Mám sa spamätať?
Dievcata,som hlupa?Mam si dat facku ,a spamätat sa?Priblizim Vam situlaciu,mame 3 deti 8 rocny chalan,5 rocna predskolacka a 9 mesacna rozkosna Laurinka Chodim do prace od 7 rana do 15:00 jeden den do 16:00 .Ked som v praci stale mi je smurno,hlavne za tou najmensiou.Je pri svokre.Svokra je zlata,mame pekny vztah ,o malu sa nebojim no je mi smutno.Ked pridem domov z prace mala skoro cely cas visi na mojej cicke pretoze ju kojim.Aj cez obed chodim kojit domiv.Ale toto neni predmetom mojej diskusie.Manzel pracuje teraz poobede ,domov prichadza s Bozou pomocou okolo 23tej.To uz bud spim slebo ho cakam ale aj on je unaveny.Ide o to ze mi az chorobne chyba,stale nanho musim mysliet.Obcas ked spi a ja som este hore hladkam ho a pobozkam ...potom sa zhacim ze och ved co to robim...ani neviem co od vas ocakavam asi len ze mi napisete ze bude to dobre Lubka vyspi sa😀Dakujem Vam za kazdu odpov3d❤
@queen_mary sak to je dalsi kamen urazu,on pracuje aj vikend,tento ale ak Boh da ma pracovat len sobotu
Lubka, to, čo tu píšeš, povedz jemu, úprimne otvorene s láskou a dôverou. Všetko, čo cítiš, bez výčitiek, len tvoje pohľady a pocity a uvidíš 🙂
@lauriema prečo by sa to nehodilo ? Ženy sú predsa citlivé stvorenia.. a je to pekné čo si tu napísala, určite sa poteší. A možno by si mohol nájsť inú prácu , aby ste boli viac spolu.. aj keď v tejto dobe je to ťažké no
@lenuska9999 Vazne je to pekne?Neni to trapne?Inu pracu,no poviem to tak ako je ze sme Romovia vies a tuto pracu bojoval je to velmi dobra praca a aj vyplata je top👌
@zazvorka87 Aj to obcas tak citim ,ale presne sko pises ze mame 3 deti ,treba ich zivit
@lauriema a kto to hodnotí, čo sa hodí a čo nie? Ste manželia, dve najbližšie bytosti spojené intimitou a dôverou. Ja osobne vnímam manžela ako bezpečný prístav a dôvernú náruč. Keď ma čokoľvek trápi, porozprávame sa, úprimne. Vždy vypočuje a poradí. Bola to cesta a ešte aj je, ale každým úprimným rozhovorom sa puto prehlbuje a láska upevňuje ❤️
Ako dlho ste spolu? Ten 8 ročný je iba tvoj či spoločný?
Treba si raz za čas spraviť s mužom čas len sami pre seba. Deti nechať doma, ísť sa poprechádzať, pozrieť si spolu film, rozprávať sa, nezabúdať, že ste manželia, nielen rodičia.
@lauriema podľa mňa to není trápne. Manželia by sa mali spolu vedieť rozprávať o všetkom a navzájom sa pochopiť. Tak držím palce.
@lenuska9999 ahoj,dakujem ti
bude to dobre Lubka, vyspi sa ;) :D
prečo chodíš do práce od tak malého dieťaťa? Nebolo by lepšie predsa len doma?
@deti95060810 bolo by mi lepsie doma to ano,neviem preco chodim ,mam rada svoju pracu

@lauriema a vikendy nemate? 😅