icon

Mám to tajiť alebo rovno povedať všetkým?

alfonz24
22. júl 2023

dobry dneska som sa dozvedel že môj švagor ženin brat je gay je slobodný samozrejme ze je to jeho zivot lenže ja som to videl na vlastne oči ako sa bozkával s chalanom keď im poviem dopadne to zlé nechcem si to ani predstaviť myslite ze by som.mohol povedať žene ze jeho brat je gay ? Sice ma to nezaujíma aky je mam.ho rad lenže som.šokovaný myslíte ze by som to mal.tajiť radsej aky mate nazor k tomu ?

helen_167
23. júl 2023

@mondolina nuz nechci vediet co si ja o tebe myslim😊

mondolina
23. júl 2023

@helen_167
chvalabohu ma názor primitívnej, hlúpej ženy ani nezaujíma 🙏

moonlight1210
23. júl 2023

@helen_167 bola som v tom, ze si sa uz rozlucila. Ale kludne mozeme pokracovat. Mne to nevadi.

Daj sa vsak dohromady. Coraz viac sa ukazuje, ze tvoj odpor k homosexualite nie je zalozeny na rozumovom zaklade, ale na emociach a tvojom pocite nadradenosti voci nim.
Len preto, ze sme hetetosexuali nie sme vsak viac.
Ale ani menej.
Sme narovnako.

A zacinas pouzivat dost expresivny slovnik, hoci len nejaky cas dozadu si sa ohradila, aby si taky jazyk nedovolovali ostatni pouzivat voci tebe.

sissy27
23. júl 2023

@helen_167 hubu ma ta co ta rano obuva… ty si zacala byt primitivna a arogantna ako prva, ale uz ti nevyhovuje, ked dostanes naspat, co? Ale tak teraz si nam vsetkym predviedla tie spravne hodnoty “tradicnej rodiny” 👌 len aby sa jedneho dna neukazalo, ze tvoje dieta je homosexualne orientovane, lebo to bude pre teba tvrdy pad…

helen_167
23. júl 2023

@sissy27 ajaaj toto tu inak nepadlo ze ked moje dieta bude teple, mate pravdu ma toto sme zabudli😄😄spravny postreh liberalov😎 hovorim take typicke znaky. Opat ste nesklamali 😊

helen_167
23. júl 2023

@moonlight1210 ty si hotovy psycholog 😄😄

mariska1989
23. júl 2023

Keď ťa to trápi prečo sa s tým neporozpravaš . Prvom rade ho ale neodsudzuj je to tak istý človek ako ty a taký nepotrebujú počuť všelijaké veci okolo toho

helen_167
23. júl 2023

@mondolina 🤦‍♀️

moonlight1210
23. júl 2023

@helen_167 🙂
Som, zmier sa s tym.

helen_167
23. júl 2023

@moonlight1210 ja ta mozem vies co😊 som rada ze v okoli nemam takychto agresivnych ludi, ktory si idu svoje 😊🙏

moonlight1210
23. júl 2023

@helen_167 tak vidis, ze som ta odhadla.

Si sama invektiva. Pritom som ti ani raz nic hnusne nepovedala. Len ta upozornila na chabu argumentaciu a to, ze sa opustas a zacinas pouzivat urazky.

A pozri, pri com si skoncila. Naozaj, daj sa dohromady.

mariska1989
23. júl 2023

Baby akože noooo však kľud áno. Téma není o vás ale o niekom inom .Jedna aj druhá už sa ignorujte . Neničte si peknú nedeľu @helen_167
@moonlight1210

ivanka12311
23. júl 2023

Veď to je jeho život tak čo ťa do toho?!spravaš sa horšie ako dieťa v škôlke...vidí vyžaluje.Ži a nechaj žiť

helen_167
23. júl 2023

@moonlight1210 krasna slecna 😄😄👍

helen_167
23. júl 2023

@moonlight1210 ak je toto normalne tak boh nas opatruj🙏

pralinka25
23. júl 2023

@helen_167 preco zachadzas do extremu. poznam viacero gayov a v zivote by si na to neprisla ze nimi su kym by ti to nepovedali. vyzeraju aj spravaju sa uplne normalne. su to mili inteligentni ludia. v kazdej skupine ludi (je jedno ci v nabozenskej, politickej, narodnostnej, inteligencnej) sa najdu divni ale taky je zivot aj svet. netreba vsetko prekrucat ani hrotit.

helen_167
23. júl 2023

@pralinka25 to nie je extrem to je realita vcerajsi dúhový pochod v Bratislave...

pralinka25
23. júl 2023

@helen_167 to je v poriadku. ja chapem ze je to realita. ale napisem este raz. v kazdej skupine sa nachadzaju aj divni ludia. vies kolko bielych heterosexualnych muzov este dajme tomu aj krestanov je masovymi vrahmi? existuju aj statistiky. to podla toho si povieme ze kazdy biely heterosexualny muz krestan je na odstrel? netreba zovseobecnovat.

mondolina
23. júl 2023

@pralinka25
a vieš koľko heterosexuálnych mužov sa prezlieka za ženy? 😉
a komu tým ubližujú? 🙈

kristiii
23. júl 2023

@helen_167 bývalý kolega mi ukazoval kedysi fotku, ktorú odfotil z MHD v TN (žiaľ mi ju neposlal), ako chlap viedol ženskú v latexovom oblečku na voditku po štyroch. Ti boli určite normálnejší a lepší, lebo veď hlavne že boli hetero, že? Inak na tie pochody napríklad nikto z mojich známych nechodí práve preto, aby si ich nespájali s podobnými extremami. Drvivá väčšina homosexuálov nemá absolútne potrebu sa zviditeľňovať ani na seba upozorňovať.
@alfonz24 nechaj si to prosím ťa pre seba. Ak máš so švagrom blízky vzťah a si schopný sa s ním o tom porozprávať a vyjadriť mu podporu, respektíve mu povedať to čo aj tu, že ho máš aj tak stále rád, tak to urob, ale prezrádzať o ňom niečo tak osobné nie je voči nemu fér. On sám vie najlepšie, kedy bude pripravený povedať to ostatným.

helen_167
23. júl 2023

@pralinka25 no aj teplosi vedia zabíjať medzi sebou. Videli sme v Ba na jesen, milostny trojuholnik..
Ja som sem pridala fotky, aby ste videli co podporujete a zastavate, cerstve fotky z pochodov,kde bojuju za svoje prava.
Bud je teply alebo nie je .
Neviem preco je ta sexualna orientacia taka medializovana a v poslednej dobe taka dolezita.
V zivote su pre mna aj dolezitejsie veci ako ci je niekto teply alebo nie. Najhorsie je, ked ja vyjadrim svoj nazor do diskusneho fora, a mam iny nazor,od ostatnych, tak co som si to dovolila.
Ja vam Vas nazor neberiem. Ale nechajte ma vyjadrit sa...🙏

mondolina
23. júl 2023

každý vidí na Pride to svoje...ja vidím ľudí.

avakona
23. júl 2023

@helen_167 o akom milostnom trojuholníku to točiš? Nestrapnuj sa tu už prosím ta.

helen_167
23. júl 2023

@avakona nuz ludia nechcu pocut aj druhu stranu, ale aj to je v poriadku. Ale ak som trapna zato, ze mam iny nazor, je to tvoja vec, hlavne ze ja musim prijat vase nazory. 👍

mb2021
Odpoveď bola odstránená
mb2021
Odpoveď bola odstránená
sheila121
Odpoveď bola odstránená
helen_167
Odpoveď bola odstránená
mb2021
Odpoveď bola odstránená
hladamematku
23. júl 2023