icon

Mám sa spamätať?

lauriema
18. nov 2020

Dievcata,som hlupa?Mam si dat facku ,a spamätat sa?Priblizim Vam situlaciu,mame 3 deti 8 rocny chalan,5 rocna predskolacka a 9 mesacna rozkosna Laurinka Chodim do prace od 7 rana do 15:00 jeden den do 16:00 .Ked som v praci stale mi je smurno,hlavne za tou najmensiou.Je pri svokre.Svokra je zlata,mame pekny vztah ,o malu sa nebojim no je mi smutno.Ked pridem domov z prace mala skoro cely cas visi na mojej cicke pretoze ju kojim.Aj cez obed chodim kojit domiv.Ale toto neni predmetom mojej diskusie.Manzel pracuje teraz poobede ,domov prichadza s Bozou pomocou okolo 23tej.To uz bud spim slebo ho cakam ale aj on je unaveny.Ide o to ze mi az chorobne chyba,stale nanho musim mysliet.Obcas ked spi a ja som este hore hladkam ho a pobozkam ...potom sa zhacim ze och ved co to robim...ani neviem co od vas ocakavam asi len ze mi napisete ze bude to dobre Lubka vyspi sa😀Dakujem Vam za kazdu odpov3d❤

Strana
z2
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
dzulik_
18. nov 2020

@lauriema my sme spolu 5r, manžel je doma každý deň, ale úprimne poviem, že sa nemôžem dočkať poobedia, keď príde domov, lebo mi je smutno len s dcérkou doma celý deň. Toho spoločného času tiež máme relatívne málo. A tiež sa k nemu pritúlim, keď on už spí a ja nie, veď to je asi normálne 😉 vidno, že ho máš rada, tak mu to povedz tak, ako si to tu napísala ❤

kiki68
18. nov 2020

A co Ta budeme pranierovat za to, ze milujes svojho muza? Ja to tiez robim takto, aj ked sa neda a sme unaveni tak aspon hladkam a uzivam si to, ze mam to privilegium. Ten chlap sa citi hrdy a chceny ako partner.

katkami123
19. nov 2020

Veď to je náhodou veľmi milé

Strana
z2