Mám problém so spaním, stratila som vnuka
dobrý den ...ani neviem uz ako zacat...ale napisem...a gramatiku prosim vas nevsimajte si dakujem....uz mi trva problem so spanim pomali bude uz jeden rok ..neviem sa zmierit stim ze som stratila mojho vnuka ..mam dceru.ktora porodila dieta .neplnoleta.a ja som vychovala jej dieta ako stara matka ...vychovala som ho ..bez jeho matky ..vela bi aj bolo pisanie ale len zopar napisem...no moja dcera sa vydala v zahranici ....minuli rok v decembri a zobrala si svojho syna ..a jej syn ties ma lubi ako aj ja jeho ...a otvtedy neviem bez neho spavat ....aj ked chcem stale som do rana hore aj ked tu nesedim na internete ze si lahnem ajtak neviem zaspat u psychologov som bola a len mi to zistili ze zatial mi nec neni ..ako ze mi neni nic ked neviem sa zmierit ze moj vnuk neni pri mne a viem ze ma lubi a aj ja starsne ho lubim ...normalne sa citim ze som ochorela na hlavu lebo neviem spavat bez mojho vnuka .....a moja dcera vie o tom ....ze sa trapim a nemam snou kontakti mala som ale moj vnuk stale plakal ked ma pocul v telefone takze som prestala mat kontakt .a teras ma este viac boli ze neviem nic o mojom vnukovi..uz asi ani pan boh mi nepomoze ..vnuka som vychovala do troch rokov a bude mat uz zachvilu stiri...ak niekto vie poradit.ako uz mam stim zit ze moj vnuk neni pri mne a moja dcera si ho len tak zobrala a dobre ..a to uz velke dieta ...
@katka1981 Joj, sulam sa na tvojich prispevkoch 😀
@erikanezbedna, ale ved na to nereaguj, ako pises, ako pises, a co? Sak kazdy nejak pise, zivot je o inom, prosim ta. Toho syna si ako vytrestala? A neboj aj mna tu dodrbali ako sa len dalo. Ved som chcela raz dat 4 mesacnej dcere lyzicku mrkvovej stavy, lebo nemohla kakat. A vsetko v poriadku.
@slnecnica174, nesulaj sa, lebo sa vysemenis a uz nebudes taka pekna. Jedine, ze by si sla na pole a boli by z teba male slnecnice 😀
@katka1981 nieeee na teba nieee nie som nazlostena ja si dobre vsimam ze co pisete a ja viem na koho som tak nervozna a na teba nie viem ze ti si mi aj vcera pekne pisala ved nie som uz taka jebnuta ze neviem ze kto co pise a prepac ak si to beres na seba ze som nervozna prave na teba este ras pisem ze nieeeeeee na teba
@erikanezbedna urcite navstiv psychiatra, myslim, ze urcite ti nieco je, never, ze nic.
@erikanezbedna, ja som v pohode neboj, mne staci moja znizena imunita a s nou spojene problemy, ja sa nemozem rozculovat, lebo by ma uz ozaj zabil aj vzduch. A ty sa tiez nerozculuj, sak nas nepoznas, tak kasli na to. Co si s tym synom poriesila? Niekto ti radil studenu sprchu, to je neprakticke, sak si vodu narobis na zemi a mozes sa smyknut, to nie. Ale teda aspon si ho nechala na ulici prespat? Tuto noc mozno ani nemrzlo, celkom sa dalo, hm? Ako si to poriesila? Ci zas odisiel a dnes ho nechas spat vonku?
@petra7777 a ti co si zac krasavica hm??? ze mi kradnes fotku dam ta zahlasit ...to si zapametaj nechcem tu pisat vulgarne veci ale bi si si to aj zasluzila viesco nejak pekne sa pokusim napisat si uboziak a pipka i vies o tom pipka moja ..hmmm 😝 si pipka a basta 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😀 😀 😀 😀 😀 . a skade mas tu fotku ti pipka ..hmmmm .... nieco ta dam aj ja prekvapit neboj sa dobre ... 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@erikanezbedna a čo takto si zobrať nejaký Schlafmittel? Ten pomôže.
@erikanezbedna, snad sa za tu fotku nehanbis, tak ok, spulis pery, to je teraz in, ale inak vyzeras dobre, tak co sa hnevas, ze sem dala fotku. Vlasy mas lepsie ako ja, je to ok, pozri krajsia ako moja fotka v pase, tam som taka tuctovka. Erika, ak chces od nas rady, tak nebud taka, ver, ze kopec bab chodi teraz na kona len kvoli tebe, lebo su zvedave ako si poriesila syna. Ved nikto nevie ako sa bude chovat jeho dieta v puberte. Nie je to jednoduche.
@sono2 nepovec uz hmmm bojis sa hmm 😝 noooo a co ked som profik ti si biela krasavica a nevies co ja heheheh hahaha si bila a nevies co ja.. a nie ludi ja si sama viem na to poradit ze proficka skade si to uz zobrala ze mam na to ludi hmmm
@erikanezbedna, Erika porsim ta napis mi ako si poriesila syna. Je doma, ci ako? Myslim si ze je to problem, kt. chce poriesit, ci?
@katka1981 a za tu fotku sa hnevam lebo nemala pravo mi to ukradnut
@jannadr nieeee nebola 😝
@erikanezbedna, ale nadavat je tu zakazane, tak sa upokoj. Jasne ze riesia aj teba, ved tvoj syn nam nepise, ale ty. Teraz neodbocuj od temy, ale napis ake zmeny si podnikla voci synovi, aby si zmenila jeho flakanie po nociach.
@katka1981 naco uz mam pisat o mojom synovi ked tu neni nikomu zaujem ..naco vidis ze sa len o mne bavia a nie o mojom synovi ze co ako som poriesila dneska ...neoplati sa to tu pisat ako vidim ☹
@erikanezbedna, akukolvek fotku das raz na internet, tak ta fotka je lahko skopirovatelna a zneuzita. To si nevedela? Co ty vies, ci si ju nejaky chlap nevytlacil a kazdy vecer tu fotku pred spanim vybozkava a potom ide do perin a ktovie co este s nou robi. Pozor na to!
@erikanezbedna, ja som myslela ze chces poriesit problem so synom, teraz sa ides hrat na urazenu? Toto kamosky nerobia. Ja ti napisem, co si myslim. Nezmenila si vobec nic, preto nechces napisat. Ale je to len a len tvoja vec.
@katka1981 prepac neda sa mi pisat teras o mojom synovi lebo ma ide uz porazit od nervov ....ta fotka ma sere ....

@katka1981 😀