icon

Mám sa vrátiť k bývalému, alebo k novému mladšiemu partnerovi?

21. máj 2021

Ahojte. Trochu sa vam tu rozpisem. Zijem sama s dcerou. Ma 4 roky. Nezijem na SK takze to mam o cosi tazsie co sa tyka organizacie vsetkeho lebo mi s nou nema kto pomoct ale zvladam. Byvaly sa odo mna odstahoval pred niekolkymi mesiacmi. Uprimne som rada lebo mam klud. V podstate som ho k tomu dokopala ja. On je psychicky tyran a klamar. Ale na druhu stranu je dobry otec. Ma rad malu. On sa chce stale vratit k nam ale ja velmi nechcem. Aj sa snazi a zmenil som sa atd. Ale ja tomu neverim. On je typ cloveka ktory proti mne otoci aj to ze von prsi. Chvilu som aj vahala vratit sa k nemu koli malej a s malou dusickou ze co ak sa zmenil ale nemam z toho dobry pocit. Odradza ma hlavne aj to ze akonahle sa pohadame tak sa mi snazi mstit na malej.chcela si byt slobobna matka tak si bud staraj sa nepomozem ti. A toto mi ukazuje aky je charakter. Pritom ja sa mu aj tak snazim pomoct a vychadzat s nim.. Na druhu stranu tu je niekto iny. Je ovela mladsi odo mna. Velmi si rozumieme a je mi s nim naozaj dobre. Len mam obavy z toho ako bude brat malu. Lebo je naozaj mlady na to "vychovavat" cudzie dieta. Dost si vsimam niekedy jeho pozbamky. Bapr ked sa bavime o dovolenke tak on hned a kde das malu. Nepovie napr podme spolu vsetci traja. A ked sa ho na to opytam tak mi povie ze pokial mam za zadkom byvaleho tak take vsci nechc riesit aby nebol za debila ze niekomu kradne rodinu. Zamyslam sa nad tym ze ci ma nahodou toto neovplivnuje v pohlade na mojho byvaleho. Mali sme s ex problemy uz aj davno pred tym to je pravda. Ale vzdy som s nim ostala aj tak aj ked som vela veci nevedela prekusnut. Neviem vobec co robit. Bojim sa aby som nelutovala nieco v buducnosti

Strana
z2
terezka1947
22. máj 2021

Nechod zo vztahu do vztahu.
Anineskusaj spolocne byvanie s druhym.
Uz si mama,nemozes dietatu nosit novych a novycg muzov. Dieta ma poznat muza-az ked ty v nom.mas isto.
Mne teda blika velka kontrolka.u muza,kt.nechce deti.
Preco ich nechce?je este mlady?nechce sa obmedzovat?
Ale ty dieta mas,raz mozno bude vase spolocne,ci cudzie?cudzie mu na minutu,ci den strszenia nevadia,nijak ho neobmedzia.
Myslim,ze si zasluzi to dieta a aj ty trosku pokoj,bez muzov.
Teraz to vyzera,ze jednu ranu ides rychlo lepit novou zaplastou,narychlo najdenou.
Citala som prispevky....velmi.si ho obhajujes,cize uz si riadne zalubena a myslim,ze od nas si radu velmi nevezmes.

renata1405
22. máj 2021

Ani jeden ani druhy. Byvaleho nechaj byvalym a mladeho posli tiez kade lahsie lebo ten sa potrebuje len zaucit na starej p... ako sa vravi.Skor ci neskor by ta nechal on.

marlent
22. máj 2021

To ze si s mladym rozumies je pekne je to super ale ta poznamka ze kde das malu no vobec ani jeden ani druhy

hankm
22. máj 2021

@autorka nie, vy si s mladym nerozumiete, to ty si s nim rozumies. Bavi divadlo lebo bez toho by si s nim nespala. Tak ako si naivna o tom ci sa ex zmenim (zazracne) tak si naivna i s mladym. Mlady chce sukat nie starat sa o tvoju dcerku.... bud si hladaj uplne ineho alebo si mladeho nechaj iba na sex. Bez tych sraciek okolo toho. Pride, urobi co treba, odide. Vybavene.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
22. máj 2021

@terezka1947 praveze az taka zalubena nie som. Stale mam ten zdravy rozum. Ale obhajujem ho len preto lebo viem ze nie je zly clovek. Ale do nicoho sa nehrniem ani si ho sem nejdem nastahovat ani nic. A stretavam sa s nim tak aby to mala nevedela aby som ju od toho udrzala bokom

katkati
22. máj 2021

Nemôžeš byt nejaký čas sama s dcérou? Bez chlapa? Aby si získala nadhľad nie preto, že my si to tu na MK myslíme, ale preto, aby si sama prišla na to, že nechceš zahadzovat svoj čas a život s takými ako sú oni dvaja. Určite máš naviac

viestta
Odpoveď bola odstránená
retatka
22. máj 2021

ANONYM Najhorsie čo môžeš urobiť ist zo vztahu do vzťahu .Pritiahnes si väčšinou takého istého chujka.Bud sama sebou ,ostaň s dcérkou načas sama,venuj sa dcérke,spracuj rozchod a až keď budeš ,,uzdravena,,hor sa do vzťahu .
Ani jeden ,ani druhý sa mi nezdajú ok ,ako ich popisuješ.

nttnnt
22. máj 2021

ty tu takto oboch opises - no retardi na pohladanie doslova a nevies co robit ???? :D :D vies co vrat sa k ex nech ta znova depta a psychicky tyra :D :D ja neveriiiiiiim

mirkaandrej
22. máj 2021

Len nedávno si sa rozišla s ex a asi Ti fakt robi dobre skutočnosť , že už maš náhradu a ešte k tomu mladšiu. Pohladí to ego , maš pocit že si chcená a ten ktorého si sa zbavila nech vidí čo stratil a že stale si pre niekoho príťažlivá ... pre teba a chvíľkovo je to superliek , ako sa dostať z rozchodu ale! Ty maš dieťa a v prvom rade musiš naňho myslieť. Keďže s mladým sa stretávaš kratko , dieťa o Vašich stretnutiach nevie a tak by to aj malo ostať. Ty budeš mať niekoho, kto ťa objime a uteši, ale v žiadnom pripade to nežeň nasilu dopredu, najprv musiš mladého spoznať , teraz si rozumiete lebo je to čerstvé , rozčarovanie atď ... ale keďže nemá dieťa ( a nechce ) tak netuší , aka je to zodpovednosť , myslim že tym že chce isť na dovolenku len s Tebou znamena , že momentalne chce len Teba nie tvoje dieťa. Možno len potrebuje čas aby si nato zvykol a možno si nikdy nezvykne . Takže daj tomu aj ty čas ale v prvom rade mysli na svoje dieťa.

hennyinnsbruck
22. máj 2021

Po tej vete "kde das malu" by bol s mladým koniec.

liljana
22. máj 2021

@hennyinnsbruck Kolko je tu diskusii, ze kolko by o muza s dietatom ani nezakoplo. Mlademu dieta nevadi, len dovolenku si chce samozrejme uzit radsej bez dietata. Moze sa vekom zmenit, ale ani nemusi.
Ex vymaz zo zivota, ani nemysli na to sa s nim dat dokopy. Chvilu chce zit spolu a hned si suka ... ?
Mozes zostat s mladym a ked sa najde niekto treti, normalny, viac vyhovujuci vekom a prioritami, tak si vyber toho. Nema vyznam si davat roky prestavok a zivot zatial uteka. Mlady rozchod prezije.

autor
22. máj 2021

@viestta ja som nepovedala ze sa k nemu chcem nastahovat. Ja mam svoj dom a nepotrebujem sa niekde stahovat a ani nikoho stahovat sem. Nie som s byvalym rozidena len 4 mesiace. Odstahoval sa len vtedy. Uz sme spolu neboli ako partneri vyse roka. Len sa neodstahoval

marca12
22. máj 2021

Ani k jednemu sa nevracaj,daj sa ty dokopy,lebo pokial ty nebudes silna,sebavedoma,tak dovtedy budes stretavat takychto magorov. Ak je ex dobry otec,nech je pre dceru otcom,ale dobry otec,neznamena aj dobry partner. A za dalsie,co je dobry otec? Lebo dobry otec ide prikladom,vazi si svoju zenu,pomaha jej,neklame,nerobi z nej hlupanu,nemsti sa jej na svojom dietati atd. Takze nie tvoj chlap nie je dobry otec,ak ndava na teba pred dcerou. Miluju otec sa takto nesprava.

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
22. máj 2021

@viestta nie to urcite nie. Je jasne ze moje dieta je na prvom mieste. Skor mam dilemu preto ze sme spolu v podstate nikdy normalne nefungovali koli byvalemu. A preto mi to stale skrie v hlave ako by to bolo

martina1201
22. máj 2021

Chlap ktorý nedokáže akceptovať priatelkino dieta nie je ten pravý. Na druhej strane raj s tým, že ak si nájdeš niekoho kto dieťa bude vedieť akceptovať tak bude robiť problém ex. A bude dieťa huckat proti tvojmu nádejnému partnerovi. Je to tyran a klamár. Na to nezabúdaj....

katkati
22. máj 2021

A nebojí sa ten mladý tvojho ex? Veď určite vie od teba, ze je problémový človek a ma strach, že by mohol dostať od neho aj nakladačku? Preto ho nechce zbytočne dráždiť a provokovať tým, že by travil čas s vašou dcérkou.

sense
22. máj 2021

K ex by som sa nevracala ani keby co bolo ani kvôli malej nie.... A mladý, tam ťažko povedať ale ako už niekto spomínal, ty už nie si sama, máš dcéru a musíš hľadať alebo dat šancu k niekomu kto vás bude chcieť obe....

Tiež mam nového partnera ale ešte kým ho moja dcéra (teraz už 8r) nepoznala, som mu od začiatku povedala ze ja nie som sama a ak miluje mňa, musí mať rád a akceptovať aj moju dcéru a moja dcéra musí mať rada a akceptovať jeho ... A keď plánoval výlet, tak pre 3, keď sme šli v lete na dovolenku tak 3...boli sme aj sami keď bola u otca...
A čo sa ex týka, tam musíš mat pevné nervy a neodpísovat jeho to skôr či neskor prestane baviť... Aj môj mal také chvíle čerstvo po rozchode a kým som reagovala, vysvetľovala, obhajovala sa, riešila tak to bolo ako keď naleje olej do ohňa... Potom som mu vždy zaželal pekný deň po prvej správe a viac nereagovala a prestalo ho to baviť...
A ak ta mladý naozaj miluje tak musí stať pri tebe a nesmie sa báť tvojho ex alebo sa skrývať lebo tvoj ex ale musí to ustáť s tebou... Aj keď to nebudete mať ľahké...

autor
22. máj 2021

@katkati ano ma z neho obavy

autor
22. máj 2021

@sense a tebe byvaly nerobil problemy ked si si nasla noveho muza?

sense
22. máj 2021

Aké problémy máš na mysli? Blbé reči, sms, poznámky... Atď hej... Ale žeby niečo riešil fyzicky nie,... Lebo si bol vedomí že si uskodi sám sebe... Teraz sa vieme dohodnúť co sa dcéry týka... A voči mne a priateľovi ma občas výpadky a vypisuje hovadiny ale už ma tým z miery nevyvedie... Nereagujem na to...

lucia147852
22. máj 2021

Ani jedného. Bývalého budeš mat za zadkom stále, je to otec tvojej dcéry. Zajačik si chce len vrznut a mat bezstarostny život. A teda nerozumiete si vo všetkom, lebo tebe už má byt prvorade hľadať partnera vhodného k dcére a nie zajačikov naháňať. On očividne o tvoje dieťa záujem nejavi

Strana
z2