Mám skúškové a nestíham variť
Môj priateľ robí strašne haló z toho, že počas skuskoveho nestíham variť. On chodí do roboty a tiež nestíha, a má pocit že ja keď som doma tak sa asi sparam v nose. Mám skúškové, učenia desať prdeli, aby som všetko stihla učím sa 10-14 hodín denne a on mi práve vyčítal, že nevarím a objednala som si jedlo. Lebo je to vraj drahé. Jasné že domáce je lacnejšie, ale ja radšej dám tých pár eur navyše a budem mať tento mesiac pokoj. Tak sme sa zhadali a povedala som mu, že keď je lakomý, nech si kúpi polotovar alebo uvarí pre zmenu aj on. Veď v práci je kratšie ako ja strávim učením. Ach som vytočena už sa mi ani učiť nedá, tak som to sem prišla vypustiť. Ďakujem za pozornosť 😂
Ja stále nechápem, kde je problém.On ti závidí to jedlo z restiky?Ved si ho platíš ty, či? Moja zlatá, od tohto utekaj ,lebo skola , je oproti praxi brnkacka.To len zaplaces, keď po nočnej budeš prať či stat pri sporáku, aby bol pánko spokojný.
@natalienka12 presne!
@tehulka2011 no ja neviem ale nemam pocit ze to trva dlho😊 Ja zemiaky len nasupem a nepredvaram,takze nahadzem do misy a peciem
Nejde o to, čo koľko trvá, ale keď je človek vo švungu a drví sa, na co to prerušiť? Stratený čas. Priateľ nech sa spamätá. Toto nevyzera na šťastnú ruku pri vybere partnera
Fakt netusim, preco by uciaca sa studentka mala robit kucharku a sluzku nejakemu magorovi, co si mysli, ze ho vtak robi riaditelon vesmiru.
@vroni pretože on od budúcej ženy očakáva že tou službou bude
Aké má priateľ vzdelanie?
Dievča zlaté ... máš obyčajné skúškové na medicíne a je problém s objednaným jedlom ? čo bude ten tvoj majster sveta hovoriť, keď budeš štátnicovať a neskôr nočné v nemocnici a atestácie ???? Tvoj život bude HLAVNE o učení minimálne 10 rokov - potom nejaká rýchla materská a ťažká zodpovedná práca, kde je v hre ľudský život ! :(
Ty potrebuješ OPORU, POCHOPENIE, POMOC :::: nie toto čudo, ktoré vytočí objednané jedlo čo si platíš sama ...
A hlavne si nič nevyčítaj...niekto varí a niekto nie ....zdravšie je navariť, ale smie to byť aj inak 🙂
Prehodnot s kym zijes. Teraz sa ucis,neskor mozes byt na materskej a to budes tiez pocuvat vycitky,ze sa sparas cely den v nose a nic nespravis? Ide o princip. Toto nie je chlap do zivota,ktory ta nedokaze podporit a pochopit.
Nemozes ist ja skuskove domov k rodine? Mama ti navari, operie a mas klud
@zmrzlinka2021, ved prave, ON ocakava, ze odlozi knihy a bude sa venovat jeho zaludku, aby hodinu zabila varenim a usetrila 3 eura oproti donaske. A pan evidentne nechape, co znamena ucit sa na skusky. Ale dobre, ja v principe nechapem, preco maju mladucke baby tendencie robit opatrovatelky a sluzky svojim partnerom.
Keď svokrusa debilne keci tak nech príde uvariť ona... Milujem keď sa niekto montuje do niečoho do čoho ho 💩...boze ďakujem za tu moju ona je poklad... Držím palce pri skúškach a pevne nervy pri svokre
@vroni vieš prečo? Pretože to majú z domu. Ak roky dievčatku vstepujes, že bude milovaná, len keď bude gazdinka, tak tomu nakoniec uverí
@mamusa123456789 ona nie je jej svokra.
Reštaurácie, objednať si a nájsť si partnera, ktorý sa učil aj po maturite. Toto vám nevydrží. A vôbec to nemusíš ľutovať. Ty máš svoju cestu, on svoju, ale vy asi ťažko máte cestu spoločnú. Je to len taký môj odhad na diaľku. Ale chcem Ti ušetriť nervy.
@zmrzlinka2021, viem a desi ma to. Som stara korcula a keby mi muz zacal pyskovat, ze som popri home office mohla uvarit a nie objednat, veru neviem, ci by sa u nas aj lietajuce taniere neobjavili. Tak snad z mojej dcery gazdinka nebude.
Držím palce pri skúškach. Priateľ nech si zvyká, jedného dňa budeš aj ty v robote - rovnako ako on. A potom má akú predstavu ohľadom varenia? Že on to síce nestíha po robote, ale ty to stihneš? 😉
@jabadabadu nechapem
Podľa mňa tu vôbec nejde o to ze pan tvorstva je znechutený z toho, že ho doma nečaká teply obed. Skôr je znechutený z toho, že ženská je neschopná si navariť obed.
Tak ako všetky píšete, že čo je to za . . . Ze to bude už len horšie a nech chudáka s maturitou kopne do zadku to iste si môže pomyslieť on - co je to za ženu, ako sa bude potom vedieť postarať o deti? Tiež im bude objednávať jedlo? Bude vedieť v budúcnosti rozmýšľať ekononicmejsie?
Chlap sa na to tiež môže pozerať tak, čo ma za ženu a aká bude matka.
Tu nejde o týždeň, ale celý mesiac. Pre mňa nepochopiteľné.
@simona20201309 joj, no ty si sa tiež dobre uderila ....🙄 Keď chce mať chlap doma teba, nemôže mať doma lekárku... Chápeme?
@tiezjedna pis k veci keď uz niečo chceš a po slovensky
Brr taky chlap
@simona20201309 neočakávala som, že niekto s tvojim iq by to pobral😉
@tiezjedna ale neboj, pochopila som tu tvoju hatlaninu. Nie nie som lekárka, ani žienka domáca, ani nesuhlasim s názorom, že žena je povinná obskakovat muža. Ale tak hádam nechceš povedať , že všetci lekári ci právnici sú odkázaní niekoľko rokov štúdia objednávať jedlo. Véd to je smiešne.
@simona20201309 ...tak si dáme niečo z tvojej hatlaniny, ty "ekononicmejsie"...
@tiezjedna 😀 ja nepíšem o preklepoch
Ty uderena

Buduca doktorka by mala degesa neempatickeho co ledva zmaturoval hned vyhodit. Naco ti je taky nechapavy nevzdelanec?