Mám problém so spaním, stratila som vnuka
dobrý den ...ani neviem uz ako zacat...ale napisem...a gramatiku prosim vas nevsimajte si dakujem....uz mi trva problem so spanim pomali bude uz jeden rok ..neviem sa zmierit stim ze som stratila mojho vnuka ..mam dceru.ktora porodila dieta .neplnoleta.a ja som vychovala jej dieta ako stara matka ...vychovala som ho ..bez jeho matky ..vela bi aj bolo pisanie ale len zopar napisem...no moja dcera sa vydala v zahranici ....minuli rok v decembri a zobrala si svojho syna ..a jej syn ties ma lubi ako aj ja jeho ...a otvtedy neviem bez neho spavat ....aj ked chcem stale som do rana hore aj ked tu nesedim na internete ze si lahnem ajtak neviem zaspat u psychologov som bola a len mi to zistili ze zatial mi nec neni ..ako ze mi neni nic ked neviem sa zmierit ze moj vnuk neni pri mne a viem ze ma lubi a aj ja starsne ho lubim ...normalne sa citim ze som ochorela na hlavu lebo neviem spavat bez mojho vnuka .....a moja dcera vie o tom ....ze sa trapim a nemam snou kontakti mala som ale moj vnuk stale plakal ked ma pocul v telefone takze som prestala mat kontakt .a teras ma este viac boli ze neviem nic o mojom vnukovi..uz asi ani pan boh mi nepomoze ..vnuka som vychovala do troch rokov a bude mat uz zachvilu stiri...ak niekto vie poradit.ako uz mam stim zit ze moj vnuk neni pri mne a moja dcera si ho len tak zobrala a dobre ..a to uz velke dieta ...
@katka1981 bohuzial nemam bibliu nemam
@erikanezbedna, daj si do googlu Sodoma Gomora, tak sa naucis vyhladat cokolvek, ja tak hladam recepty. Ozaj syn je doma?
@katka1981 uz siel moj muz za nim este neni doma a musi sa kupat pripavit do skoly uz take nervi mam ze az.....na mojho syna....a recepti hej to bi bolo lepsie hladat ako ine ...sodoma gomora prepac ani neviem co to je alebo ze co to znamena
@erikanezbedna, napis to do googlu a zistis, rovnako ako recept. Ja ked niecomu nerozumiem tak googlim a dozviem sa.
@katka1981 dobre pzrem ale pozdejsie ..teras sa mi neda pozret ..a dakujem ze mi radis ...katka 🙂
jááááj...no kto umí, ten umí 🙂 keď chce niekto zabaviť, tak zabaví 🙂 aj sám sa baví 🙂
@denae nepovec uz tak ja sa nebavim ..nie to vi sa bavite na moj neskutocni zivot ktori je pravdivi...a nieze bi ste nieco dodali k tomu co je tu napisane hm mnou sa zaoberate sranda ze somnou sa zaoberate ....
@aprilowka a co ti len vadi ze som romka?mozno ze dobre ta gramatika ze mi nejde ale mozno ze aj mam vaiacej rozuma ako ti ....ak sa mozem spitat.........SI RASISTKA??????ak si tak je to smutné a to velmi...neboli ma to ze ma tak tu nenávidite to ma boli ze je rasizmus a este ktomu aj rastie.....prepac ak si rasistka nie som zvedavá na tvoje reci ...ak toto pochopis tak dakujem 🙂
@erikanezbedna no, škoda, že sa nebavíš, to ma mrzí 🙂 vieš čo? my sa prestaneme baviť, keď ty prestaneš vypisovať. Ale to by sme zas asi išli proti sebe, či? 🙂
@denae a preco nemozem otpisat hm???? ved iba otpisujem ze co sa tu pise a co si ja dam do profilu to sa moze jaaaj ...ta rasizmus hmmm ....a mne nebudes roskazovat ci budem pisat alebo nie nic zlé nepísem ak sa ti nezdá ...
@denae pís a budem sa bavit na tebe ze aké veci vies písat nooooooo pís este ta aj o to prosím nooooo písssssss 😀
@erikanezbedna 😀 😀 😀
@denae 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 fuuuuu ti vies ale nieco napísat hmmmm SI ZABIL.... 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 ..ale dobre veci más na inzeráte ..nejake sa mi aj pácia a vázne to myslím...noooo nevies dobre nieco napísat????len posles smajlík???? 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 ........ 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ............ 😝 😝 😝 😝 😝 😝 ......... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 .........aj ja viem posielat smajlíkov nielen ti ...a vies aspon nieco dobré napísat????? 😝 😝 😝 😝 😝
@erikanezbedna muža máš už doma z práce alebo z krčmy? chalan je už zo školy alebo neviemskade doma? Máš pre nich už navarené? Máš už doma upratané? Dvor si vyzametala? Umývala si sa už dnes? Máš akosi veľa času sa mi zdá, tak ak niečo z toho nie je urobené, tak šup, šup...lebo večer sa blíži a zas bude treba chalana naháňať a nebude čas to dokončiť a zas pôjdeš spať neumytá 😢 Aj keď ti to je veľmi ľúto, viem, ja už odpisovať nebudem, mám inú prácu 😀
@denae este nie moj muz je este v práci...iba vecer príde o 6...a prepac teras si sa velmi zmýlila moj muzik vobec nepije ani len pivo nooo ja vipijem pivo ale moj muz nieeee ...ja mam muza vinikajúceho este to je chvalaboho ze mám dobrého muza....chalan moj nezbedník je este v skole len o pol stvrtej píde autobus...hje dneska som sa umývala a to sprchovala s mojim mílim moja ...ja sa chodim za jeden den do kúpelne aj stiri krát...ja mám casu ja stíham vsetko .hm dobra a sikovna zena má stßihat vsetko aj hm romantiku...hmm ze neumyta???ßto bi si sa aj cudovala ze ako casto sa kúpem ....viac ako ti ..veru viac ...kúpelna je moj zivot predstav si moja DENAE....nemusis otpisovat ja nestojím za to...a ti???chodís sa kúpat s milím ??ßhm????.....nemozem zato ze ma tak tu nenávidite ....ale co uz stím co nic .....
@denae
@aprilowka baby, kým budete reagovať, bude písať bludy, ak prestanete, bude nútená prejsť do inej témy, alebo inú - na podobnej úrovni založiť. A písať tam somariny, kým ju nezačnú ignorovať aj tam. Tímu modrého koníka to vyhovuje, lebo koník už pár mesiacov nie je tým, čím bol, koník skapíňa, tak je dobrá akákolvek téma, aj keď ju založí pubertiak....Predpokladám, že môj príspevok zmažú. ale je mi to fuk, ostávam tu už len kvôli ženám, s ktorými si píšem cez IP a to sa dá ľahko poriešiť mailom.
@timea7 neboj nepojdem .na inú tému nejdem myslis ze ja som zmenila konik?to veru nie nadarmo to uz hadzes na mna ze kvoli aj mne bi sa zmenil konik to veru nie si na omile neskapina konik to vi si asi neviete vihoviet ako aj mne sa neda nic vihoviet..nie som pubertacka nieeee naozaj pozri si profil svojho syna som si dala hore abi ste mi uz konecne verili ze nie som pubertacka ...ano mám asi decky rozum aj ked som uz po stiriciatke ...ale niekomu to ostane ale niekomu nie sme rozlicny ludia ..a konik sa nestrati ...nieeee ...a ani nchcem ...
táto téma už k ničomu nevedie,len sa tu riešia hluposti....... 😠
@ludka140281 Stupidity sa tu riešia v deväťdesiatich témach zo sto. Erika je "svojrázna", ale má také isté právo využívať fórum MK ako aj iní návštevníci tohoto portálu. V reálnom živote si spoločnosť vyberáme, čiže ani vo virtuálnom nemusíme viesť konverzáciu s tými, ktorí nám "nesadli." Nepostrehla som, že by Erika niekoho urážala, zato na ňu sa tu toho zosypalo až až. Nepáči sa Vám jej štýl písania, neviete alebo poradiť nechcete, tak nereagujte.
@ludka140281 veru hlúposti len o mne je debata hm veru kebi ze sa nieco pítali uzitocné tak bi bolo inak a más pravdu a to celú 🙂
@wetka stupidity neviem co znamena ..dakujem ze pekne pises naozaj dakujem ano aj ja mám tu bit a mám aj ja právo ako aj ostatné mamicky aj ja som matka a este k tomu aj stara mama som...ano zosipalo sa to na mna ano ale co uz ved som si nejak zvikla ja aj ked zle nieco napísem tak len sa bránim..a naozaj dakujem ti..ze len pravdu pises mamickám...neublizujem nikomu inác ja som priatelská len to ze to nevedia a ani to nechcu vediet nevadi aj tak musí bit aj tak...
@erikanezbedna Namiesto smajlikov si treba precvicovat pravopis...
@natuska87 áno más pravdu viem to áno...ale bola som trocha nazlostená ked som poslala smajlikov...ved sa nejak musí bránit ..co ze su na mna alergické som na to sama a tu sú viacere ..tak trocha ma aj nazlostí ked tak napísu...
@erikanezbedna Suhlasim...Aj mne sa nepaci komunikacia so smajlikmi tam, kde to nie je vhodne...
@natuska87 tak sa omlúvam za tie smajliky ... 🙂
@erikanezbedna nevytkla som to v tomto pripade Vám, myslela som to vseobecne...Nemusite sa mi ospravedlnovat...
@natuska87 ...ale musim lebo ked niekomu vadi tie smajliky tak ja sa ospravedlnim a nemusis mi vykat aj ked mam 42 rokov ja sa este cítim mlada aj ked som uz stara mama ..a aj ked mám tolko rokov som este diet aj ja sa musim vela ucit o zivote vela .a prepac nestihla som tu pozret lebo aj na fb pisem aj tam aj tu...no kebi viacere boli tu také milé zeno .... 🙂
@natuska87 si prvá co mi vykla ....ale mi tikaj ak mibudes písat... 🙂

@erikanezbedna, tak hadam Bibliu doma mate, skus poztriet