si nekúpili nejaké masky, akože také škrabošky na spestrenie intímneho života, že oni dvaja ich používajú občas a je to super spestrenie. Popravde po tomto už vôbec nemám chuť tam ísť, len nechcem byť za divnu že mám niečo proti nim. Mužovi som to povedala samozrejme že s takýmito ľuďmi nechcem tráviť čas a ostal zarazený že čo proti nim mam, že si ešte užívajú život ako bezdetní, či som zabudla akí sme boli my ešte nie tak dávno a že možno mi to prospeje a nemusela by som byť taká uzkoprsa. Aj mám celkom strach ho tam poslať samého, že čo sa bude diat... Baby poraďte mi prosím

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
miadi
18. okt 2022

Tak Oni maju tiez dieta? A u nich je aj tak veselo. Lebo ona zo seba nerobi madonu s dietatom co k nemu prisla neposkrvnenym pocatim. Ved nechod tam ked ich neznasas. Ale nieco zmen u seba lebo tvoj muz vidi ze sa da zit aj inak a ocividne nie je stastny stym co mà doma. A sa mu ani necudujem. Z teba sa stala frigidna starena hnet po porode? Lebo predtym si takato nebola. Ty nie si len matka si aj zena manzelka a si spokojna stym ako svoju rolu zanedbavas. S takym pristupom mozes byt velmi lahko single matka ..

gabym
18. okt 2022

Sa to tu nejak rozbehlo :D ale viete čo baby? Nemá zmysel radiť tejto 30 ročnej pani, lebo ona si aj tak ide svoje. Prečo nie a niee. Takže zbytočná diskusia keďže poradiť si nenechá akurát mi je ľúto jej muža, ktorý ju čoskoro vymení možno ani nie za mladšiu žabu ale za nejakú milú, zábavnú a príťažlivú ženu. Takže autorka pozdrav muža a prajem mu veľa šťastia s tebou. Mimochodom jeho argumenty sú k veci. Tvoje odveci

maca1984
18. okt 2022

Tak tá "žaba " má tiež dieťa ? alebo je toto celé vymyslené a kapánek si sa sekla v príbehu... ?

dadis
18. okt 2022

@panelacikova Som rada, ze sa zhodneme 😘🙂, uplne s tvojim poslednym prispevkom suhlasim

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
miadi
18. okt 2022

@maca1984 ano v uvode bezdetna zaba a zrazu aj oni davaju maleho k dedkovcom a idu na wellness 🤣

petamich
18. okt 2022

my male dieta mame a stale chodime na vylety a uzivame si s nim aj bez neho 🙂 nechcem sa ta dotknut ale mozno dobre spravis, ked tam nepojdes - lebo podla toho ako sa o nich vyjadrujes a urazas ich im tym len urobis sluzbu a budu si aspon nadalej mysliet, ze si rovnako v pohode ako tvoj muz

inak uz chapem preco mi v piatok na vine kamoska povedala, ze sa nestretava so ziadnymi kamaratkami, ktore uz maju deti, lebo ze sa tvaria, ze zrazu si nemaju co povedat, mimochodom aj my sme sa nahodili a dali sme si cizmy a aj muzovi kolac upeciem do roboty a aj si spestrujeme sexualny zivot, akurat (aspon myslim) nie som jednoduchsia a aj dieta mame

marth16
18. okt 2022

Pokiaľ máš možnosť stráženie choď, kľudne na hodinku dve ku kolegovi tvojho muža a potom sa dohodnite a choďte odtiaľ niekde na večeru len vy dvaja. Naozaj nezabúdaj aj na úlohu manželky.... Určite budeš veľa rozmýšľať čo robí malý ale padne to aj tebe vhod. A ak nie tak aspoň manžel uvidí snahu

autor
18. okt 2022

Baby, to s tým dieťaťom bolo na margo ostatných kolegov s deťmi

petamich
18. okt 2022

este dodam, ze je uplne v pohode, ked si my zeny s kolegynami a kamaratkami rozpravame pomaly o kazdom detaile aj intimnych veci ale ked to povie chlap v robote, tak je to cele zle a cudne? ci doteraz si zila v nevedomosti a myslela si, ze chlapi sa bavia o sporte a pive, tak prekvapenie, su aj chlapi (lebo nie vsetci, rovnako ako nie vsetky zeny), ktori riesia aj taketo veci 🤷‍♀️

miadi
18. okt 2022

Najdi si hrncekovy recept na ovocnu bublaninu kup si nieco sexy oživ vas sex zivot a chod s muzom na rande do restiky do kina nemusi to byt k ludom co nemas rada. Ale Rob nieco uz aby ste zili aj ako par Nie len ty matka..

autor
18. okt 2022

@miadi nemajú. Poukazoval na druhú stranu keď som do neho šila že sú bezdetní tak jasne že im je ľahšie. Tak otočil že kolegovia ostatní veľakrát supnu deti na stráženie babkam dedom a môžu robiť čo chcú...tak pokiaľ sa na mňa vykašle kvôli tomu že nechcem zo seba robiť herečku s malým za dverami , kľudne ...

miadi
18. okt 2022

To akoze teraz 18 ci kolko rokov nebudete mat sex ? ??? Lebo maly je za dverami ? Preco nie je vo svojej izbe v posteli? Ale ked dostanes chut na dalsie dieta to uz ho budes vediet uhanat. Mam pocit ze tvoj muz ti bol len na semeno dobry .

autor
18. okt 2022

@petamich tak ale čo mi skutočne môže povedať 24 ročná bezdetná o deťoch alebo o nejakej starostlivosti keď o tom nič nevie ... A zase nemám záujem počúvať rady ako si spestriť sexuálny život. To že sa na ňu chlapi dívajú ako na svätý obrázok nikdy nepochopím, pretože to je jeden súdok s pneumatikou okolo brucha čo sa tvári ako sexica sveta a v hlave iba akú polohu vyskúšať

autor
18. okt 2022

@miadi o druhom už nechce ani počuť takže to nehrozí. Ale vraj keď ma už on prestane uháňať tak bude neskoro lebo už vyskúšal všetko

petamich
18. okt 2022

zbytocne ti cokolvek hovorit, ty si skratka uz "iba" matka 🤷‍♀️ mam 36 rokov a bola som cez vikend vonku s 27-rocnymi manzelkami kolegov, bez chlapov a vies bolo nam perfektne, lebo posledne o com som sa chcela bavit bola starostlivost o dieta, o dieta sa staram 20 hodin denne v priemere, zvysne pomaha manzel :D nepotrebujem sa o tom bavit s kamaratmi, kolegami atd. a tym nijako nedehonestujem rolu matka, len niekto chce byt iba matka (co je uplne v poriadku) a niekto nie a tvoj manzel evidentne chce aj partnerku, milenku, kamaratku, niekoho s kym moze ist von a bude zabava

ale ved v poriadku, nechces ist na navstevu tak nechod, ak by som ja bola ta co ta pozvala a precitala si co tu o mne pises..

jana_eyre_2
18. okt 2022

Ja som introvert, neznášam keď sa mám stretnúť s ľuďmi čo nepoznám, ale zase na druhej strane prečo by som nemala poznať muzovych priateľov? Prečo ju súdis ako nejakú mladú žabu, to je niečo divné sa baviť s ľuďmi čo nemajú deti a nedajú sa nájsť nejaké spoločné témy mimo deti?

dadis
18. okt 2022

@autorka prestan hrat chrumkavu a odviaz sa trochu. Je tvojou povinnostou voci dietatu snazit sa mu vytvorit pokojny domov a rodinu. Partner ma byt pre rodica na prvom mieste, lebo vdaka nemu tvoria dietatu zazemie. Takze nelutuj sa a nerob zo seba martyrku. Co mas 60rokov, ze navsteva parku, rodicov a svokrovcov a tym konci tvoj program dna. Sa preber, ak lubis svoje dieta, tak zacni byt pre svojho muza manzelka. Prekvap ho vecerou, kinom, zajdite si do baru. Aj tebe stupne sebavedomie a chut sa milovat, ked zistis, ze si stale aj pre inych muzov pritazliva. Kedy si naposledy flirtovala s cudzim muzom? Ma tvoj muz na ci ziarlit? Si sexy? Dokazes mu byt partnerom pri debatach mimo dietata a domacnosti? A prestan sa uz porovnavat s kolegovou zenou, lebo sa tym iba strapnujes. Chce skrabosky na sex? Vymysli nieco daleko pikantnejsie a prekvap ho.

zorana999
18. okt 2022

Ziarlis lebo ju tvoj muž ospevuje. Ale je to normálne, aj ja by som asi trochu žiarlila.

basullinka
18. okt 2022

Nuž, chápať tomu, prečo sa páči mužom je zbytočné. Skor sa zamýšľaj ako chceš fungovať v tvojom manželstve, to je tvoj problém a nie, či ma mladá žaba pneumatiku na bruchu a prečo sú z neh hotoví....

ibrunova
18. okt 2022

Takže on ťa už celkom otvorene varuje, že to s tebou ide dolu vodou a ty si ideš svoje a vlastne ti je úplne jedno, že ťa nechá? Gratulujem, dieťa ti o chvíľu vyrastie a budeš ako kôl v plote

miskakyska
18. okt 2022

..to k tomu, čo Ťa mal viezť do pôrodnice?😁

autor
18. okt 2022

@petamich len mi skrátka príde že už máme myslenie na úplne rozličných úrovniach ... Netúžim počúvať nejaké veselé historky , aby mi to potom oplieskal o hlavu doma že prečo my nie . Najradšej by som bola keby s nimi prerušil kontakt úplne

miadi
18. okt 2022

Kazdy si je strojcom svojho stastia v tvojom pripade aj nestastia. Len sa potom nelutuj ked ho stratis Lebo pre lasku nie si ochotna urobit nic. Ani nemam pocit ze ho milujes uz je ti skor trapny .. ako aj ta stastna žaba..

autor
18. okt 2022
autor
18. okt 2022

@ibrunova skôr si myslím že sú to výkriky do tmy pochybujem že je toho schopny

ibrunova
18. okt 2022

Práveže ti bude stále viac a viac unikať, keď nie ku nim, tak inde.. Určite nepreruší kontakt so svetom na tvoj povel, sa zobuď. Bol by blbý..

kukuk29
Autor odpoveď zmazal
ibrunova
18. okt 2022

Možno budeš prekvapená, že je schopný.