icon

Ako sa vyrovnať so sklamaním z rozchodu?

24. aug 2026

Ahojte.. chcela by som sa vyrozprávať.. som strašne sklamaná a dlhodobo už unavená.. Od posledného rozchodu, ktorý prebehol minulý rok vo februári som sa nejak dala dokopy, dostala som od ex poriadne "facky", zistila som podvod z jeho strany, neskutočné klamstvá do poslednej sekundy, bolo toho veľa. Ten vzťah bol síce krásny a ja som ho veľmi lúbila ale realita bola iná. Posledné mesiace som začala randiť a teraz v júni som spoznala inteligentného a zaujímavého muža, s ktorým sme chodili von všetko super a nakoniec som sa ocitla v roli kamarátky a navrhol mi ešte sex a odvtedy počúvam aké boli jeho ex a čo mu porobili bývalé a rozpráva o totálnych extrémoch.. A mne navrhol, že môžeme byť kamaráti.. ja som taká smutná..

anonym_f6afaf
24. aug 2026

@anonym_autor tak ako si ty sklamaná z mužov, je on sklamaný z žien. Napodiv aj muži majú s opačným pohlavím často zlé skúsenosti. A napodiv aj oni majú vnútorné prežívanie a traumy, hoci to často nedajú najavo.

eva8
24. aug 2026

@anonym_autor mali ste sex? Bud sa potrebuje vyrozpravat, lebo sa citi u teba bezpecne, alebo lked dosiahol co chce, snazi sa ta odpudit.
Nemali ste sex, citi sa ohrdnuty, urazeny, tak rozprava negativne o byvalkach (to nie je dobre znamenie), alebo to vzal, ze budete len kamaratii, alebo ta uz neberie vazne.
Co citis? To je dolezite, ty ho poznas viac, nez my. Ako sa pri nom citis v sucasnosti? Ak on nehlada vazny vztah, radsej bud smutna teraz, nez cely zivot s nim.
Je mi luto, co preziva

s. Bude dobre. Akokolvek ❤️

autor
24. aug 2026
@eva8

@anonym_autor mali ste sex? Bud sa potrebuje vyrozpravat, lebo sa citi u teba bezpecne, alebo lked dosiahol co chce, snazi sa ta odpudit.
Nemali ste sex, citi sa ohrdnuty, urazeny, tak rozprava negativne o byvalkach (to nie je dobre znamenie), alebo to vzal, ze budete len kamaratii, alebo ta uz neberie vazne.
Co citis? To je dolezite, ty ho poznas viac, nez my. Ako sa pri nom citis v sucasnosti? Ak on nehlada vazny vztah, radsej bud smutna teraz, nez cely zivot s nim.
Je mi luto, co preziva

s. Bude dobre. Akokolvek ❤️

@eva8 nemali sme sex ale mne to cele ublizuje

anonym_d11d91
25. aug 2026

@anonym_autor ak ti rozpráva o bývalkách tak on sám nemá v sebe jasno a niečo uzatvorené, stále boľavé. Tiež som si prešla ťažkým vzťahom s manipulátorom, ale keď som sa stretla s niekym iným tak mu to nevešiam na nos, čo som všetko zažila. Jedine, že ťa berie ako ženu, ktorej je super sa zveriť a porozprávať...ale toto nie je chlap na vzťah zatiaľ

unicornlady
25. aug 2026

O vzťah s tebou nestojí, ale sex by chcel.
Veď mu povedz, že toto pre teba nie je prijateľné a už sa s ním viac nestretávaj.
Momentálne si jeho bútlavou vŕbou (s ktorou by mal kľudne sex)

eva8
25. aug 2026
@anonym_autor

@eva8 nemali sme sex ale mne to cele ublizuje

@anonym_autor neublizuj si viac. Ak by mi na nom velmi zalezalo, skusila by som mu povedat, ze mi jeho spravanie ublizuje a uvidela, co bude. Alebo by som s nim prerusila kontakt hned. Sklamanie patri k zivotu.