Mám sa rozísť, keď štopká ponožky?
Môj muž si teraz zaštopkal ponožky,mám sa s ním rozísť alebo nie .Nechova sa moc ako žena
Ja som musela, na odľahčenie 😂😂😂
@minenkak ak je muž ešte stále v ponuke,tak ho beriem!!! Zn.ja deravé ponožky vyhadzujem a pri ňom by som bola ekologickejšia🤣🤣🤣🤣
Ináč, môj muž má teóriu, že ak má muž dieru na ponožke, lebo mu niekde chýba gombík, tak by sa mal buď oženiť, alebo rozviesť. Tak sme rozmýšľali, čo by mal v takej situácii urobiť on. Rozvedený už je a my dvaja manželia nie sme. 😁
@minenkak žeby kríza identity? 😂
Mohol uz ten tyzden vydrzat aj s deravymi, aspon by mal vetranie.
@januska12323 toto aj ja robím 😁
@xsuzannex úplne v dobrom sa pýtam... Necitis sa potom neschopne? Fakt to nemyslim v zlom
@krakorkaborka vies co nie, lebo to nie je o tom ze to neviem ale ze uz na to nemam kapacitu.. doma robim vsetko len ja.. muz ma dve roboty, ledva je doma a je na mne cela domacnost a tri male deti.. on sa potom citi uzitocne a ja nemusim robit nieco co ma fest nebavi 😄
@minenkak a zašil by aj tebe? Alebo je to čisto narcisticky egoista?
Ale na chválu mu slúži aspň to, že si poradil sam v ťažkej životnej situacii bez toho, aby sa prišiel poradiť na MK. Mohol to však dopredu aspoň prediskutovať s tebou a psychicky ta na to pripraviť. Čo teraz… aký príklad dáva vašim deťom? A neznižuje tým pred nimi tvoju sebahodnotu?
Veľkú tému si otvorila a vela životných otázok pred tebou vyvstalo. Vela síl a držím palce. 😆😅🙃🤞
neverim, toto je vymyslene. nieco tu nesedi. chcem vidiet fotku tych ponoziek.
@vesimelonimarsista stopka ponožky ešte niekto v tejto dobe a veeeelmi veľa ľudí
Tak to sa asi naozaj končí táto civilizácia 😂🤣😅
Len rozmýšľam či žiadať pre seba trest smrti, kedže šijem na šijacom stroji všeličo možné vo voľnom čase 🤔 ale zase moja priateľka, mimochodom vyučená krajčírka, to zatiaľ na rozchod určite nevidí... a možno začnem aj ja štopkať ponožky, keď v telke bude nuda
Ďakujem vám dievčatá a chlapci,veľmi ste nás na našej ceste z lyžovačky pobavili a z chuti sme sa zasmiali.A tým čo to nebolo vtipné, no pre každého svieti slniečko
Mam zaujem! Cena?
@vroni to robí môj ocino 🙈 dôjde s dierou väčšou ako päta ja mu vravím hoď to do koša, nie však v čom by chodil! (plný šuflík ponožiek)

@januska12323, určite nie. Včera mi môj muž prezentoval obutu dieru, ktorá kedysi bola ponozkou. Tak mu vravím, aby to hodil do koša. A on, ze nie, to je jeho ponožka a takú nema každý. Z toho vyplýva, ze nie si chlap. Chlapi ponožky nezahadzuju! 🤣🤣🤣 (a nie, neviem stopkat ponožky. A dúfam, ze ani môj muž nie. Ale vie strikovat, možno postačí na rozvod aj to)