icon

Prečo si hľadá kópiu svojho bývalého partnera?

30. apr 2026

Čauko žienky, mám na vás otázku. Keď sa rozídete s partnerom, povedzme, že to bol naozaj atraktívny, výrazný chlap, ktorého vám mnohé závideli. Nepríde vám zvláštne, ak si potom nájde niekoho, kto vyzerá takmer úplne rovnako? Tak, že keď ich vidíte z diaľky, máte pocit, že sa k nej vrátil bývalý? A čo je ešte zvláštnejšie, že má aj rovnaké krstné meno. Nezdá sa vám to už trochu divné či mimo?

Strana
z2
anonym_715f19
30. apr 2026

Co je na tom divne? Kazdy ma nejaky "vkus" a preto je normalne, ze podobny chlap sa mi bude pacit. A meno? Keby behali po svete len dvaja Jozkovia, tak by to bolo ako vyhrat v loterii. Ale je ich tu miliarda, ze sa vola rovnako - na jednej strane usmevna nahoda, na druhe strane - aspon sa nepomyli 🙂 🙂 🙂

midka
30. apr 2026

Aj Leos Mares opustil Moniku, kvoli Monike,,,, no hold stava sa

moonlight1210
30. apr 2026

@anonym_autor je to bezne. U vela ludi vidis, ze maju “ten svoj typ”. Ze ex a aktualny partner su si podobni. Maju podobnu stavbu tela, vysku, podobne crty tvare, farbu vlasov, dlzku vlasov, aj farbu oci,…

Niekto zas ma “svoj typ” v povahe. Ze ex a aktualny partner su vzhladovo ini, ale su si povahovo podobni (niekedy na skodu veci).

Je to bezne.

anonym_700301
30. apr 2026

Moj bývalý a moj manžel su uplne odlišní. Skor som toto videla u muzov, ze si našli podobný typ, napr ja som podobná manželovej ex. Ale tak je to asi o tom aký ma kto typ, ked ma niekto jeden , tak sa budu všetci bývalí a terajší podobať niečím na seba. To meno myslim, ze je náhoda. Moj prvy frajer mal rovnake meno ake moj druhy frajer ,ale nejak som si to nespájala, a manžel ma úplne ine meno.

anonym_fdadca
30. apr 2026

@anonym_autor moj ex manžel a moj manžel sú úplne odlišní, či výzorovo, ale aj povahovo .. čiže v ničom sa nepodobajú absolútne.. ale moj ex manžel má ženu, ktorá je veľmi podobná mne, a viacerí mi to už povedali

autor
30. apr 2026
@anonym_fdadca

@anonym_autor moj ex manžel a moj manžel sú úplne odlišní, či výzorovo, ale aj povahovo .. čiže v ničom sa nepodobajú absolútne.. ale moj ex manžel má ženu, ktorá je veľmi podobná mne, a viacerí mi to už povedali

@anonym_700301
@anonym_fdadca ale v manzelstve je to uplne ine. tam sa musis uskromnit s tym co pride a kto teba a tvoje dieta z predchadzajuceho manzelstva bude zivit. ale ja mysli partnerstvo, kde ma na vyber vela a vyberie si kopiu svojeho ex.

anonym_8f26dc
30. apr 2026

Mne skor pride divne, ze riesis niekoho ineho vyber partnera

anonym_8f26dc
Autor odpoveď zmazal
autor
30. apr 2026
@anonym_8f26dc
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_8f26dc musim. ako jej byvaly partner mi pride divne ze sa podoba na mna a vola ako ja.

anonym_46b6e2
30. apr 2026

Možnosti sú:
a) vyzeráš tuctovo ako každý druhý s rovnakým účesom dnes a ťažko nájsť niekoho kto sa na teba nepodobá
b) páči sa jej a priťahuje ju fyzicky typ muža ako si ty, ale s týmto si lepšie rozumie (alebo má väčší pipik, tučnejšiu peňaženku/doplň si čo bolo pre tvoju ex dôležité)
c) je to úplná náhoda
d) je tak trochu psycho, ale to by sa prejavilo aj v iných smeroch. Poznám taký prípad, kde sú muž našiel úplnú kópiu svojej ex, ale tomu predchádzalo dosť dlhé prenasledovanie a obťažovanie tej bývalej.

anonym_a9b09b
30. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_8f26dc musim. ako jej byvaly partner mi pride divne ze sa podoba na mna a vola ako ja.

@anonym_autor Muz musi zenu nejak zaujat. Zapracovala nahoda. Mozno sa zasmiala, ze rovnake meno ako ex, podobny, dali sa do reci a zoznamenie bolo hotove....

autor
30. apr 2026
@anonym_46b6e2

Možnosti sú:
a) vyzeráš tuctovo ako každý druhý s rovnakým účesom dnes a ťažko nájsť niekoho kto sa na teba nepodobá
b) páči sa jej a priťahuje ju fyzicky typ muža ako si ty, ale s týmto si lepšie rozumie (alebo má väčší pipik, tučnejšiu peňaženku/doplň si čo bolo pre tvoju ex dôležité)
c) je to úplná náhoda
d) je tak trochu psycho, ale to by sa prejavilo aj v iných smeroch. Poznám taký prípad, kde sú muž našiel úplnú kópiu svojej ex, ale tomu predchádzalo dosť dlhé prenasledovanie a obťažovanie tej bývalej.

@anonym_46b6e2 asi aj tuctov, som pomerne bezny vysoky chlap vystrihany na jezka co dnes asi vsetci, lebo v posilke sa mi mastia vlasy. bola na peniaze a tento neviem ako je na tom, ale ma rapidku cize nic moc. pipik , tam nastastie ma to netaha zistovat ako je na tom ale kludne moze mat vacsi. na nahody neverim.

autor
30. apr 2026
@anonym_a9b09b

@anonym_autor Muz musi zenu nejak zaujat. Zapracovala nahoda. Mozno sa zasmiala, ze rovnake meno ako ex, podobny, dali sa do reci a zoznamenie bolo hotove....

@anonym_a9b09b ja som ju opustil pre jej zopar zlych vlastnosti ale nebolo to nejak brutal. Normalka som sa zapozeral do inej vzhladovo a povahovo ktora mi viac vyhovuje. A ona mi to nevie odpustit. Sme v kontakte, a casto pise a vola prva.

anonym_718ca8
30. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Nefandi si, nenamýšľaj...nič extra za tým nie je. Tvoja bývala má iba "vyhradený vkus" a zameriava na podobné typy chlapov, meno bude úplná náhoda. A keď nad tým tak rozmýšľam tak má šťastie, že už je bývala, pretože normálny sebavedomý a podľa tvojich vlastných slov " atraktívny, výrazný chlap, ktorého vám mnohé závideli" by toto možno rozobral s kámošmi pri "pive" a nie so ženami na MK.

anonym_46b6e2
30. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_46b6e2 asi aj tuctov, som pomerne bezny vysoky chlap vystrihany na jezka co dnes asi vsetci, lebo v posilke sa mi mastia vlasy. bola na peniaze a tento neviem ako je na tom, ale ma rapidku cize nic moc. pipik , tam nastastie ma to netaha zistovat ako je na tom ale kludne moze mat vacsi. na nahody neverim.

@anonym_autor Z atraktívneho a výrazného sa stal tuctový a bežný. Ešte povedz, že sa voláš Matúš, Tomáš, Jakub, Samuel, Dávid atď. podobné obľúbené meno akých každý poznáme 5 a bude vybavené. Ukonči s ňou kontakt, keď už si sa s ňou rozišiel a nebudeš musieť riešiť s kým randí alebo nerandí.

a0
30. apr 2026

Aspoň si nepomýli mená 😂

autor
30. apr 2026
@anonym_46b6e2

@anonym_autor Z atraktívneho a výrazného sa stal tuctový a bežný. Ešte povedz, že sa voláš Matúš, Tomáš, Jakub, Samuel, Dávid atď. podobné obľúbené meno akých každý poznáme 5 a bude vybavené. Ukonči s ňou kontakt, keď už si sa s ňou rozišiel a nebudeš musieť riešiť s kým randí alebo nerandí.

@anonym_46b6e2 ano v podstate mas pravdu, je to pomerne bezne meno mojeho rocnika.

anonym_85c2c2
30. apr 2026

Čo je na tom divné
Vyzerá rovnako ale asi je lepší... Je to jej vec

anonym_48efdb
30. apr 2026

A možno to bude ten “pipik” v čom jej viac vyhovuje 😂srandujem 😂

janickacrazy
30. apr 2026

@anonym_autor podľa mňa je to úplne normálne, môj bývalý aj súčasný sú obaja stihli a vysokí, tmavé vlasy, hnedé oči a ešte sú aj v rovnakom znamení, narodeniny majú s rozdielom 2 dní, fakt ma to vôbec netrápi

letfenixa
30. apr 2026

Moji partneri tiež sú vizuálne podobní, aj sa mi stále páčia takí muži.
Zaujalo ma, že mnohí ťa závideli tvojej partnerke. Ako sa človek dostane k takejto informácii?

januska12323
30. apr 2026

Byť tvojou súčasnou asi ťa pošlem do riti keď zistím ako stále riešiš bývalú.

anonym_b0f8e6
30. apr 2026

@anonym_autor no ja mam bývalého ktorému som nepasovala po 7 rokoch vzťahu a tak sa to ukončilo. Potom si našiel priateľku (už manželku) ktorá sa volá ako ja, robí gélové nechty ako ja, chodila na tú istú vysokú školu ako ja ( ktorou on pohŕdal čiže mi to prišlo zvláštne že mu to zrazu nevadilo) :D akože mne je to šuma fuk, nechcela by som ho už ani keby neviem čo bolo ale okoliu to prišlo zvláštne že skoro všetko pasuje tak sa ma na to pýtali že čo to vlastne je :D

anonym_fdadca
30. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_700301
@anonym_fdadca ale v manzelstve je to uplne ine. tam sa musis uskromnit s tym co pride a kto teba a tvoje dieta z predchadzajuceho manzelstva bude zivit. ale ja mysli partnerstvo, kde ma na vyber vela a vyberie si kopiu svojeho ex.

@anonym_autor ale na zaciatku je vzdy moznost si zvolit podla sympatii, to nie je vobec o mmanzelstve. Tiez sme boli pred manzelstvom parnteri 🫣🫣

anonym_8ccd00
30. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_700301

@anonym_autor žena si hľadá niekoho kto ju bude s dietatom živiť?😂 ja som myslela, ze hľadá lasku a životného partnera
Moj muž aj bývalý su si vzhľadovo podobní, aj povahovo vlastne nejake veci. Asi to bude proste tým, ze niektoré ženy maju svoj typ mužov🤷🏼‍♀️

anonym_f42c35
30. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_700301

@anonym_autor "v manzelstve je to uplne ine. tam sa musis uskromnit s tym co pride a kto teba a tvoje dieta z predchadzajuceho manzelstva bude zivit" ---- tak toto je iný žvást. Asi moc skúsenosti s partnerstvami v 2.kole a deťmi nemaš..
A k tej rapidke a aj uskromňovaniu s niekym ďalšim vlastne: chlapec to asi vynahradí inými vlastnosťami (tie chybajuce peniaze) a ktovie, možno aj pipíkom by Ťa predchcal .
Ked si ju Ty nechal pre jej vlastnosti, tak načo ju analyzuješ?
Partner vždy v podstate berie z toho čo ponukaš. Takže ak to boli prachy a Tebe sa okolo nich točí život, tak potom maš taky pocit že bola na prachy. Možno si jej nemal čo ine ani ponuknuť. Atraktivita je žene na dve veci ak je použivana na oslňovanie a hľadanie lepšich a vhodnejšich partneriek kym maš tu jednu doma.
Sorry ale znieš neskusene a pritom dost arogantne. Atraktivny ,ktoreho jej mnohe zavideli.....🙈

anonym_ebc79c
30. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_700301

@anonym_autor ja som si vzdy myslela, ze vyzivovaciu povinnost na dieta maju rodicia a nie dalsi partner jedneho z rodicov..ale tak mozno sa zmenili zakony ktovie.
To, ze ma niekto rapidku, este nie je znamka toho, ci niekto je alebo nie je bohaty. Nie kazdy sa potrebuje verejne prezentovat napriklad mercedesom a namiesto 120tis do auta investuje, co ja viem, do zlata, do nehnutelnosti, do fondov a nepotrebuje luxusne auto, lebo auto nie je investicia, ale to by si mohol vediet.
Mozno bude chyba na tvojej strane, ze sa nevies preniest cez to, ze nie ste spolu a musis to stale analyzovat. Asi je cas pozriet sa na seba.

anonym_05bc52
30. apr 2026

Nie moji su uplne odlišní , vyzorovo i povahovo
Asi u teba náhoda.Nenahovaraj si, že na teba nemôže zabudnut a chce ta naspäť

anonym_3c9b56
30. apr 2026

@anonym_autor urcite to nie je nahoda...a je to divne

anonym_abff48
30. apr 2026

@anonym_autor vieš čo máš pravdu, tak je to aj u chlapov. Moja ex bola ciernovlaska s 3kami. Stale som hľadal iba také typy. Mal som chvíľu aj špinavú blond, ale takú bledú a malé prsia, ale nebavilo ma to s nou. Vlastne tam ani nebola chemia, keď na to spätne pozerám, takže je to úplne normane

Strana
z2