icon

Mám skúškové a nestíham variť

18. jan 2023

Môj priateľ robí strašne haló z toho, že počas skuskoveho nestíham variť. On chodí do roboty a tiež nestíha, a má pocit že ja keď som doma tak sa asi sparam v nose. Mám skúškové, učenia desať prdeli, aby som všetko stihla učím sa 10-14 hodín denne a on mi práve vyčítal, že nevarím a objednala som si jedlo. Lebo je to vraj drahé. Jasné že domáce je lacnejšie, ale ja radšej dám tých pár eur navyše a budem mať tento mesiac pokoj. Tak sme sa zhadali a povedala som mu, že keď je lakomý, nech si kúpi polotovar alebo uvarí pre zmenu aj on. Veď v práci je kratšie ako ja strávim učením. Ach som vytočena už sa mi ani učiť nedá, tak som to sem prišla vypustiť. Ďakujem za pozornosť 😂

natalienka12
18. jan 2023

Buduca doktorka by mala degesa neempatickeho co ledva zmaturoval hned vyhodit. Naco ti je taky nechapavy nevzdelanec?

sidicek
18. jan 2023

Ja stále nechápem, kde je problém.On ti závidí to jedlo z restiky?Ved si ho platíš ty, či? Moja zlatá, od tohto utekaj ,lebo skola , je oproti praxi brnkacka.To len zaplaces, keď po nočnej budeš prať či stat pri sporáku, aby bol pánko spokojný.

sima338
18. jan 2023

@natalienka12 presne!

mirco50
Odpoveď bola odstránená
taminka1986
18. jan 2023

@tehulka2011 no ja neviem ale nemam pocit ze to trva dlho😊 Ja zemiaky len nasupem a nepredvaram,takze nahadzem do misy a peciem

mamutka
18. jan 2023

Nejde o to, čo koľko trvá, ale keď je človek vo švungu a drví sa, na co to prerušiť? Stratený čas. Priateľ nech sa spamätá. Toto nevyzera na šťastnú ruku pri vybere partnera

vroni
18. jan 2023

Fakt netusim, preco by uciaca sa studentka mala robit kucharku a sluzku nejakemu magorovi, co si mysli, ze ho vtak robi riaditelon vesmiru.

zmrzlinka2021
18. jan 2023

@vroni pretože on od budúcej ženy očakáva že tou službou bude

zmrzlinka2021
18. jan 2023

Aké má priateľ vzdelanie?

lapalma
18. jan 2023

Dievča zlaté ... máš obyčajné skúškové na medicíne a je problém s objednaným jedlom ? čo bude ten tvoj majster sveta hovoriť, keď budeš štátnicovať a neskôr nočné v nemocnici a atestácie ???? Tvoj život bude HLAVNE o učení minimálne 10 rokov - potom nejaká rýchla materská a ťažká zodpovedná práca, kde je v hre ľudský život ! :(
Ty potrebuješ OPORU, POCHOPENIE, POMOC :::: nie toto čudo, ktoré vytočí objednané jedlo čo si platíš sama ...
A hlavne si nič nevyčítaj...niekto varí a niekto nie ....zdravšie je navariť, ale smie to byť aj inak 🙂

marca12
18. jan 2023

Prehodnot s kym zijes. Teraz sa ucis,neskor mozes byt na materskej a to budes tiez pocuvat vycitky,ze sa sparas cely den v nose a nic nespravis? Ide o princip. Toto nie je chlap do zivota,ktory ta nedokaze podporit a pochopit.

dankanka
18. jan 2023

Nemozes ist ja skuskove domov k rodine? Mama ti navari, operie a mas klud

vroni
18. jan 2023

@zmrzlinka2021, ved prave, ON ocakava, ze odlozi knihy a bude sa venovat jeho zaludku, aby hodinu zabila varenim a usetrila 3 eura oproti donaske. A pan evidentne nechape, co znamena ucit sa na skusky. Ale dobre, ja v principe nechapem, preco maju mladucke baby tendencie robit opatrovatelky a sluzky svojim partnerom.

mamusa123456789
18. jan 2023

Keď svokrusa debilne keci tak nech príde uvariť ona... Milujem keď sa niekto montuje do niečoho do čoho ho 💩...boze ďakujem za tu moju ona je poklad... Držím palce pri skúškach a pevne nervy pri svokre

zmrzlinka2021
18. jan 2023

@vroni vieš prečo? Pretože to majú z domu. Ak roky dievčatku vstepujes, že bude milovaná, len keď bude gazdinka, tak tomu nakoniec uverí

zmrzlinka2021
18. jan 2023

@mamusa123456789 ona nie je jej svokra.

loliki
18. jan 2023

Reštaurácie, objednať si a nájsť si partnera, ktorý sa učil aj po maturite. Toto vám nevydrží. A vôbec to nemusíš ľutovať. Ty máš svoju cestu, on svoju, ale vy asi ťažko máte cestu spoločnú. Je to len taký môj odhad na diaľku. Ale chcem Ti ušetriť nervy.

jabadabadu
Autor odpoveď zmazal
vroni
18. jan 2023

@zmrzlinka2021, viem a desi ma to. Som stara korcula a keby mi muz zacal pyskovat, ze som popri home office mohla uvarit a nie objednat, veru neviem, ci by sa u nas aj lietajuce taniere neobjavili. Tak snad z mojej dcery gazdinka nebude.

mikadooo
18. jan 2023

Držím palce pri skúškach. Priateľ nech si zvyká, jedného dňa budeš aj ty v robote - rovnako ako on. A potom má akú predstavu ohľadom varenia? Že on to síce nestíha po robote, ale ty to stihneš? 😉

zmrzlinka2021
18. jan 2023

@jabadabadu nechapem

jabadabadu
Autor odpoveď zmazal
simona20201309
18. jan 2023

Podľa mňa tu vôbec nejde o to ze pan tvorstva je znechutený z toho, že ho doma nečaká teply obed. Skôr je znechutený z toho, že ženská je neschopná si navariť obed.
Tak ako všetky píšete, že čo je to za . . . Ze to bude už len horšie a nech chudáka s maturitou kopne do zadku to iste si môže pomyslieť on - co je to za ženu, ako sa bude potom vedieť postarať o deti? Tiež im bude objednávať jedlo? Bude vedieť v budúcnosti rozmýšľať ekononicmejsie?
Chlap sa na to tiež môže pozerať tak, čo ma za ženu a aká bude matka.
Tu nejde o týždeň, ale celý mesiac. Pre mňa nepochopiteľné.

tiezjedna
18. jan 2023

@simona20201309 joj, no ty si sa tiež dobre uderila ....🙄 Keď chce mať chlap doma teba, nemôže mať doma lekárku... Chápeme?

simona20201309
18. jan 2023

@tiezjedna pis k veci keď uz niečo chceš a po slovensky

bluka2
18. jan 2023

Brr taky chlap

tiezjedna
18. jan 2023

@simona20201309 neočakávala som, že niekto s tvojim iq by to pobral😉

simona20201309
18. jan 2023

@tiezjedna ale neboj, pochopila som tu tvoju hatlaninu. Nie nie som lekárka, ani žienka domáca, ani nesuhlasim s názorom, že žena je povinná obskakovat muža. Ale tak hádam nechceš povedať , že všetci lekári ci právnici sú odkázaní niekoľko rokov štúdia objednávať jedlo. Véd to je smiešne.

tiezjedna
18. jan 2023

@simona20201309 ...tak si dáme niečo z tvojej hatlaniny, ty "ekononicmejsie"...

simona20201309
18. jan 2023

@tiezjedna 😀 ja nepíšem o preklepoch
Ty uderena