icon

Mám sa obávať, že ma podvádza?

nikikeke
12. jan 2013

Chcem sa poradiť s niekym úplne nezainteresovaným. Prosím o objektívny názor. Nie som naivná, a za žiadneho muža na svete by som nedala ruku do ohňa. Ani za kňaza, aby sa ukážkového manžela a otca... za nikoho! Tak isto aj ten môj je dobrák od kosti, všade obľúbený. Môjmu ex som tiež prišla na neveru. Začala som mať tušenie, ani už nepamatám prečo. Potom prišli priame dôkazy. Preto mám obavy, že je to len moja paranoja a trauma z predchádzajúceho vzťahu. Začalo to tým, že začal byť ku mne chladný a asi za 2 mesiace sme mali 1x sex. KeĎ som ho začala podozrievať začal byť opäť ku mne milý a všetko sa vrátilo do normálu. No ja som ho samozrejme začala viac sledovať. Raz som našla na bunde fľak- akoby od makeupu. Hovory v mobile mal vymazané. Keď som čitala na nete ako zistiť či vás muž podvádza, bolo tam že jeden z príznakov, ktoré si málo kto všimne , že si umyje auto. On bol práve v ten deň v umyvárke- v jeseni, vonku sychravo a pršalo... začal mi vypratávať dvere v aute- spolujazdcove dvere- či už bločky, papieriky keď som tam občas nechala ( vraj kvoli tomu to neverník robí, aby žena nenašla žiadne dôkazuy- gumičky, zlomený nechet...). Minule som našla v mojích dverách obal od keksu. Keď som sa opýtala kto tu jedol, povedal že on- prečo by ho dával do mojích dverí? Má herpes- vraj z príborov v jedálni. A to čo ma úplne zaskočilko je to , že môj muž sa niekedy sprchuje len každý druhý deň. Stále pred spaním. Tento týždeň prišiel z práce a prvé čo urobil utekal do sprchy. Bolo päť hodín po obede a pred tréningom. Nikdy by ho nenapadlo isť do sprchy pred športovaním... A tento týždeň bol každý deň v práci dlhšie ako obvykle...Som paranoidná??? Najviacx ma znepokojuje to, že môj ex chodil na záťahy z kolegami.... a môj terajší muž je kolega s jedným z veľmi dobrých kamarátov mojho ex a viem že ten kamarát má priateľku ktorú pravidelne podvádza.... Viem, že ak príde k nevere vinú na tom majú obaja, ja viem že som veľmi náročná, nikdy s ničím nie som spokojná.... veľa krát ma mrzí ako sa k nemu správam a ako ho možno občas nedoceňujem. Mrzí ma to, a viem že ho to neospravedlňuje ak je to pravda čo si myslím....

nikikeke
autor
16. jan 2013

@raslik ano zalezi mi na nom, ale urcite nemienim bojovat o muza s nejakou pripadnou milenkou.... tvoj nazor je super, cenim si muzsky pohlad... ale ty zas pises ze mam byt k nemu mila a jemu ma pride luto tak ostane so mnou? ja neostajim o muza ktory ma podvadza.... ja nechcem byt k nemu teraz mila preto, aby som si ho udrzala zubami nechtami... to mi znie ako otvoreny vztah.... Som naivna a chcem vela? Je dolezite to aby sme spolu ostali preto, lebo sa mame radi ale mat aj bokovky je dnes moderne a ok? To znamena, ze aj ja si mozem zacat s mojim kolegom ktory mi uz druhy rok dava navrhy ale vzdy vecer sa vratim k mojmu muzovi? Ako nemat svedomie, bolo by to mozno zaujimave.... ja to tiez nechcem podrobne rozoberat, ale pocula som ze mnohe fungujuce pary maju bokovky a aj tak su spolu stastni.... neviem to pochopit, asi som prilis staromodna....

tajomna21
16. jan 2013

@raslik tak dovolim si nesuhlasit s poslednou vetou .... obrat si to na seba, ci by ti nevadilo, keby tvoja zena spavala s inymi a za tebou sa "len" vracala .... asi nie .... vacsina chlapov by neveru neprekusla a preco by to mala prekusnut zena?

raslik
16. jan 2013

@nikikeke určite nebuď milá z ľútosti. Buď milá preto, lebo ho máš rada a dávaš mu to (primerane) najavo. Ak má muž pocit pohody, prečo by hľadal inde? A ak má muž doma pohodu, všetko sa darí a ak nieje "suchár" (prepáč za ten výraz) určite to bude opätovať. Netvrdím, môže sa pritrafiť nejaký flirt, ale napríklad pre dverami niečoho hlbšieho si to riadne premyslí. Veď to tak robíš aj Ty s tým kolegom, či nie? Tiež si uvedomuješ čo riskuješ. Znie to ako fráza, ale dôvera je základ. Ak má doma "stíhačku", ktorá mu stále niečo vyčíta, (teraz zámerne zveličujem), potrebuje niekam utekať, aby mu neruplo. Som 17 rokov takto ženatý a funguje to. Aj ja som mal možnosti, ale prečo by som mal riskovať (mám doma milú ženu, dve deti a pod.). Rozvodom nikdy nikto nič nezískal (nerátam právnikov 😉 ). Vždy stratia obaja. A znova to zakončím vetou klasika: Aj z milenky sa po rozvode stáva znova len manželka... 😀

raslik
16. jan 2013

@tajomna21 Boli to slova klasika, ale až vekom zisťujem ich pravdivosť. Nemal som na mysli promiskuitný vzťah, ale fakt, že ak niekoho ľúbiš, nemáš problém mu aj odpustiť. Čo sa týka nevery manželky, chlap to vždy znáša ťažko, lebo má pocit, že zlyhal a to štve najviac.

nikikeke
autor
16. jan 2013

@raslik my sme len 4 roky svoji... po 17 rokov budem mozno inak zymslat... ale teraz este verim na pekny vztah... asi trochu skoro to zacina mat cudny spad...

nikikeke
autor
16. jan 2013

@raslik mozno narazaz na ten ,,ventil" o ktorom som uz od mojho ex pocula... uzit si s bokovkov a vratit sa domov k svojej milovanej manzelke a spokojnym detickam... hmmm? mozno ma to nieco do seba... volit lepsie zlo... ale co ak ta manzelka po tych 17 rokoch na to vsetko pride? myslim ze ten rozvod pred 10 rokmi by jej tolko neublizil ako to zistenie - dost sme odbocili od temy ale celkom ma to zaujima 🙂

sirinka
16. jan 2013

@nikikeke ja s raslikom suhlasim.... Pokial nie si pripravena na ukoncenie vztahu a odhalenie nevery, tak nehladaj dalsie dovody. Pokial este chces aby vas vztah vydrzal, takurob vsetko pre to, aby si to tvoj muz rozmyslel. Aby si ty bola ta, ktoru bude chciet a bude chciet najviac, aby nemal odvahu riskovat vas pekny vztah.... Takze nehladaj dovod, preco by ste to mali ukoncit, ale snaz sa byt taka, aku nebude on chciet podvadzat....

kveta
16. jan 2013

@nikikeke Nepocula som o cyste ako nasledku nevery a to som o cysta h studovala dost... A k tomu krcku... Muz sa mohol nakazit aj od vlastnej matky pocas svojho vlastneho porodu...

raslik
16. jan 2013

@nikikeke Na pekný vzťah verím aj ja, stále a makám na ňom ako bláznivý (a nemyslím romantické večery, na to som moc veľký pragmatik 😀). A dĺžka manželstva nie je kritérium. Skôr si myslím, že je to spôsob myslenia partnerov. Nechcem tu dlho rozpisovať, ale rovnako všetci vieme, že vzťah je sinusoida, tak ako celý život. :-/. A ak človek dôstojne ustojí fázu "dole", o to viac a intenzívnejšie si užije fázu hore. Všetko s odstupom času vyzerá inak.

peter3307
16. jan 2013

Ak chces ten kondom najs tak ho najdes aj bez jeho pomoci nikikeke a ked si uz mala raz neveru tak druhy krat do hovna by som nestupil

raslik
16. jan 2013

@peter3307 Povedal si všetko a presne. Súhlas. howgh

peter3307
16. jan 2013

Ďakujem raslik

nikikeke
autor
17. jan 2013

@sirinka tak v pripade nevery som okamzite pripravena ukoncit vztah.... sme prilis mladi na to aby som odpustala neveru alebo sa snazila zabojovat o svojho muza s nejakou milenkou! v ziadnom pripade neestojim o takeho chlapa a v ziadnom pripade nechcem s takym chlapov ziadne deti... ako ked ma teraz milenku, uvedomi sa a vrati sa ku mne a bude to ok? a ked budem doma s troma detmi, mozno pribrata, mnoho krat vycerpana a nervozna tak potom bude co? privedie si cely harem???? ako nie kazdu neveru odsudzujem, pretoze ak zena je zanedbana, depresivna, protivna a odmieta sex tak vtedy sa chlapovi ani necudujem.... ale ak si muz najde milenku napriek tomu ze ho doma caka milujuce atraktivna manzelka , tak si myslim ze je chory a potrebuje si nieco dokazovat, a taky muz bude podvadzat cely zivot!

hyta
17. jan 2013

Nesúhlasím s raslikom že neni dôležité kam chlap chodí, ale že sa vracia domov. Mne by teda nebolo jedno odkiaľ sa mi chlap vracia, neuznávam dávať ako pštros hlavu do piesku, no koľko ľudí toľko chutí.

zamyslena41
17. jan 2013

@raslik
"Nie je dôležité kam chlap chodí, ale ku komu sa vracia..."

Pre zenu, ktora si vazi sama seba je dolezite aj to, kam jej chlap chodi.

A plati predovsetkym to, ze zrada je zrada, podvod je podvod, a kto zavadza a zneuziva doveru partnerky/partnera, ten si nezasluzi ani doveru, ani vernu partnerku/verneho partnera ...

nikikeke
autor
17. jan 2013

@zamyslena41 presne tak... ide o to ako si zena vazi samu seba! a ta ktora toleruje neveru ale hlavne ,,ze sa muz vrati domov" nema podla mna ani stipku sebaucty....

didi44
17. jan 2013

....podľa posledných prieskumov vedeckých inštitúcií bolo dokázané, že ak vo vzťahu medzi ženou a mužom niečo nefunguje, tak za to môže svokra.. 🙂

macamac
17. jan 2013

@didi44 😀 😀 😀 to fakt?

alebo si to dal na odľahčenie? 😀

dari226
17. jan 2013

no ja by som si pozrela jeho spodky alebo aj ovonala ked nic nevidno,tak ked tak citit aleob vidiet isto by bolo nieco v ten den ked ta podviedol ak nemal moznost sa inde sprchovat

didi44
17. jan 2013

@macamac ...fakt cica....ale nikomu to nehovor... 😀 😀 😀

macamac
17. jan 2013

@didi44 😀 😀 ok 😉 je to medzi nami 😀 😀 😉

didi44
17. jan 2013

@macamac ...jasné..medzi nami dievčatami... 😀 😀 😀

kacena1159
17. jan 2013

@dari226 nehnevaj sa, ale podľa mňa niekomu kontrolovať a ovoniavať trenky je podľa mňa už úplné dno úbohosti.... všetko tomu naznačuje, že tam ide o neveru, ale stále tu nie je priamy dôkaz a myslím, že nejaké trenky nič nedokazujú.... tu treba ozajstný dôkaz priamy.... a kým ho nebude mať tak nie je vinný.....
@nikikeke Chcemti povedať to, že sa trochu zamysli aj nad svojimi nedostatkami... je dobré, že si si ich priznala, ale čo ak práve to bolo to čo tvojho muža doviedlo k tomu, že si našiel milenku.... myslím, že kolegov môže mať akýchkoľvek, ale keď to raz nechce tak to neurobí... nikto ho k tomu neprinúti..... a je veľmi škaredé od teba ako nazývaš ženy, že domáce supky s mastnými vlasmi, ale možno práve taká mu vie dať to čo nevie upravená, naškrobená bezchybná feministka.... nie každý chlap má také rád... niekto možno potrebuje rodinnú pohodu a milujúcu manželku, ktorá ho chápe a má rada vo všetkých smeroch a hlavne ho nepodceňuje!!!! to chlapi neznášajú najviac!!!!

sirinka
17. jan 2013

@nikikeke moj prispevok nesmeroval k odpustaniu nevery.... Ale ked citis, ze vo vztahu su problemy, tak ja osobne by som svoju energiu nevkladala do zistovania nevery a patrania, sledovania ci dokonca onuchavaniu treniek 😝 to ma teda fakt pobavilo... Ale snazila by som sa o napravu nasho vztahu....teda pokial svojho partnera milujem a mam zaujem vo vztahu pokracovat.

nikikeke
autor
17. jan 2013

@kacena1159 ja som to s tymi supkami myslela obrazne, aby som vyjadrila prirovnanie a pisala som aj presne to co pises ty.... ze krasa nezarucuje verneho manzela... uvedomujem si ze mnoho muzov aj take zeny ktore az tak o seba nedbaju velm miluju pre ich vnutorne kvality..... ja sa mojho snazim vzdy za vsetko chvalit, vazim si ho a som na nho pysna... no napriek vsetkemu mam obcas pocit ze sa citi nedoceneny... napriklad raz ked som mu vykrikovala v hadke ze ci si mysli ze ked ma odomna papier ze si so mnou moze robit co chce, tak odpovedal: ja aj tak viem ze ma pri prvej prilezitosti vymenis.... tie slova strasne boleli, a netusim preco to povedal... mozno si niekedy neuvedomujem a nevedome ho urazim alebo ponizim neviem..... z toho usudzujem ze sa citi pri mne menejcenny, aj ked zarobi 2x viac ako ja, ma sice nizsie vzdelanie a jeden cas som ho tlacila aby siel este dalej.... ja viem ze vinu mam aj ja... a kazdym dnom zistujem ze je to asi vsetko pravda.... aj dnes som sa vlastne asi len utvrdila a zajtra mozno budem mat priamy dokaz.... vsetko ma to velmi mrzi, ked ho nevedome trapim :( .... snazim sa mu dat rodinnu pohodu, no nevypekam kazdy den a cela domacnost je na mne, mame velky dom a sme v nom len my... niekedy naoazj nevladzem mat nonstop tip-top .... mam psychicky narocnu pracu, niekedy pridem domov a chcel len lezat.... niesom idealna zienka domaca, niekedy ma na veceru len rozky so sunkou, alebo si objedna jedlo.... on si v praci odrobi svoje, a ma niekedy este vela casu ( zrejme aj na milenky) zatoial co ja si nosim mnohokrat pracu aj doma.... snazim si najst co najviac casu aj pre nas.... neviem ci to ma vyznam vobec este napravovat a ani neviem ako to dopadne

medveckaeva
17. jan 2013

@nikikeke ak ho naozaj lubis, nesleduj toto všetko. Ublizujes tým len a len sebe. Či ťa podvadza bo nie. Ak nebude chcet aby si to vedela, tak to ututle. Ale ani mu nedavaj najavo, že je pre teba len on.

kacena1159
17. jan 2013

@nikikeke je to ťažké hodnotiť, keď človek nepozná detaily a názory oboch strán.... ale tak ak ťa podvádza a máš priamy dôkaz tak nie je čo riešiť.... Ja by som tiež viac už nechcela takého chlapa, ktorý raz podvedie, pretože to urobí znova...

anos18
18. jan 2013

@raslik A myslis, ze zena znasa neveru muza lahko? Lenze tu je zauzivane: Ked sa posmykne muz, tak je to v poriadku, lebo je to iba "muz", mame mu to odpustit, ale nebodaj, ked sa posmykne zena, ona je vtedy uz za lahsiu zenu.
A neviem, ci Tebe by bolo jedno, kam chodi Tvoja zena, aj keby sa k Tebe sice vratila .....

raslik
18. jan 2013

@anos18 Dá sa s Tvojim názorom len súhlasiť, ale jeden krát sa odpustiť dá. A to môže urobiť len partner (-ka), a ako vraví klasik: Ak je niekto jediný kto môže, tak musí 😀

atka3
18. jan 2013

ja som zistila exovu neveru,že mal mobil stále u seba,bral si ho aj na záchod,aj v noci a predtým to nerobieval.raz si ho zabudol doma a našla dôkazy.a potom začalo peklo,ktoré trvalo 7r a ked ma .podviedol ma s najlepšou kamaratkou urobila tomu koniec.svoje milenky mal v telefonnom zozname pod falošnými mužskými menami.ja som si dala tú námahu,odpísala celý zounam a pekne všetky čísla obtelefonovala a zistila,kde je pes zakopaný