icon

Mám sa ešte snažiť?

11. jan 2022

Baby...pred mesiacom som sa s kamosom dohodla, ze skusime randit. Navrhol to on. No teraz v nejakej debate z neho vyslo, ze neciti ku mne lasku
Stretnutia boli ok, vsetko podla mna super a ja som sa zalubila, co som aj priznala
On vsak odpovedal, ze je mu so mnou fajn, ale nechce mi klamat, ze ma lubi.
Ale ze i tak chce byt stale v kontakte a pokracovat tak, ako doteraz, ak teda chcem aj ja.
No ja neviem, ci sa na to vysrat radsej hned, alebo dalej dufat, ze sa zalubi? Alebo sa vyrovnat s takym vztahom, viac kamaratskym? Obaja mame po 30tke, nieje zenaty, ani nic take..

katb1992
11. jan 2022

Tu na MK ti všetci budú radiť rozchod aj za najmenší "problém". Ak vám je spolu dobre a cítiš že ťa ľúbi tak ho netlač do pomenovania jeho citov. Možno mu to trvá dlhšie. A ani by som nedávala ultimátum, že však mu budeš chýbať. Ak nevie pomenovať svoje city teraz keď si s ním, sám sa to nenaučí. Osobne si myslím, že by ti skôr doprial aby si si teda hľadala vzťah s niekým iným aj keby srdce išlo rozdrapiť. Buď s ním ak ho ľúbiš ❤️

autor
11. jan 2022

@bosorka2302 no celkom vtipne to bolo
V strese z toho bol den dopredu, lebo nezohnal dost rovnakeho papieara...po celej obyvacke rozlozeny, kazdy darcek uhladne zabalil a presne do stredu nalepil taku tu ozdodnu hviezdu
Ex bol schopny dat dar aj v igelitke, tak toto ma prekvapilo. Ono toho je viac, kominky v skrini, alkohol podla farby roztruedeny, nafta v aute ked klesne pod isty pocet litrov, treba dotankovat. Inak vie velmi logicky rozmuslat a dobre hospodarit s peniazmi. No vo vsetkom musi mat vopred jasno. Trasu vyletu nemenime, nikdy.

thoughtfulweirdo
11. jan 2022

Podľa mňa je normálne, že sa láska vytvára postupne. A osobne to pokladám vlastne aj za lepšie, keď to nie je o takom bláznivom zabuchnutí sa, ale sa láska rodí z poznania, zladenia sa, spoločných zážitkov a postupného zbližovania a odkrývania osobností 🙂 ak ti je s ním fajn, pokračovala by som tak ako doteraz. Nemyslím si, že je nevyhnutné, aby ťa po mesiaci ľúbil.

bosorka2302
11. jan 2022

ocny kontakt?Alebo take veci ze nerad ma dovolenky, nerad cestuje na nezname miesta a pod.....?

autor
11. jan 2022

@katb1992 dakujem aj tebe za nazor. Ano, mam ho rada a az do tejto hlupej debaty o citoch mi nevadilo nic , ziadny konflikt sme nemali

brembo
11. jan 2022

Monk

bosorka2302
11. jan 2022

v jeho pripade ozaj zvazit moznost ze ma aspergera. Ten ti city nevyjadri slovne,lebo nevie co citi...su aj vynimky ale vacsinu aspergerov to ma takto. Laska je pre nich rozumove rozhodnutie byt s niekym kto im rozumie. Ja som si s mojim uzila az az, podobne aj kamaratka ma aspergera priatela a tiez stale riesi presne toto ze jej povedal ze ju nevie ci lubi, ze asi nelubi ale sprava sa akoby ju lubil. Preto ma toto napadlo ako prve ja pracujem s dospelymi aspergermi tiez

autor
11. jan 2022

@bosorka2302 ocny kontakt biedny, pripisovala som to tomu, ze je hanblivy. Dost hanblivy, a dost o seba dba , vyber siat, vona, vzdy oholeny, cisty atd
Dovolenky netusim, tam sme sa este nefostali, s cestovanim asi problem nema, no je pravda, ze nema rad konflikty a ma rad svoj klud. Nejake crty by tam boli, no uz mi tu niekto komentoval, ze si to namyslam tak bohvie

bosorka2302
11. jan 2022

neviem nemyslim si zeby si si to namyslala, zas povedzme si narovinu kolko zien z konika videlo realne aspergera. kazdy reaguje podla svojich zazitkov a mna to napadlo ako prve, a este aj ten ocny kontakt ak je biedny tak to je dalsia indicia. Ved pokial ho lubis takeho aky je asperger by nemal byt problem....tito ludia potrebuju strasne vela casu na vyjadrenie...rok mozno aj viac

autor
11. jan 2022

@bosorka2302 mozem ti napisat ip?

bosorka2302
11. jan 2022

ano mozes 🙂

krisbar
11. jan 2022

Takto sme zacinali aj my a uz sme 12r manzelia. Ale ja som mala dealine, ze ked sa do isteho datumu tiez nezamiluje tak to ukoncime a ja si najdem ineho. Skvelych ku mne kompatibilnych muzovje vela.

autor
11. jan 2022

@brembo ano, mozno trochu...fakt dakujem za kazdy nazor, pomohli ste vsetci

autor
11. jan 2022

@krisbar tak my sme spolu par tyzdnov...zatial ultimata nechcem davat, no ani to zahodit pre nejake slovickarenie
Ono zas, kolko chlapov dokaze narozpravat hotove romany a skutok ziadny...

diusqa761
11. jan 2022

Pozri, mesiac je ešte veľmi krátky čas. Nie každý sa zaľúbi na prvý pohľad alebo do týždňa, niektorí potrebujú čas na to začať ľúbiť. Dala by som určite tomu ešte šancu. Lepšie mať priateľa ktorý ako sama hovoríš sa k tebe správa pekne a pozorne , s ktorým je ti dobre a počkať si kým sám sa vyzná ako takého čo ti po 1 rande bude trepať ako ťa miluje a bude ťa len využívať alebo ťa nebude brať vážne.

vlastnynazor
11. jan 2022

@marvin1234 tiez ma napadlo, ze do doby, dokial si nenajdu holku, kt.bude lubit, tak bude s autorkou, lebo vsak sa vyjadril, ze si zvykol. Takyto vztah by som nechcela (vyplnat chlapovi cas do doby, dokial odide k tej jeho vyvolenej), ale zase ak taku nestretne, tak autorka ma sancu vdaka jeho pohodlnosti (kedze si zvykol na jej pritomnost).

autor
11. jan 2022

@diusqa761 ano, v podstate niet co stratit, uvidime. Dakujem za vsetky nazory

autor
11. jan 2022

@vlastnynazor aj tebe dakujrm za nazor, uvidime , ako to dopadne...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
vilma7
11. jan 2022

Tak podľa vecí čo opisuješ, je podľa mňa určite aspenger. Bežný človek také veci nerobí tak detailne, aj keď je neviem aký pedant.
Ja by som sa ho to opýtala.

autor
11. jan 2022

@vilma7 vies co, ak aj je, nevie o tom. Mozno si svoju inakost uvedomuje, je velmi inteligentny. Uvidime...

sidicek
11. jan 2022

Ja ta obdivujem, ze do toho ideš. Ak sa aj akože po čase zaľúbi, budeš to mat ťažké, tam asi musí byť zo strany ženy veľmi veľká láska a tolerancia.

autor
11. jan 2022

@sidicek neviem...nechcem ho hned onalepkovat nejakou poruchou, aj ked vela veci sedi.
No poviem ti, ze po tom, co som si zazila s klamarom a manipulatorom, je toto, ze nieje schopny nejako prejavit slovne city asi to najmenej, co by ma trapilo. Ale, uvidime...

mucuinka
11. jan 2022

Tazko radit. Muzi su divni. Mala som nieco podobne. Tahalo sa to 100 rokov , iskrilo to, ale akosi nikdy nebol vhodny cas. Potom sme sa zacali vidat a randit. Ale vraj nepomenuvaj si to vztah a ja neviem, ci ta milujem, aj ked je to s tebou ine, neviem, ci je to laska a bla bla bla. Odisla som, spoznala mojho muza. A kamos, co nevedel, ci nieco citi este takmer 4 roky vedel, ze ma miluje. Este pred svadbou ma prosil, aby som si to rozmyslela. Vidame sa do dnes. A stale tvrdi, ze bol vtedy zbabelec a idiot. Aj ked uz mame kazdy svoju rodinu, zijeme svoj zivot a vobec by nam nenapadlo spolu cosi mat.

autor
11. jan 2022

@mucuinka ano, je mi jasne, ze nepoznate jeho, ani mna, ani vsetky detaily, ani nemate jasnovidecke schopnosti.
No aj tak mi baby velmi pomohli a nieco urcite uz vidim inak
Ako to vsak cele dopadne, to netusim. Lebo to, ze chcem ja, to zial nestaci...

sante81
11. jan 2022

Napíšem ti to z môjho pohľadu, zo svojej skúsenosti,mam za sebou podobný vzťah kde muž ľúbil od začiatku veľmi intenzívne, a ja na lásku potrebujem čas, je to niečo čo sa nedá ovplyvnit silou vôle. Tým že na mňa tlačil a ja som sa dusila, celý rok aj to málo čo som cítila vo mne zabíjal.
Niekedy stačí keď nám bolo ublížené v minulosti, a nesie sa to s nami aj po rokoch. Ty musíš vediet či ti za to stojí. Podľa mňa mesiac na lásku je veľmi málo.

fleur1111
12. jan 2022

Vyjadril sa ti, že ta nelubi. Zrejme hľadá niečo iné, ale na nejaký čas (dokym to nájde) mu postacis.

nic0le
12. jan 2022

Presne tak, koľko chlapov vám natára ako vás miluje, čo všetko pre vás spraví a skutek utek.
Myslím že činy ukazujú viac ako prázdne slová. A časom možno dôjde aj k vyznaniu.

nika523
12. jan 2022

@mucuinka tiež sa mi stalo niečo podobné, dva roky som sa stretávala s chlapom ktorý stále hovoril že nemám od neho nič čakať že on necíti to čo ja že mu je si mnou fajn ale nič viac, bola som s ním tie dva roky lebo som bola veľmi zaľúbená a dúfala som že sa to zmení ale potom mi povedal že tak o dva tri roky si chce nájsť ženu oženiť sa a mať rodinu, to bola posledná kvapka ukončila som to a on asi po mesiaci zistil ako ma miluje a vyvolával mi a keď som s ním išla na kávu a povedala mu že už mám priateľa pozeral jak puk,

zuzana061215
13. jan 2022

Možno keď budeš teraz nedostupnejšia a chladnejšia voči nemu,a obmedziš kontakt príde na to že chce byť Viac ako kamarát a že ťa má radšej ako si myslel. Treba tomu čas 🤗