Mám problémy s manželom. Poradí mi niekto?
Dobry den. Pisem sem 1x. Potrebujem poradit. S manzelom som 5 rokov,z toho 3roky sme manzelia. Mame skoro 3 rocneho syna. Ked sme spolu randili,chodili,bola som najstastnejsia,ked sme sa zobrali a potom porodila,myslela som,ze nieje stastnejsej zeny odomna. Narodil sa nam syncek. Manzelova euforia trvala velmi kratko. Zacal chodit do krcmy,starostlivost o maleho bola len namne(urcite je to aj moja vina,ze som ho nezapajala do starostlivosti a vsetkych moznych pomocnych prac v dome). Tento rok v juni sme dostaviali dom,samozrejme,krcma-najlepsia kamaratka,cas straveny v krcme aj na ukor stravenia volneho casu s nami. stale to tak je. Vzdy,ked som mu povedala,ze sa mi to nepaci,tak mi zacne vykrikovat,ze co ja chcem od neho-ci musi primne sediet,ako pri malom decku,ze co som v zivote ja dokazala,nic som nedosiahla,ze som truba poj...na.,keby nebolo jeho,tak zahyniem,ze sa mam starat len o maleho a o domacnost,neprinasam domov ziadne peniaze,vsetko ma na hlave on,uver(je polic.vysetrovatel),on ma vysoku skolu,robil od 14rokov. co ja?(ja mam "len"strednu pedagogicku skolu).Mne musi vraj davat 50€,ine zeny od muzov nic nedostavaju... stale urazky,ze on si to somnou velmi rad vymeni,co je to starat sa o dieta-pritom s vlastnym synom netravi ziaden cas,nevenuje sa mu. Si mysli,ze ked mu da pusu,tak je to vsetko.teraz,ze je vyse tyzdna maly chory,je moja vina,neviem ho doliecit(zacal chodit do MS), stale mu vadi,ze chodim k mojim rodicom(nie na dlho)-hoc ked je s nimi,tak sa sprava akoby ich miloval.ze ja sa doma nudim. On za sebou ani tanier neumyje,nerobi doma nic,NIC.este jest -dobre ze mu nemusim pokusat....On vraj postavil dom,sa o mna stara aj o maleho,mam vsetko,a ja si nic nevazim...Prepacte,ze tak "skacem",ale musim to zo seba dostat. a to je len "par" viet.. Dakujem za kazdu radu. Pravda je,ze vzdy som si vsetko vazila,no niekedy i ja mam dost a vybuchnem...Dakujem za kazdu radu...
skus poradnu... hoci aj sama, a keby bol problem s peniazmi, tak aj online existuju. a skus povedat o celej veci aj ludom v rodine.
leanax .... v poslednej dobe som pocula viac takychto pripadov, skoncilo to odchodom muza k frajerke / v jednom pripade o polovicu mladsej / neviem kde je chyba, ale dovolujem si napisat, ZE UNIFROMOU TO V ZIADNOM PRIPADE NIE JE!!!! moj manzel je tiez uniformovany a mozem zodpovedne prehlasit, ze som si lepsieho otca pre moje dieta / snad nie jedine/ ani nemohla zelat! Moj deduso bol tiez uniformovany a tak isto sa poriadne staral o rodinu, teraz ma 90 rokov a uz 67 rokov ziju s babinou v pokojnom manzelstve. Takze som nazoru, ze ked je problem, ze je chyba na oboch stranach. Ci s tym dakto suhlasi ci nie!!! Istotne by mala byt vo vztahu tolerancia, laska, ale najma zodpovedost za dalsich clenov rodiny....
@albao veľmi krásne napísané, zamilovať sa dá aj stokrát za sebou do tej istej osoby, ale ak si raz prestaneme vážiť druhého, pochybujem, že úcta sa nenavráti... a súhlasím aj so @svetlusa12 poznám dvoch policajtov, veľmi zodpovedných ocinov, 🙂 a poznám chlapov "bez unmiformy", ktorí majú veľmi blízko k autorkinmu manelovi
po čase sa zmení ja som mala ten istý problém...prvý boli kamaráti, krčma a potom ja trvalo to skoro 4 roky...no drahý dostal rozum a teraz má výčitky ako sa tak mohol správať...seká dobrotu.a teraz keď mu pripomeniem jeho správanie...prosí ma nech to nespomínam, že sa za to obdobie veľmi hanbí...asi aj ten tvoj potrebuje dospieť..chlapi zvyčajne tak okolo 35 dostavajú rozum
no!!! uz ked si napisala policajny vysetrovatel,to mi staci.posahana psychika,ego v nebesiach...na kazdy bol je liek.ma toho vela a tak jeho potesenim a odreagovanim je krcma a radsej je tam ako s tebou.rozpravate sa spolu?uvedomuje si,ze ho obdivujes za to,co vsetko pre vas robi a ze vies,ze ma vela starosti?nepoznam ho,do akej miery vie byt neprijemny a komunikativny,ale ja by som zacala spolocnymi prechadzkami a robila vsetko preto,aby sa citil dobre doma a zdoveril sa s problemami aj mne a nie kamosom v krcme.

ja ti dam len jednu radu - posad si ho oproti sebe vecer ked bude klud a spytaj sa ho, co sa zmenilo. ci ta este vobec miluje, ci nema nejake problemy v praci, alebo proste co sa deje. on je jediny Zlatko, kto ti da odpoved na tvoju smutnu otazku ☹