icon

Mám sa rozísť, keď štopká ponožky?

minenkak
17. dec 2023

Môj muž si teraz zaštopkal ponožky,mám sa s ním rozísť alebo nie .Nechova sa moc ako žena

Ja som musela, na odľahčenie 😂😂😂

vroni
17. dec 2023

@januska12323, určite nie. Včera mi môj muž prezentoval obutu dieru, ktorá kedysi bola ponozkou. Tak mu vravím, aby to hodil do koša. A on, ze nie, to je jeho ponožka a takú nema každý. Z toho vyplýva, ze nie si chlap. Chlapi ponožky nezahadzuju! 🤣🤣🤣 (a nie, neviem stopkat ponožky. A dúfam, ze ani môj muž nie. Ale vie strikovat, možno postačí na rozvod aj to)

dusankomoj
17. dec 2023

@minenkak ak je muž ešte stále v ponuke,tak ho beriem!!! Zn.ja deravé ponožky vyhadzujem a pri ňom by som bola ekologickejšia🤣🤣🤣🤣

h2
17. dec 2023

Ináč, môj muž má teóriu, že ak má muž dieru na ponožke, lebo mu niekde chýba gombík, tak by sa mal buď oženiť, alebo rozviesť. Tak sme rozmýšľali, čo by mal v takej situácii urobiť on. Rozvedený už je a my dvaja manželia nie sme. 😁

lavender94
17. dec 2023

@minenkak žeby kríza identity? 😂

martinkatinka
17. dec 2023

Mohol uz ten tyzden vydrzat aj s deravymi, aspon by mal vetranie.

mamutka
17. dec 2023

@minenkak smer psychológ 😁

mamutka
17. dec 2023

@januska12323 toto aj ja robím 😁

hugger
17. dec 2023

@minenkak dôkladne sa o tom porozpravajte, ak to nezvládnete sami tak s terapeutom.

Ak by si sa aj rozhodla odísť pre neho je dolezite aby porozumel kde spravil chybu a poučil sa z nej, nech ju v budúcom vztahu neurobí opat 😂

hugger
17. dec 2023

@minenkak

Zena maj sebaúctu!

😂

malinovka333
Autor odpoveď zmazal
nafka0483
17. dec 2023

@h2 No ved ozenit sa 😁

valiant
17. dec 2023

@minenkak kup mu na vianoce nove ponozky😉
Ked ho bavia rucne prace, tak skoc do tej galanterky kde bol a kup mu taku predlohu na vysivany obraz 🙈

krakorkaborka
17. dec 2023

@xsuzannex úplne v dobrom sa pýtam... Necitis sa potom neschopne? Fakt to nemyslim v zlom

xsuzannex
17. dec 2023

@krakorkaborka vies co nie, lebo to nie je o tom ze to neviem ale ze uz na to nemam kapacitu.. doma robim vsetko len ja.. muz ma dve roboty, ledva je doma a je na mne cela domacnost a tri male deti.. on sa potom citi uzitocne a ja nemusim robit nieco co ma fest nebavi 😄

tiika
17. dec 2023

@minenkak a zašil by aj tebe? Alebo je to čisto narcisticky egoista?
Ale na chválu mu slúži aspň to, že si poradil sam v ťažkej životnej situacii bez toho, aby sa prišiel poradiť na MK. Mohol to však dopredu aspoň prediskutovať s tebou a psychicky ta na to pripraviť. Čo teraz… aký príklad dáva vašim deťom? A neznižuje tým pred nimi tvoju sebahodnotu?
Veľkú tému si otvorila a vela životných otázok pred tebou vyvstalo. Vela síl a držím palce. 😆😅🙃🤞

h2
17. dec 2023

@nafka0483 Jáj, to mi nenapadlo. No ale koho mu teraz tak narýchlo zoženiem? 😃

heln
17. dec 2023

neverim, toto je vymyslene. nieco tu nesedi. chcem vidiet fotku tych ponoziek.

h2
17. dec 2023

@valiant Ja poznám chlapa, ktorý vyšíva obrazy, bola s ním kvôli tomu aj reportáž v telke.

euka210
17. dec 2023

@minenkak ja takeho beriem...🤣🤣🤣

hugger
17. dec 2023

@tiika
😂😂😂

minenkak
autor
17. dec 2023

@vesimelonimarsista stopka ponožky ešte niekto v tejto dobe a veeeelmi veľa ľudí

baribaldi
17. dec 2023

Tak to sa asi naozaj končí táto civilizácia 😂🤣😅
Len rozmýšľam či žiadať pre seba trest smrti, kedže šijem na šijacom stroji všeličo možné vo voľnom čase 🤔 ale zase moja priateľka, mimochodom vyučená krajčírka, to zatiaľ na rozchod určite nevidí... a možno začnem aj ja štopkať ponožky, keď v telke bude nuda

minenkak
autor
17. dec 2023

Ďakujem vám dievčatá a chlapci,veľmi ste nás na našej ceste z lyžovačky pobavili a z chuti sme sa zasmiali.A tým čo to nebolo vtipné, no pre každého svieti slniečko

mimca77
17. dec 2023

Mam zaujem! Cena?

belasy_motylik
Autor odpoveď zmazal
januska12323
17. dec 2023

@vroni to robí môj ocino 🙈 dôjde s dierou väčšou ako päta ja mu vravím hoď to do koša, nie však v čom by chodil! (plný šuflík ponožiek)

rorino
17. dec 2023

@minenkak a pekne štopká?😄

minenkak
autor
17. dec 2023

@rorino veľmi,on je šikovný na domáce práce

viestta
17. dec 2023

@egonsk neviem ako u vas, ale u nas ma hribik dve makke i

rorino
17. dec 2023

@minenkak tak trhaj ponožky,nech ma čo robiť.Ja poznám chlapa,ktorý má ťažkú manuálnu prácu a keď som videla jeho vyšívané obrusy,tak mi spadla sánka😉