Mám veriť partnerovi?
ahoj co si myslite ked partnerovi zvonil telefon a zena v telefone ho oslovovala zlatko a on mi nato povedal ze to bola zakaznicka 😠 ale zlatko?
@anatalia77 to neviem preco ? ale ze vraj sa jej posral zakaznicke tv
@pargacka zakaznicke tv je co??
@anatalia77 no ze zakaznicka ktora ho oslovovala zlatko tak milospanej nejde telka skrz dake kable
@pargacka takze predsa len televizor...a on ako vodar s tym urobi co?
Pokropi ho svatenou vodou?
@anatalia77 vodár čistí aj tv káble???? 😀 😀 😀 čisté káble lepší signál 😀
@pargacka Prepac ale po dnesnych nasich zisteniach je to uz tazke:DD no je to tazke, tam mal ti povedat dovod preco ho oslovila zlatko...mna by to tiez podrazdilo....a o com sa dalej rozpravali? nebolo to len tak medzi recou alebo vlastne kto vlastne to bol? ked moj s niekym vola tak mi hned povie kto to bol,co chcel....bez tajnosti...vsak sme rodina,mame spolu deti....cize jeho sukromie je aj moje a opacne
@marikaema on mi nepovdal ze kdo to bol ze jeden kamarat ho s nou zoznamil robil jej dake kable na televizor a teraz nejde telkac tak mu volala ci to nepride pozriet ahojki stevko atd ...a potom ze dobre zlatko papa ako normalne som nechapala a ze on mi nema co vraviet ze kam chodi robit atd .a potom mi povedal ze som p..a a bolo
@darkabarka23 jaaaaj sa bavím 😀
@darkabarka23 to nie ale nieco tam bolo aj ohladne elektriky pardon to som nenapisala takze robi elektriku vodu kurenie aby sme sa chapali
@janakrnacova dnes je tu veselo 😀
@pargacka šikovný chlapec 😉
@pargacka a ako dlho ste spolu? na fotkach vyzerate ako stastna rodinka🙂 a ake kable ma ist jej opravit,ked je vodar? ci to len tak z laskavosti? tak ked to bolo uz na konci rozhovoru tak mozno len tak medzi recou,aj najlepsi kamarat mojho mi povie ze moja a srdiecko....ale iba ako kamos....ale ti p..u mohol teda odpustit,aby ti tak nadaval....a hlavne bez vysvetlenia
@darkabarka23 to áno.Jednu drámu máme šťastne za sebou,je čas sa aj pobaviť 😉
@janakrnacova dnes to graduje,a o polnoci možno príde vyvrcholenie 😀 😀 😀
@darkabarka23 ......čo nás to len čaká? 😀 😀 😀
@darkabarka23 ja vrcholit nebudem,ja som sama..
@anatalia77 ......ale tu na fore je všetko možné 🙂
@anatalia77 😀 😀 ,v rámci solidarity možno bude teda vrcholenie preložené na zajtra 😀
@marikaema sme spolu 6rokov mame 3r.syna co si uz asi viidela na fotkach tak na pohlad je vsetko krasne ruzove 😎 je vodar,kurenar,elektrikar zabudla som dopisat praveze to nebolo na konci rozhovoru bolo to v strede zajtra sa zastavim a ona dobre zlatko a pokracovali dalej v rozhovore .som sa ho hned spytala kdo to bol ze ani jemu by sa nepacilo keby mi daky chlap hovoril zlatko aatd ze on mi nema co vysvetlovat kdo to bol a tak a ked som skakala ze jej vlasy vytrham ze nech si oslovuje tak niekoho ineho tak vtady to doslo povedal mi ze som p..a a od vtedy sa somnou nebavy proste nic
@janakrnacova mas pravdu vrcholit mozem aj tu 😀
@pargacka preco si jej hned chcela vytrhat vlasy?
@pargacka fakt nechapem niektorych chlapov...ale z druhej strany si sa mala zachovat trosicku inak aj ty...nie hned zautocit🙂 pockaj pokial sa to ukludni medzi vami a opytaj sa ho nato este raz.....a vztah mate aky? myslim ci vsetko funguje ako si predstavujes? lebo niektorych to vo vztahu po par rokoch prestane bavit a hladaju si inde co doma nemaju.....to je len moja teoria....ale ak mate zase dobry vztah a doverujete si navzajom tak si myslim ze sa nemusis coho bat, hlavne nerob ziarlivostne scenky, o to to bude horsie....
@anatalia77
@anatalia77 lebo ma to dost nahnevalo ano nemala somnic pocut a bolo by vsetko v pohode lenze som si pekny rozhovor vypocula a normalne mi az zle ostalo no som ziarlvy typ a dokazala by som zato aj vrazdit 😲 nech si oslovuje svojho muza alebo koho ma zlatko a nie mojho
@marikaema k mojmu vztahu sa radsej nebudem vyjadrovat o tom by som asi napisala celu knihu 🙂 ale napisem to v skratke :radsej som mala stupit do hovna nez do takehoto vztahu ale teraz uz je darmo plakat nad rozliatym mliekom.ani ja nie som neni bez chyby ani on ale ja si tie chyby aspon priznam ale on nie niekedy to je v pohode niekedy zase na figu
Hm, u vas tohombude asi viac, nez ken jedno "zlatko".
Mne ked jeden kamos vola, tak to rozhovor bezne zacina: ahoj, laska. Si uz sama doma? Ja som uz tot hore na krizovatke, za minutku som u teba, prides mi otvorit? Strasne sa mi po tebe cnelo.
No pocut to niekto, nevysvetlim, ze nic spolu nemame. A to mi vezie kluce od roboty, co mi za dve sekundy poda pri branke. Ale uvod jak z romanu. 🙂
Moj muz ho ale pozna, vie ze in tak bezne zartuje s kazdou. A jeho zena tiez vie ze on take prazdne lichotky vedie, takze tiez neriesi, co on vsetko nahovori. 😉
To stevko a zlatko a papa moze byt len sposob vyjadrovania dotycnej. Bez hlbsieho vyznamu.
@pargacka tak tam je toho viac iba ako to "zlatko", myslim medzi vami. Kolko mas rokov ak sa mozem opytat? Preco nad rozliatym mliekom? Ak vam vztah nefunguje,pobal sa aj s malym a chodte od neho prec. Potom to vyznam nema. Samozrejme ak mas kam. Ak nie tak je to horsie. Vzdy som bola nazoru ze pre svoje deti by som urobila cokolvek,ostala s muzom aj keby nam vztah nefungoval. Uz len koli detom, ale mam 23 rokov dve nadherne deticky a uzastneho chlapa. Samozrejme obaja mame svoje chyby, zo zaciatku sme sa vela hadali kto bude s detmi a este k tomu nemal ani pracu riadnu a to uz sme cakali maleho. Ale ako sa narodil,tak ako keby sa uvedomil. Teraz ma vynikajucu pracu kde zaraba skoro 900 eur. Vlastne sa nam snazi vsetko vynahradit co doteraz nerobil, ci uz z fin. stranky ci z inej. Dcerka mala 3 mesiace a ja som musela ist do roboty aby sme mali z coho zit. Obaja sme boli mlady,vlastne mladsi (nie ze by som bola stara),nerozvazny. S dcerkou som otehotnela necakane takze nam to "skrizilo" vsetky plany. Ale nelutujem ani okamih toho, deticky su zdrave,nadherne. Ale vzdy treba mysliet aj na seba, vy mate iba jedno dieta, ma 3 roky ale pozri sa na ine slobodne maminy, su stastne ze su same. O dieta je postarane, okrem toho ze je unavena,nevyspata sa s nikym hadat nemusi. Je to na tebe...uz zacinam aj ja roman pisat:DDD

@anatalia77 kadečo 😀