Kedy je ten pravý čas začať intímny život v novom vzťahu?
Ahojte. Mesiac a pol randim s muzom vlastne uz mame vztah. Lenze este sme spolu nespali. Kedy je na to vhodny cas ? Ja sa zacinam citit divne ze preco to oddialuje ze si neskryva maleho pindika :D .. ale to by mi asi nevadilo. No a ide o to este ze niekedy kecame v pphode a ine dni sme ticho. A ked si porovnam s ex tak mi ho stacilo vidiet a moj den bol krajsi. Bola som v euforii prinom. Lenze casom sa zle ku mne spraval. Musim byt v euforii pri chlapovi aby som vedela ze je to to prave ? Alebo napr nie vzdy mam naladu ho vidiet.ani on mna. Napr ked nema dobry den tak nechce ma vidiet. A ja tiez tak nejak podla chuti. Napr mozme sa vidiet kazdy den a stretavame sa len cez vikendy. A dost si skaceme do reci teda on mne a mi pride neslusne ze ma nenecha dohovorit. Inak je celkom pohladny chemia tam je je vzdelany , celkom dobre zaraba ma svoj byt. No je tichsi typ.
Príliš porovnávaš s ex.
Inak, my sa s priateľom vidíme takmer každý deň, a ani "zlý deň" to nezmení..zdieľame svoje radosti aj starosti. A pri správnom partnerovi pôjde aj rozhovor sám od seba.
A este, nemusíš byť pri správnom v eufórii
Strasne tlacis, porovnavas, riesis. A akoze to ze spolu chodite mesiac a pol a si vydesena ze spolu nespite, nekomentujem. Ak mas 20, beriem, mladost pochabost, hlupost. Ak viac, tak proste este potrebujes dozriet.
Ja ked som si nasla noveho partnera, den ked sme spolu nemohli byt bol pre mna nekonecny. Nad tym by som sa zamyslela. A ked sa mi nieco prihodilo atd. bol jediny, ktoremu som to chcela hned povedat.
Tazko povedat, moj najrychlejsi sex s partnerkou bolo 2. rande takze na druhy den od prveho stretnutia (predtym sme si pisali). Moje najpomalsie bolo po 3 mesiacoch s inou partnerkou. Rovnako som chodil na rande so zenami ktore po mesiaci povedali ze som na nich prilis pomaly, ine zasa aj po dvoch mesiacoch povedali ze aj na petting je priskoro. V skratke je to velmi individualne :D
Ale jedno ti viem povedat ak to chces tak vysielaj jasnejsie signaly ako si myslis ze vysielas, lebo chlapi sme niekedy dost brzdy a premyslame analyzujeme este viac ako ty teraz. :D
My sme s mužom mali sex hneď na prvom rande, sme spolu 24r , či skôr, alebo nie neviem🤣
Podľa mňa si z toho tvojho ex ešte stále v eufórií.
Čoby dala zato moja keby menej rozprávam 🤣ty máš asi problém toho ex keď ho ťaháš do nového vztahu. Nič neporovnavaj. Ak tento nevyhovuje tak ho nechaj tak. Možno zistíš že s ním nechceš strácať čas tak načo sa hrnúť do sexu. On to asi tiez neberie vážne možno čaká len kým sa ukáže niekto vhodnejší.
Mala si najprv uzavriet ten stary vztah v sebe az potom hladat iny. Kym budes vo vsetkom porovnavat tohto s exom, nebude to fungovat. Uz teraz to nefunguje, to si aj sama uvedomujes aj ked si to nechces pripustit.
@anonym_autor normálne na neho skoč a uvidíš ci len strácas čas alebo nie 🤷😃
Kedy je čas začať intímny život v novom vzťahu? Keď na to máte obaja chuť.
@anonym_autor toto čo opisuješ mi pripadá ako čisté zúfalstvo. Nie ako vzťah. Len aby som niekoho mala a mal, niekoho koho som stretla a stretol lebo nič lepšie nebolo 🙄

@anonym_autor a este s ex nejak isla komunikacia sama. On hovoril viac nez ja takze nebolo ticho. Lenze ja som ticha a tento je tiez tichy tak ma az dakesy boli hlava z toho rozmyslania ze co mam rozpravat. S ex sme sa aj vela smiali a to len drisol nejaku somarinu a som sa smiala. A pri tomto tiez ale nemame uplne rovnaky humor. On skor sa smeje z trapnosti len.