Mám varovať novú priateľku môjho bývalého?
Môj bývalý je naozaj zlý človek, tyran a všetko to najhoršie čo si viete predstaviť. Varovali by ste anonymne jeho nový objav? Viem ako jej ublíži, opakuje rovnaké vzorce správania s mnohými ženami. Starať sa do toho, či nechať tak? Neodhovarala by som ju, len príde mi správne jej povedať, aby si dávala pozor.
pozri pokial vies ze je tyran, radsej sa do toho neplet, aby sa ti nahodou nedostalo niecoho. ona sama snad zisti o koho ide.
Ja by som ju varovala. Aby bola ostrazitejsia. Aj ked neuveri, stane sa nieco v buducnosti a ona si mozno na Tvoje varovanie spomenie.
A aby vedela, ze to nie je nou, ale tym, aky je. A nie, narcis sa nezmeni. Ide svoje vzorce stale.
Ale urcite dbaj na svoju bezpecnost. Novy uplne neznamy ucet, ak vies jej fb, len pozor, lebo tam sa velmi neukazuju spravy od ludi, kt nie su priatelia a nemusi si to ani precitat. Mne sa pacil napad s tou novou simkou a potom ju nepouzivat, ale netusim, ci na nu zozenies cislo (ak by si ju potom vyhadzovala, zneskodni ju).
@lopka1313 číslo na ňu nemám a až tak mi to za nestojí si zakladať novú sim. Mne osobne by pomohlo, keby mi povedala nejaká jeho bývalá, že problém je v ňom a nie vo mne, pretože to je fakt hrozne, ako ma dokázal zmanipulovať že všetko je moja vina a pritom som nič neurobila, on vyhrotil situácie, vyvolal konflikty a mne povedal aká som zla osoba. Dosť som sa pre to trápila a naozaj som bola zaľúbená. Našťastie naštudovanie problematiky o narcistoch mi pomohlo to pochopiť. No priznám sa, že keby sa táto info nedostane úplne náhodou ku mne, tak stále by som si to vyčítala, trápila sa a pravdepodobne mu aj v budúcnosti skočila na rozprávky, pretože z toho čo robí, mi je jasné, že so mnou neskončil, iba mi chcel ublížiť, a celý čas ma využíval, tak ako využíva teraz ju. Je mi z toho doslova zle. Že niekto takýto existuje.
Mám vážne obavy či nepíšeš o mojom bývalom. Všetko dokonale sedí. A keďže som si to celé, vrátane psychickej šikany, darčekov, kytíc, neustálych sms, sladkých rečí, nadávok, urážok, zmeškaných hovorov, a sledovania po rozchode prežila, dokonca som sa náhodne stretla aj s jeho ďalšou priateľkou, ktorá mi sama od seba plakala na pleci, no aj tak s ním zostala ďalej, neriešila by som nič. Je mi ľúto každej jeho ďalšej priateľky, ktorá si tým musí prejsť, no ako píšu vyššie, musí na to sama prísť, aj tak ti neuverí. Najlepšie je úplne sa odstrihnúť.
@petra107 Oni sú ako cez kopirák 🙂 Takýchto kusov bude veľmi veľa, hlavne vo vodách nezadaných chlapov.
Ja si myslím, že tým, že si tu napísala, tak tú babu chceš varovať. Skús to nejako anonymne. Mne keby ublížil bývalý,tak by som nechcela, aby ublížil ďalšej. Veď sme ženy a mali by sme držať spolu. Mňa keby nejaká varovala, že môj frajer je manipulátor, tak by som veru spozornela a premýšľala, či to môže byť aj pravda.
@brigelka ja nevravím, nech s ním trávi čas ak chce, ale mala by vedieť, že je zbytočne si od toho niečo sľubovať. Keď ju bude mať úplne istu, zalubenu, tak potom jej ublíži najviac, zo dňa na deň ju odkopne, ale nie naozaj, iba naoko. A teda keď už bude mať inú istú, nemôže zostať bez ženy ani jeden deň.
Možno jej dáš chrobáka do hlavy, keď jej len napíšeš. Je manipulátor, dávaj si pozor. A ďalej nerieš, budeš mať svedomie čisté že si ju varovala. Ako si ona s tým poradí,to je jej vec. Potom si spomenie, keď jej to dojde. Niekedy boli na nete take sms brány, že sa dala poslať sms z netu a číslo ukázalo také,na ktoré sa nedalo dovolať späť. Neviem či to ešte funguje.
Narcizmus nie je viazaný na rodinný status. Ale oni práveže majú radi vyzerať, že sú ok. Takže sa často radi oženia a popri manželke majú paralelné vzťahy, alebo plno afér.
Nie nevarovala by som, nestarám sa do života iných bývalých ani sa o nich nezaujímam je mi to srdečne ukradnuté 🙂 príde mi to ako keby ťa to hnevalo že ťa vymenil za inú🤷
vieš čo asi nie. nestarala by som sa do toho. ak to bol tyran ako si ho opísala, tak vôbec by som sa nesnažila mu nejakým si spôsobom skrížiť cestu
Povedala by som to. Či by mi uverila, alebo nie, by už bolo na nej, ale určite by jej to nastavilo chrobáka do hlavy a keby ju prvýkrát napadol, spomenula by si na to a možno by si uvedomila, že to bola pravda a odišla by.

Nestarala by som sa do nich
Dotyčná sa do neho pre niečo zamilovala. Takže tebe veriť nebude. Budeš len hysterická bývalá...