Mám si vraj sama zaplatiť ubytovanie
Caute. Idem si po nazor :D Uz nejaky cas randim s jednym muzom. naposledy som rande vymyslala ja, dalsie som nechala na nom. Dnes mi oznamil, ze zarezervoval apartman s kadou. Je to uplne krasne miesto a je to presne styl, ako mam rada. V tom sa fakt snazil. Ale, ked som sa ho spytala, ze kolko som dlzna :D tak mi normalne povedal, ze kolko to bude stat:D takze si mam zaplatit vlastne sama to ubytko. Ja viem, ze mozno niektorym to pride normalne, ale mne teda nie. Nepoviem, zeby sme sa spolocne dohodli, ze pojdeme tam a vybrali spolu nejake miesto, ale on vybral dost drahe miesto:D popravde s mojim ex toto nehrozilo. V zaciatkoch vsetko platil on. Ci veceru, obedy, wellness. Neskor som uz aj ja platila, ale vtedy mi to prislo take krasne od neho, ze do toho randenia vklada nejake to usilie. Ako by ste sa zachovali? Mne je s nim fakt super, zatial sa nepozname neviem kolko mesiacov, tak neviem urcit, ci bude super chlap aj neskor, ale toto ma trosku sklamalo. Ved nemusel vymyslat neviem ake drahe pobyty. Je pravda, ze nema vela skusenosti, vztah uz nemal dlhe roky. Ale bojim sa, ze to bude drzgros. Mne pride normalne, ked muz proste pozve zenu tam a tam. Nehovorim, ze mi ma platiti vsetko, kupovat mi handry a pod. Nie som ziadna zlatokopka, aby ste si nemysleli. Ale ked nieco vymyslim, tak by mi prislo divne pytat si od zeny peniaze :D vychadza to na osobu cca 60€
Podla mna je to vrcholne trapne, ze od teba pyta peniaze. Nemusel ta pozyvat na take rande, ked nechce investovat do noveho vztahu, z ktoreho ktovie co este bude. Ked uz to tak vyhodnotil, ze na noc, tak mal byt gentleman a zacvakat to sam. Normalna zenska by potom zatiahla veceru alebo cestu …
mne pride vrcholne trapne vytiahnut penazenku ze zaplatim a cakat ze ten druhy ma zastavi a chvilu sa budeme natahovat az kym ho nenecham zaplatit aj ked dobre viem ze platit nechcem 🤣🤣🤣🤣 kto vymysla ten aj plati ale u obidvoch stran a ten pozvany ak je normalny tak na takychto pobytoch vzdy zaplati daco mensie. Ale ty nevypadas ze by si daco platit chcela aj ked pozyvas ty alebo keby on zaplati cely pobyt 🤣
Hmm, no neviem, mna by to teda odradilo a dost
Veď on zaplatí večeru napríklad, benzín.Aj tak vieš prečo idete na noc a čo bude nasledovať.
My sme si vacsinou platili napolovicu. Ja nie som z tych zien,ktore cakaju,ze za mna bude chlap platit. A mame s muzom pekny,dlhorocny vztah a nie je to ziadny drzgros. Je prajny,nosi mi darceky,modre z neba by mi zniesol. Podla tohto by som ho neodpisala. Pozoruj ho dalej,spoznavaj,to sa ukaze,ci je zgrlavy.
Zasmiala som sa na vete "uz nejaky cas randim s muzom..."...Pod tym si predstavujem tak pol roka a viac a potom sa dozviem,ze este ani sestonedelie poriadne neprebehlo😂 Nepride mi uplne ok poznat sa 6 tyzdnov,usudit,ze je to skvely chlap a vliezt s nim hned do kade,ale no budis,ked tvoj jediny problem je platba pobytu...🤷♀️V kazdom vztahu sme sa v uhradach na rande striedali a prislo mi to uplne normalne.Neviem,preco by to mal riesit chlap. Mne by bolo neprijemne,cakat,ze mi pobyt uhradi.
Inak je velmi zaujimave aj to,ze si mala predtym velmi pekny vztah. No a preco teda skoncil? Prepac,ale prides mi velmi hrr do vztahov,pozor,aby si to nelutovala.
Pytala si sa, kolko si dlzna a dostala si odpoved 🙂
Dam ti radu ktorá tu už možno padla mne sa to nechce vsetko citat iny človek a najma muz ti do hlavy nevidí. Tak si to začni opakovať skús to pochopiť a riadiť sa podľa toho. Situácia koľko to stalo odpoved od chlapa ale aj napríklad odo mňa stalo to toľko a na jednu osobu toľko. Hrat divadlo a ved to ja zaplatím máš to grátis tak mňa by to naštvalo očakávam pravdivé odpovede na moje jasne otázky🙂 a čo sa týka peňazí je to ešte skoro riesit. Dávno keď som bola mladá a som randila chalan platil všetky útraty večere kino zmrzlinu a po dvoch mesiacoch som ja zaplatila riadnu palku za oboch za dva listky na drahy festival na ktorý on veľmi chcel ísť. Myslim že ho to vtedy veľmi potešilo. Teraz platime na polovicu (dovolenku) drobné uhrady ako príde. Drahe osobne veci platí každý svoje (telefón, kabát a pod.).
Nepýtaj sa, koľko si dlžná, keď v skutočnosti nemáš v pláne platiť..toť všjo
Noo veď to už je na tebe čo mu odpíšeš .odpis že je to drahé a keď chce nech to zaplati on a pôjdeš a nabudúce ty niečo lacnejšie pozrieš .pohoda neboj nič zle nenapísal
Mne sa tiez v minulosti stalo, ze som bola pozvana na wellness pobyt. Pozvana, cize ja som si naivne myslela, lebo som to mala tak zafixovane a predosle skusenosti boli take, ze kto pozyva, tak ten plati. Par dni pred pobytom mi napisal, ze treba uhradit ten pobyt a je to tolko a tolko. Na pobyt som isla, zaplatila som to a bola to posledna vec, ktoru som s tym clovekom spravila. V inych vztahoch som si bezne platila dovolenku, pobyt na polovicku. Niekedy som to mala ako darcek.
No a nebudeme naivne, ze Ta tam pozyva za ucelom aby ste sa porozpravali. No nie, on ocakava vsetky tu vieme co a je na tebe, ze ako sa k tomu postavis. Lebo je nad slnko jasnejsie, ze on chce nieco viac a toto je velmi dobra prilezitost. Sama si zvaz, ze ci si pripravena na to, ze kam to moze smerovat a ci si s tym OK.
ja uz tiez mam nejake vztahy za sebou (vratane toho s mojim manzelom) a nikdy som nechcela, aby chlap za mna platil, raz som platila na rande ja, raz on a teda wellness po nejakej kratsej dobe, to sme veru ani nesli, skusenost nemam ale nechcela by som aby za mna platil cely pobyt 🤷♀️ jedine, ze by ma vyslovene chcel pozvat a tym padom ja by som zaplatila zrejme jedlo a pod.
a ak ti to pride drahe, tak mu proste normalne povedz, ze si to aktualne nemozes/nechces/nevies dovolit
Ja žijem asi v inom svete, ale po 6 týždňovej známosti niekoho odsudzovať a hovoriť, že je na sex skoro 😂 koľko sa teda dámy podľa vás má v 21 storočí čakať na prvý sex? Pol roka?
Autorka mala si mu na rovinu povedať, že tento mesiac ti to finančne nesadlo a takéto drahšie výlety musíte vyberať spolu. Kľudne to aj zruš 🤷♀️ ja si neviem úplne predstaviť, že sa poznáme krátko a ten chlap sam vyberie nejaký pobyt a mám si ho aj platiť. Keď vybral a chce so mnou ísť tak nech zaplatí 😘
Keď sme začínali spolu tak som aj ja sama povedala že sa budeme striedať.Raz ja platim a raz on.A keď sme si olánovali spoločný výlet spolu že ideme na welnes atď tak sme si to dali na polku ale!!!keby ma pozval on źe to sám vymyslel tak je logické že to platí on!!!aspoň podľa mňa keďže sa ma nepýtal🤷🏻♀️ a spoločné peniaze sme začali mať ako sme spolu začali bývať.Ale dôležitá je úprimnosť a komunikácia potom je to obela lahšie😉
@iwesska zeny, zeny :D ja poznam pary, ktore sa brali po pol roku, stihli uz aj dieta :D myslim si, ze mesiac a pol je uplne normalna doba na prvy sex :D prepac, ale stretavat sa s niekym 6 mesiacov a nevyskusat si to aj v posteli, je pre mna nemyslitelne :D jasne, kazda mame iny casovy interval, ale pisat tu o mne, ze som stetka, mi pride chore na hlavu
Stetkou si sa nazvala sama,nikto tu to slovo nespomenul🤷♀️ Stretavat sa s niekym 1,5 mesiaca intenzivne a stretnut sa s nim 5x je dost rozdiel,ale tak tvoje rozhodnutie. A hej,tiez by som ti dala polovicu pobytu preplatit,kedze si pre neho v podstate cudzia osoba.
Asi by som tam nešla. Nie kvôli peniazom ale kvôli tej odpovedi jeho, že si máš polovicu zaplatiť. Proste je jasné, že si chce vrznut s tebou. Brali ste si jednu izbu, nie dve samostatné a predpokladam, že ani oddelené postele nebudete mať. Tak mal byť frajer a zaplatiť to on. Nemám problém zaplatiť si svoju časť a bežne som v takomto prípade keby on platil ubytko zvykla zaplatiť večeru alebo niečo iné, ďalšie rande. Ale to, že by chcel odo mňa polovicu by bol pre mňa signál že je to buď drzgros alebo to skončí po tomto jednom rande a nemieni do mňa investovať len si vrznut.
Ja si trebars nemyslim, ze je na nejake intimne zblizovanie prilis skoro po 6 tyzdnoch. Zalezi aj od veku autorky. Lebo inac k veciam pristupuje 20 rocna kocka a inak zena po 40tke. Toto je vyslovene na kazdom cloveku, ako ma tieto intimne veci nastavena a co je prenho prijatelna doba napriklad.
@gabika128 jeeej, dakujem 🙂)) ano, tak to mam v plane spravit 🙂 ako, ved ja nemam 18 rokov, aby som nevedela zhodnotit situaciu a vliezla hocikomu do postele. My sme tych 6 rand mali fakt intezivnych a dobrodruznych. Okrem toho sme nonstop v kontakte a pride mi normalne, ze ked su tam sympatie a pritahujeme sa, ze pride aj k sexu :D ja so sa len chcela trosku vyrozpravat a zistit aj u inych, co si tom mysliet. Ale niektore co tu popisali, sa nestiham divit :D a je to dobry chalan, za tym si stojim. Nikdy nebo, dotierny, nemal hlupe reci. A to, ze ideme niekam cez noc je aj preto, ze mam o to zaujem aj ja :D len proste som sa chcela spytat na nazor
otras...
Nahlásila som tvoj príspevok. Správaj sa slušne. Ty mas už tretieho frajera a už sa tešia na roztahovanie nôh. Ja som na rozdiel od teba vydatá, vo vzťahu 16 rokov. Nepíšem ti to v zlom, ale máš tu kopec slobodných matiek.
Všetko záleží od toho, co je medzi vami. Ak to ešte nemáte vyjasnene, na noc by som s ním nesla, bez ohľadu na platenie..
Vsak udri na strunu, nech sa chlapec vypaci, ale ak ste dohovoreny na sex plus benetity, tak si to plat sama (i ked ja by som ani tak neplatila, alebo možno len menšiu čiastku) za podmienky ze on plati napríklad benzin, nejaku veceru a svoju časť za noclah apod.
Ked to vyzerá na vztah a toto zadre, ze ubytko platis za seba, tak velky romantik chalan teda nebude = nie je z teba az tak paf.
Zblazneny chlap do zeny sa môže aj potrhat, vsetko poplati, darčeky pokupuje a splni aj nemozne.. Tento prípad to vsak s najväčšou pravdepodobnostou nebude....

@autorka takže odpoveď na to, či si platila rande, ktoré si vymyslela ty nepadla. Tam nájdi svoju odpoveď. Ak to tak nefungovalo do dnešného dňa, prečo by malo teraz? 🤔 Ak si ty neplatila to, čo si vymyslela, bral to tak automaticky. Chlapi su rôzni a rovnako ženy. Ja by som takto skoro odmietala, aby mi cudzí človek platil pobyt, to nie je večera ani koncert. Ak by na tom trval, že to vymyslel a chce to celé zaplatiť on, tak ja zas zaplatím niečo iné. Ale celkom pochybujem, že ty by si mala v pláne vôbec niečo platiť. 😀 A tiež by som mu povedala, že ti to teraz nevychádza, nevidím dôvod klamať.