Mám problém so spaním, stratila som vnuka
dobrý den ...ani neviem uz ako zacat...ale napisem...a gramatiku prosim vas nevsimajte si dakujem....uz mi trva problem so spanim pomali bude uz jeden rok ..neviem sa zmierit stim ze som stratila mojho vnuka ..mam dceru.ktora porodila dieta .neplnoleta.a ja som vychovala jej dieta ako stara matka ...vychovala som ho ..bez jeho matky ..vela bi aj bolo pisanie ale len zopar napisem...no moja dcera sa vydala v zahranici ....minuli rok v decembri a zobrala si svojho syna ..a jej syn ties ma lubi ako aj ja jeho ...a otvtedy neviem bez neho spavat ....aj ked chcem stale som do rana hore aj ked tu nesedim na internete ze si lahnem ajtak neviem zaspat u psychologov som bola a len mi to zistili ze zatial mi nec neni ..ako ze mi neni nic ked neviem sa zmierit ze moj vnuk neni pri mne a viem ze ma lubi a aj ja starsne ho lubim ...normalne sa citim ze som ochorela na hlavu lebo neviem spavat bez mojho vnuka .....a moja dcera vie o tom ....ze sa trapim a nemam snou kontakti mala som ale moj vnuk stale plakal ked ma pocul v telefone takze som prestala mat kontakt .a teras ma este viac boli ze neviem nic o mojom vnukovi..uz asi ani pan boh mi nepomoze ..vnuka som vychovala do troch rokov a bude mat uz zachvilu stiri...ak niekto vie poradit.ako uz mam stim zit ze moj vnuk neni pri mne a moja dcera si ho len tak zobrala a dobre ..a to uz velke dieta ...
@sono2 aj moji pribuzni maju problemi len zatial nevedia o modrom konikovi no bohuzial len ja viem o modrom konikovi
@erikanezbedna - nečítala som všetky príspevky, len zopár úvodných, ak máš ešte 12-ročného syna, zameraj sa na neho, ten ťa potrebuje, si jeho matka. Vnuka si vzala dcéra, má na to plné právo, tne je zase jej syn. Takže ak si aj vnúčika vychovávala prvé tri roky, fajn, ale jednoducho teraz si ho vzala jeho matka a ty by si sa mala predovšetkým starať a zaujímať o svojho syna. Nie riešiť vnuka, za ktorého je zodpovedná jeho matka.
@erikanezbedna a ako to je s tými nicami máš viacero počítačov? Lebo ja mam jeden. Tak asi podnikáš, keď máš toľko počítačov, my máme S manželom jeden ☹
@erikanezbedna ako myslíš, žeby ich tu vyriešili? Im poraď presa
OMG
@kliara ano viem ze ma este potrebuje moj syn a preto mu aj chcem pomoct a to velmi snazim sa nejak ale mi to nejde aj ked sa snazim ja neriesim mojho vnuka viac mojho syna ano moja dcera je matka ano viem ze ona sa ma starat ja som len pisala ze neviem spat bez neho len to ... a nadalej sa budem nejak snazit pomoct mojmu synovi ..len to ze on nechce nic ani pomoc nic ....aj dneska to bolo hrozne s mojim synom ...
@mircalla ak sa ta mozem spitat co je to?OMG?
@sono2 aj ja mam len jeden a telefon len na telefone sa neda robit nick ja naozaj mam len jeden a to notebok ...a prepac to tajomstvo nemozem napisat ze ako to robim ces jeden notebok ze sa viem stale vratit ano som profik to sa priznam ale len to a nic viac ...kebi ze som tu nemala nepriatelki aj bi mozno bi som ti napisala ze ako to robim aj ked mam len jeden notebok ..a stale sa tu viem dostat stale ked ma bloknu takk je to zbitocne ma blokovat a ja nic nerobim zle ze bi ma mali blokovat nic zle nepisem len sa branim ako pes
@sono2 naco mam radit ked to tu nechce nikto naco a to je pravda aj to priznam nie som hocikto aj ked ze mam problemi...
@erikanezbedna ja ťa RO-ZU-MIEM, že si si musela dať viac nickov lebo ťa blokli zakaždým keď si tu niečo múdre povedala....a to nechápem...milí admini prečo blokujete túto osobu?? veď ona chce len rady na svoje veľkéééé problémy...vstúpte si do svedomia a nechajte ju láskavo na pokoji..🙂 amen...🙂
@slavicita viem ze neboli to mudre co som tu stale pisala ale som naozaj nevedela ze sa tu nesmie take pisat ne_ve_de_la_som_to ...naozaj..dakujem ze ma pochopite naozaj ja nikomu nechcem nic zle pisat ja sa iba branim nic viac ako bi sa uz oni tak zacitili kebi ze ja utocim na sprostosti ano asi su to sprostosti co tu lepim na modrom konikovi anooo viem ale aj ja mam pravo tu bit aj ja som clovek.. 🙂
@erikanezbedna samozrejme, že máš právo tu byť, aj čo to popísať ale všetkého veľa škodí...niekedy je lepšie si dvakrát rozmyslieť čo vyplavíš zo seba....vieš??....no a verím, že keby sa iné ZACÍTILI, bolo by to zaujímavé...🙂
@slavicita no bolo bi to aj zaujmave kebi ze ja utocim ...a co? to je zla tema?ze som pisala o synovi?ano viem ze vela veci tu skodi ze co pisem a tto zvlast tu skodi moja gramatika ta najviac tu skodi ano viem to..mas celkom aj pravdu ze si mam rozmisliet ze co chcem pisat ale o mojom synovi neni zle co som pisala len potrebujem vela radi ci pomoci ...ano dostala som a budem sa snazit tak ako mi dali radi
@erikanezbedna, ty si nikdy u psychologa nebola, vcera si nespala, lebo cakas kedy tvoj syn pride domov, a dnes nespis, lebo uz nemas doma vnuka. Ty si tak chytena, ze tebe by psycholog rovno doporucil psyhiatra. Vazne by si mala skoncit s konom, lebo take pripady ako ty rychlo prekuknu. Zajtra napises forum, ze nemozes spat, lebo si zabudla ako sa volas.
Ked som si precitala nazov temy, myslela som si, ze nejakej starej pani zomrel vnuk a chcela som ju povzbudit. Po par minutovom precitani prispevkov, bez toho, ze som sa predtym zapajala do nejakych fejkovych debat mozem s velkou pravdepodobnostou povedat, ze zakladatelka temy ma okolo dvadsat rokov +/- je romskeho povodu a zrejme tu pise nejake problemy svojich pribuznych, alebo si toto kompletne vymyslela, neviem. Odporucam ti radsej zobrat do ruky gramatiku a po veceroch sa ucit.
@erikanezbedna ináč čo duchaplne robí dcéra, keď sa nestará O syna, teda, že ho nechala kvôli práci, si tu niekde písala.
Maria zase si tuuuuuu??????😀
@slnecnica174, ja tiez, ze jej umrel, kokos ved je normalne ze matka vychovava svoje dieta. Proste ona trepe az to boli.
@erikanezbedna, Erika napis nam radsej nejaky tvoj oblubeny recept, alebo co si dnes varila.
@erikanezbedna, pytala si sa co znamena OMG. OMG znamena oko mojho Gusta.
@katka1981 pocuvaj pekne moja mila zenska ja neviem spavat anooo kvoli vnukovi ale ked ze neviem spavat tak si stale cakam na mojho syna pokial pride domov ti nevies ani ze co vlastne je mi lebo nevies nic pochopit a ani si to nevies dat do kopi ako vydim ..este ras pisem ze kvoli mojmu vnukovi neviem spavat a ked ze neviem spavat tak stale cakam mojho syna ta nezabudni co zase teraas pisem
@slnecnica174 ti bi si sa mala naucit chapat ludi aj romov nezabudaj na to co teras tebe pisem aj to treba sa naucit a mozno ze to treba aj studovat ak si zoberes pekny volni vecer tak si zastuduj ako sa ma chapat ludi ....dakuejm 😀
@erikanezbedna, Erika moja, ale vcera sme este boli kamaratky a dnes si na mna taka skareda. A to som ti vcera venovala cely den. Pokojne ma oslovuj Katuska 🙂 VYmkla si syna ako si slubovala, je dnes doma? To, ze nespis kvoli vnukovi, s tym ti tu nik nepomoze. Ty sa tes, ze je so svojou mamou, ze tvoja dcera si ho vzala k sebe, tak ako spravna matka, ked porodi syna, tak si ho aj vychova. Tak sa tym netrap, je s mamou, pokial ho nebije, a stara sa o neho ako ma, tak je v spravnych rukach.
@katka1981 oko mojho Gusta 😀 😀 😀
@sono2 o mojej dcere tu nebudem pisat ze kde robi ci ze kde sa nachadza prepac ale o mojej dcera tu neni rec len o mne .. moju dveru nemusite sem zatahovat ...dakujem
@erikanezbedna, Erika, co si dnes taka nabrusena? Vcera si bola jak med, a dnes si taka ostra. Co sa ti to porobilo? Kazdy ti chce len pomoct. Ja ti poviem, ja osm velmi citliva na gramatiku, jasne aj ja urobim chybu a stve ma to, ked si ju najdem a uz sa neda opravit, ale u teba mi to nevadi, lebo ty gramatiku nemas, tak je to ok.

@moni244 túto vetu mám najradšej nepovec nechaj uz, 😂😂😂