Mám sa vrátiť rodiť domov do Čiech kvôly nezhodám?
Ahojky vsichni,
s pritelem to nevypada na budoucnost,neustale se hadame,brecim minimalne 1x tydnne a neumime spolu vydrzet ani vikend bez hadek.Silne premyslim nad navratem domu,alespon na porod a urovnani si myslenek v hlave.Momentalne jsem v 6 mesici tehotenstvi,rodit budu az v pulce brezna.Vratit se dom mam kam,k mamice na urcitou dobu,jak taky jinak ☹.MAte nektera podobnou zkusenost?? Jak jste to zvladly a s cim by jste mi mohly prosim poradit?? Mam pocit ze tady to sama nezvladnu a mit psychopata za krkem denno denne taky nehodlam.HELO EVERYONE!!! 😵
Ahoj,diky za odpoved.Je mi lito jak to s tebou dopadlo.Chlapi jsou holt svine.Jsem neustale pod tlakem a nevim uz kudy kam.Chvilu je to dobre,pak zase s necim prijde,je na me sprosty a chova se jak se mu to zlibi.Nemam na to srdce odjet,mam v UK vice dobrych kamaradek a pri predstave se vratit dom mi beha husi kuze po zadech.Ale chci udelat co je pro malou nejlepsi.

@adnilleo ahoj . Ja som zažila teda zažívam niečo podobné teda s tým rozdielom ,že som žila v čechách a vrátila som sa domov na svk. Bolo to nesmierne tažké odíst v 3 mesiaci od otca svojho dietata ale postupom času som sa stým vyrovnala ..netvrdím ,že to nebolo tažké ale ničoho nelutujem...a môj drahý? takmer vôbec sa o nás nezaujíma a do mesiaca si našiel inú...viem,že to ešte bude tažké ale kvôli môjmu dievčatku to stálo zato a moj arodina ma plne podporuje .