icon

Mám sa spamätať?

lauriema
18. nov 2020

Dievcata,som hlupa?Mam si dat facku ,a spamätat sa?Priblizim Vam situlaciu,mame 3 deti 8 rocny chalan,5 rocna predskolacka a 9 mesacna rozkosna Laurinka Chodim do prace od 7 rana do 15:00 jeden den do 16:00 .Ked som v praci stale mi je smurno,hlavne za tou najmensiou.Je pri svokre.Svokra je zlata,mame pekny vztah ,o malu sa nebojim no je mi smutno.Ked pridem domov z prace mala skoro cely cas visi na mojej cicke pretoze ju kojim.Aj cez obed chodim kojit domiv.Ale toto neni predmetom mojej diskusie.Manzel pracuje teraz poobede ,domov prichadza s Bozou pomocou okolo 23tej.To uz bud spim slebo ho cakam ale aj on je unaveny.Ide o to ze mi az chorobne chyba,stale nanho musim mysliet.Obcas ked spi a ja som este hore hladkam ho a pobozkam ...potom sa zhacim ze och ved co to robim...ani neviem co od vas ocakavam asi len ze mi napisete ze bude to dobre Lubka vyspi sa😀Dakujem Vam za kazdu odpov3d❤

Strana
z2
queen_mary
18. nov 2020

@lauriema a vikendy nemate? 😅

lauriema
autor
18. nov 2020

@queen_mary sak to je dalsi kamen urazu,on pracuje aj vikend,tento ale ak Boh da ma pracovat len sobotu

blumie
18. nov 2020

@lauriema podla mna nemas problem, stastna zena 🙂. Aj ja pracujem a chyba mi mala cez den, manzel trosku menej 😂.

lauriema
autor
18. nov 2020

@blumie Ahoj,ano som stastna zena to mas pravdu ale on mi tak chyba ze ho chcem objat a uz nepustit😀😀😀

lauriema
autor
18. nov 2020

@blumie kolko ma mala?

sunny_g
18. nov 2020

Lubka, to, čo tu píšeš, povedz jemu, úprimne otvorene s láskou a dôverou. Všetko, čo cítiš, bez výčitiek, len tvoje pohľady a pocity a uvidíš 🙂

lauriema
autor
18. nov 2020

@sunny_g myslis?ked ja sa hambim ze sa to k zene nehodi...takto

lenuska9999
18. nov 2020

@lauriema prečo by sa to nehodilo ? Ženy sú predsa citlivé stvorenia.. a je to pekné čo si tu napísala, určite sa poteší. A možno by si mohol nájsť inú prácu , aby ste boli viac spolu.. aj keď v tejto dobe je to ťažké no

blumie
18. nov 2020

@lauriema moja mala predvcerom 2 roky, cize uz vacsia ako tvoja. 🙂 Inak keby to manzelovi povies, ze ti chyba tak verim, ze sa potesi. Moj mi vzdy pise na messenger : A co chybam ti? 😂 ja mu vzdy s humorom napisem, ved som ta rano videla.

lauriema
autor
18. nov 2020

@lenuska9999 Vazne je to pekne?Neni to trapne?Inu pracu,no poviem to tak ako je ze sme Romovia vies a tuto pracu bojoval je to velmi dobra praca a aj vyplata je top👌

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
lauriema
autor
18. nov 2020

@zazvorka87 Aj to obcas tak citim ,ale presne sko pises ze mame 3 deti ,treba ich zivit

sunny_g
18. nov 2020

@lauriema a kto to hodnotí, čo sa hodí a čo nie? Ste manželia, dve najbližšie bytosti spojené intimitou a dôverou. Ja osobne vnímam manžela ako bezpečný prístav a dôvernú náruč. Keď ma čokoľvek trápi, porozprávame sa, úprimne. Vždy vypočuje a poradí. Bola to cesta a ešte aj je, ale každým úprimným rozhovorom sa puto prehlbuje a láska upevňuje ❤️

lauriema
autor
18. nov 2020

@sunny_g jeeej tsk pekne si to napusala urcite si dobra manzelka❤

hipuska
18. nov 2020

Ako dlho ste spolu? Ten 8 ročný je iba tvoj či spoločný?

lauriema
autor
18. nov 2020

@hipuska Sme spolu 7 rokov

sunny_g
18. nov 2020

@lauriema na manželstvo treba dvoch ❤️ držím palce

lauriema
autor
18. nov 2020

@sunny_g dakujem my mame pekne manzelstvo,len sme malicko spolu

sunny_g
18. nov 2020

@lauriema tak to je krásne 😊
Jeden výborný priateľ mi raz povedal "Intimita sa nebuduje v spálni, ale úprimným rozhovorom" toto som si skutočne na vlastnej koži overila 😊🥰 Lubka drž sa

mondolina
18. nov 2020

Treba si raz za čas spraviť s mužom čas len sami pre seba. Deti nechať doma, ísť sa poprechádzať, pozrieť si spolu film, rozprávať sa, nezabúdať, že ste manželia, nielen rodičia.

lauriema
autor
18. nov 2020

@sunny_g Este raz ti velmi pekne dakujem za mile slova,dobre mi to padlo❤

lauriema
autor
18. nov 2020

@mondolina Ano,ano to mas pravdu ale moj manzel rad travi cas s rodinou detmi,on to proste miluje ked im moze kupovat co chcu venovat sa im ....on to aj tak povie ze on pracuje pre rodinu ze chce aby deti mali vsetko.

lenuska9999
18. nov 2020

@lauriema podľa mňa to není trápne. Manželia by sa mali spolu vedieť rozprávať o všetkom a navzájom sa pochopiť. Tak držím palce.

lauriema
autor
18. nov 2020

@lenuska9999 ahoj,dakujem ti

michu_
18. nov 2020

bude to dobre Lubka, vyspi sa ;) :D

deti95060810
18. nov 2020

prečo chodíš do práce od tak malého dieťaťa? Nebolo by lepšie predsa len doma?

lauriema
autor
18. nov 2020

@michu_ ha ha ano vyspim sa dufam ze mala bude dobre spat😃

lauriema
autor
18. nov 2020

@deti95060810 bolo by mi lepsie doma to ano,neviem preco chodim ,mam rada svoju pracu

mondolina
18. nov 2020

@lauriema
To je síce pekné, ale netreba zabúdať na vzťah medzi Vami, lebo sa môže veľmi ľahko stať že sa vzdialite.
A deťom netreba veľmi materiálne veci, ale rodičov doma. Kedy vidí deti keď chodí o 23, 00 domov.

lauriema
autor
18. nov 2020

@mondolina rano ich vidi asi pol hodinu hrozne vsak

Strana
z2