Mám sa rozísť s partnerom, alebo s ním ostať vo vzťahu?
Ahojte babeny mam taky problém s priateľom sme spolu 5 rokov a 4 roky bývame u neho doma s jeho rodičmi no on doteraz nebol u nas na navsteve a nechce spoznať moju rodinu výhovorky typu a čo tam budem o com sa budeme rozprávať to bude trápne... doma nám to tiež veľmi nefunguje spravil si zo mna iba slúžku aby som sa o neho postarala navarila oprala upratala veď to poznáte...no on pre mňa nechce spraviť nič ešte ked sa autám rozumie a poprosim ho aby mi vymenil len olej povie nech idem za ocom lebo on nemá na to čas a sa mu to nechce robiť a keď už aj spraví musím byť s ním v garáži a pomáhať a to tam miusim byť tak 4 hodiny lebo ma zamestana niečím iným a popri tom mi len nadáva a že všetko doj....m ......ale ked máme voľno nikam so mnou nechce ísť nechodime spolu ani na kavu, obed ,do krčmi pretože nepijeme a to tiež nepijem len kvôli nemu na zábavu a nikdy sme neboli spolu ani na dovolenke zo začiatku so mnou aj chodil do welnesu no vždy niekde ďaleko najesť sme sa tiež chodili no tiež tak ďalej že to budeme mať ako výlet no vždy všade iba autom lebo sa mu nechcelo chodiť pešo ...ani pred kamaratmi ma nezoznamil doteraz stale hovorí o tom že raz si ma zoberie za ženu no ale najlepšie by bolo bez svadby lebo je to podľa neho trápne všetkých považuje za k.....v a j.....ch iba on je dokonalý stale mi nadava hrubým vulgarizmom čo si o tom myslíte
A co s nim akoze chces riesit? Naco cakas, kym bude doma a potom sa s nim rozides. Zbal si kufre a pal odtial. Ved vy nie ste par, toto nie je partnersky vztah, tak co riesis. Si len jeho spolubyvajuca a zaroven opatrovatelka,
šikovný chlap, nechá si prerobiť dom, má navarené, upratané, sex, ešte si môže aj nadávať kolko chce, no prečo by sa s tebou rozchádzal, druhú takú trúbku nenájde
zavolaj otcovi, nech zoženie dodávku, zbal sa, obleč, zamkni dom, klúč mu hod ho schránky, nastúp do auta a neobzeraj sa späť
čaká ťa chlap, ktorý ťa bude milovať a správať sa k tebe slušne, nezahrab sa na dalších 20 rokov
@dzanka23 ja neviem ale nechce sa mi verit ani jednemu slovu v uvodnom prispevku....zakladatelka temy,prepac,ale ked je vsetko co pises pravda,si velmi ale velmi hlupa (nemyslim to v zlom)
Cudujem sa ti,ze si s nim uz tolke roky.....z mojej strany ti poviem,ze by som s takym chlapom nebola uz len z dovodu,ze nechce poznat moju rodinu...v podstate ma tym uraza a nema ziadny respekt....za dalsie ak by boli na moju stranu pouzite vulgarizmy typu chod do pi** tiez by ma uz nevidel a to nevravim o dalsich "malickostiach" co tu popisujes...tvoj chlap je chrapun,si pre neho nic,len sluzka a slovo ucta mu nic nehovori...este k tomu je aj lenivy a neprisposobivy...
A ako sa s nim rozist? Normalne....zbal veci a povedz mu:"si debil a ja odtialto idem tam,kde si ma uz parkrat poslal -do p***
To ci ta zlomi bude len na tebe...povedz si ake pozitiva by boli z toho keby si sa k nemu vratila (ziadne),takze vytrvaj....prip.zmen cislo a uplne ho ignoruj....nezdvihaj hovor,neodpisuj,na nic nereaguj! Vybavene..jeho to potom prestane bavit
Toto snad ani pravda nemoze byt.
Preplesknut by ste potrebovali obaja!
Co na to Tvoji rodicia?
A preco by si mala s nim ostat?
Kaslat na prachy, uz ich neuvidis, len uz nic do domu neinvestuj. Hlavne neotehotniet. Zbal sa a odid. Nema to vyznam ani buducnost. A pri nom sebavedomie a sebauctu uplne stratis.
Keby som bola chlapom chcela by som natrafit na taku trubu ako si ty..to sa len tak nevidí..🙂
zober sa a choď preč. načo ti je taký vzťah. Radšej byť sama ako s takým človekom čo ti len nadáva. to chceš mať s ním aj deti? do takého pekla? odíď odtiaľ preč, možno ešte nájdeš človeka ktorý sa k tebe bude normálne správať, bude ťa mať rád....tento ozembuch sa vždy tak správal k Tebe? podľa toho čo si napísala ťa ma ozaj len za slúžku....a nikdy sa to nezmení.
@dzanka23 na začiatku do teba trochu investoval a teraz si od teba vyberá pozicku ako banka. Aj s úrokmi.
Kašli na neho. Zbal sa, odíď a keď dôjde za tebou, tak ho kľudne opluj. Ver, že sa ten potom už viac nevráti a da ti pokoj.
Vieš na čom kopec slabších žien pohorí, keď dôjde chrapun predstierať, ako ľutuje, len aby sa mu ta lacná pracovná sila vrátila?
Na falošnom pocite, ako stúpla jej hodnota v jeho očiach. Že ju vraj konečne ocenil (lebo hovorí, ako si uvedomil, čo stratil).
Na falošnom pocite, že mu ukázala, aká je silná. Mysli si, Že to nim otriaslo a už ju berie vážne. Že si ju konečne váži.
A keď dôjde späť, tak do mesiaca je tam kde bola. Len uz nevie odísť. Lebo sa cíti hlúpo pred rodičmi aj pred ľudmi.
Urážky, nadávky, ponižovanie. A ty si stale myslíš, že tam kdesi hlboko pod tým je stále pochovaná ešte nejaká láska? Že ju treba len vydolovať?
@dzanka23 ahoj..no co si o tom myslim?? Ze si ta dobre vycvicil, nechapem kocky, ktore su v nefunkcnom vztahu a este k tomu nemate deticky, tak neviem co ta pri nom drzi?? A mat priatela 5r a aby sa nechcel zoznamit s mojimi rodicmi...no riadny BURAN..a ty si s prepacenim..blba, ze to trpis..vzdy mas na vyber, kazdy si je strajcom svojho stastia..tak ho hladaj inde..vela stastia🍀
Fuuuha, raz by ma priatel poslal do pi.. A uz by tam letel on!
Zeno, kde mas sebauctu!!! Uz davno si mala byt zbalena!!!

Len s nim zostaň, vraz dalsie peniaze fo cudzieho domu, rob dalej slúžku, nechaj sa urážať a nechaj sa uplne izolovať
Urob si s nim aspon 3-4 deti a pozom plač nad svojim životom
Tesim sa na dalsie čítanie