icon

Mám smolu na chlapov. Kde nájem toho pravého?

pedropedro
5. jan 2022

vy rozvedene mamicky a slobodne mamicky.. poradte....... kde sa da najst ten spravny chlap........, alebo kde ste ho nasli.. ale prosim nepisat take co su ohurene prvym - druhym rokom vztahu.. takych ohureni som si uz zazila..... mam tri deti a 40-tku na krku. a vsetko boli , alebo sebci .alebo bez zodpovednosti, bez prostriedov .alebo nespolocnski ...

Strana
z3
annamalaga
5. jan 2022

@pedropedro ale držím palce. Máš koníček ? Napr. Ak záhrada , tak v nejakej záhradkárskej skupine. 😜

retatka
Autor odpoveď zmazal
pedropedro
autor
5. jan 2022

@annamalaga tak aspon mne do spravy. niekde sa to tusim dalo.

zmrzlinka2021
5. jan 2022

@pedropedro čo je pre teba hlavnou motivaciou najst si muza?

pedropedro
autor
5. jan 2022

@retatka mala dcerka ma 7 za par dni.

pedropedro
autor
5. jan 2022

@zmrzlinka2021 mat niekoho s kym si budem rozumiet a zaroven mat dostatok volnosti, pripadne bude vo vsetkom ako ja . ziadne prikazovanie, zakazovanie, odhovaranie.

pedropedro
autor
5. jan 2022

@annamalaga 🙂))) ano jeden taky skoro dokonaly, v jednej takej skupine stale provokuje zeny🙂)) hned mu idem tiez napisat ako stovky dalsich🙂)

stary_ujco
5. jan 2022

Nemas smolu, len prilis velke ocakavania a vyhraneny názor.

zmrzlinka2021
5. jan 2022

@pedropedro tak to vela stastia, lebo kvalitny vztah vznika z dvoch nekvalitnych ludi, ktori su aj rozdielni, aj si prechadzaju tazkostami, a na kvalitny vztah musis aj nieco dat.

lala123
5. jan 2022

@pedropedro zalezi na tom ale v konečnom dôsledku doliezali ale neostali s tebou. Vieš buďme úprimne. Chlap, ktorý dobre vyzera má niečo v hlave a je zabezpečený si nezavesi na krk ženu u so 40 a troma detmi na krku. Nemyslím to v zlom sama mam 40 a dve deti ale je to krutá realita.To jedine, že by ste sa dlho poznali už a stále ta chcel a teraz si voľna tak možno ....ale taký muž si nájde tak max do 30 tky babu. Môžeš vyzerať ako chceš proste je to tak. Nemysli si, že žiarlim alebo sa zastávam neupravených a lenivých žien , ktoré si myslia, že keď porodili už môžu vyzerať ako obludy... zena má ostať stále zenou a podľa mna byt upravená ( vlasy, nechty , make Up je pre mna ako umyť si zuby ráno)písala si, že si mala niejakej ale vykľul sa domased z neho a ty si spoločenská....daj tomu čas a povedzbsi, že nikoho nehľadala nájdi si niečo niejaku záľubu , prosto niečo tvoje . A uvidis príde ti do cesty ani nebudeš vedieť ako

krutinostek
5. jan 2022

@pa3q daj aké majú problémy

pa3q
5. jan 2022

@krutinostek ja nemám problém tak ale občas treba aj rady mamičky.

mariinak
5. jan 2022

@pedropedro Ahoj, veľakrát nad tým premýšľam aj ja. Také ženy sú jednoducho zaujímavejšie, niečo vyžarujú a to priťahuje chlapov. Nie raz som sa presvedčila,že keď je žena plnšia,skôr zaujme chlapa,ale zase to aj vzájomne musí byť. Tiež nie som modelka,vždy som bola žena krv a mlieko a mala som vzťahy dlhodobé,také tie jedno-dvojrazovky neratam😁. Potom som bola asi 7 rokov sama a keď som spoznala priateľa, ani som to nečakala s hlavne nehľadala a chce ma aj s dieťaťom. Niečo na tom bude,že musíš mať rád sam seba a tak veci pôjdu ľahšie,psychika robí neskutočne veľa!!! A nezabúdajte aj na to,že silných žien a muži moja. Mala som jedného takého a on doslova sa nebál ani že vzťahu,alebo diaľky,lebo ďaleko býval, ale bola som pre neho silnejšia,teraz to už chápem, proste sa zľakol. Ale veľakrát si poviem aj ja,že wau cipana ona akého chlapa má........vidíte výzor nie je všetko,aj keď si to myslíte 😉

pedropedro
autor
5. jan 2022

@lala123 praveze ten domased by bol celkom fajn a poznam ho cely zivot byva par metrov odomna . ale vsetko mu na mne vadilo, chcel by aby som bola ako on a vzdala sa kamaratov. ale je pravda ze stale vravel o tom aku mam zlatu dcerku a volaval nas na vylety.. no a este domased nieje uplne to prave, pretoze ma za sebou xy dovoleniek po opustenych ostrovoch a ostrovnych rajoch.

mariinak
5. jan 2022

@pedropedro Nehľadaj,kto ťa má rád,príde sám a deti mu určite nebudú prekážať a hlavne netlač na pílu,lebo toto nikdy nepomôže,asi až priveľmi chceš. Venuj sa sama sebe a všetko príde. Ono sa to ľahko povie no u mňa to zabralo. Ja som nehladala nikde žiadneho chlapa a prišiel sám a býva o 2dediny ďalej 😀 Roky som bola sama a nebolo mi zle a ani je ani teraz, bola som šťastná aj bez chlapa a som šťastná aj s chlapom. My sme sa tak spoznali s priateľom,že išla som raz vonku RAZ a bolo to a máme pekný vzťah.
Ľudia asi až príliš tlačia na pílu a preto sa im nedarí. Môj názor to je. Venuj sa sebe a uvidíš príde to a hlavne nie na silu.🍀

lulupulu
5. jan 2022

@pedropedro prečo prave dnes som videla od teba hnusne urazlivy komentar pod jednym prispevkom velmi podobnym na urcitu damu a zrazu tu ty vyplakavaš, akoze pardon ale toto je moc, škoda ze to už neviem dohladat

pedropedro
autor
5. jan 2022

@lulupulu ktore myslis?

pedropedro
autor
5. jan 2022

@lulupulu totto? nikde ale nepises ze kde je pricina .. pribrala si? je s tebou nuda v sexe? staras sa o seba? vies kazdy den dat nieco nove aby si mu neprisla nudna? ... chlapi si nas nevazia iba ked vidia navokol, to co od nas nedostanu. a co je na tom zle??

lulupulu
5. jan 2022

@pedropedro nie toto to nebolo

bodka70
5. jan 2022

podľa mňa niečo ako "smola" či "šťastie" na chlapov či vzťahy neexistuje. Muži sú akí sú, všelijakí a proste čo si, čo z teba ide - aká energia, sebavedomie, príťažlivosť alebo naopak ... tak toto ľudia vnímajú aj muži a podľa toho sa správajú. Samozrejme je to aj o tom, čo robíš, kde sa pohybuješ - lebo môžeš byť akákoľvek milá a príťažlivá, ak nechodíš medzi ľudí, kontakty, tak ťažko niekoho vhodného nájdeš.

Ja osobne som v podobnej situácií, akurát si prirátaj viac než 10 rokov veku 😀, čiže vyše 51 rokov, dve dospelé deti (ale ešte študujúce) a jedno menšie 9 ročné. 5 rokov som bola sama, a celkomo spokojne si myslím, venovala som sa práci, deťom, domácnosti, záľubám... posledný rok som začala sa venovať záhradke, chodila viac von, zoznámila sa v komunite.... a priateľ prišiel... nečakala som, nehľadala som, nepátrala som... akurát že nečakám, že hneď budeme rodina, netlačím na neho, čo má prísť príde, život a vzťah sa nemá analyzovať a očakávať niečo... ale žiť a užívať 🙂

deana100
6. jan 2022

@pedropedro ja na pokeci a už sme sa aj zobrali a čakáme babo.

Strana
z3