icon

Prečo sa partnerka stále pýta na moju ex?

Včera o 10:10

pomozte mi pochopit vas zeny.... Naco sa moja aktualna partnerka, pyta na byvalu manzelku, ze aka bola. Ked potom je za to iba zle..... Dnes rano sa ma spytala, ze ci moja ex bola krasna hned od rana ako otvorila oci.... Povedal som jej pravdu a teraz mi uz neberie telefon a neodpisuje..... a toje tak vkuse..... naco sa to pyta...... a ja za to nemozem ze ano bola istym sposobom (lepsia) skoto vo vsetkom..

Strana
z2
anonym_030be7
Včera o 10:20

Precitaj si po sebe, co si napisal a potom sa prosim ta uvedom, ci si myslis, ze je okej napisat, ze ex bola lepsia vo vsetkom, potom preco si s aktualnou partnerkou? Cena utechy? A mozno prave preto sa na nu stale pyta, lebo minimalne citi, ze si to myslis a chce byt v niecom lepsia....

huxy
Včera o 10:20

Tak asi to z teba cíti, že ex bola lepšia vo všetkom... Snáď má dosť rozumu a viac telefón nezdvihne.

anonym_b8b50d
Včera o 10:22

@anonym_autor keby je lepšia vo všetko tak nieje ex nie?

anonymes
Včera o 10:22

Lebo si trubka ktorá jej to určite dáva najavo. A dávaš jej neistotu.

anonym_5b8f87
Včera o 10:23

Presne,ak sa aj takto opyta a ty to s nou myslia vazne,tak v tomto pripade,milosrdna loz je najlepsi sposob,ty jej mas povedat,ty si najkrajsia,najsexi zena na svete pre mna.A ona bude spokojna,a ked sa ta opyta znova tak opat znova to iste.
Ale ty si sa este z rozvodu nespamatoval,ex manzelku mas stale rad inak by si vedel odpoved.

sense
Včera o 10:25

Prečo je ex, keď je vo všetkom lepšia? A aktuálnej na také otázky odpovedaj štýlom že ex je minulosť a nechceš sa do nej vracať. Alebo je tvoj problém ten, že ex to skončila s tebou a ty nie si pripravený na novy vzťah. Preto porovnávas s terajšou.

anonym_76646a
Včera o 10:27

@anonym_autor ty nebudeš kompletný úplne. Na čo si so ženou, ktorá je podľa teba horšia než tvoja ex? To si len nechcel byť sám alebo ?? Sa vráť k ex keď bola taká skvelá. Buď rád, že len neodpisuje, ja už by som ťa poslala do riti dávno.

anonym_27712e
Včera o 10:28

lebo cíti neistotu a ešte jej to aj potvrdíš tak je z toho nešťastná

ivicatolic
Včera o 10:37

@anonym_autor partnerka o tom nevie ešte, ale blíži sa jej koniec 😀😁😀....to nevydržíš 😭😭😭, toto chlapi neznášajú , a asi aj ženy.... je to každého vec a do vzťahu sa ide s čistým štítom 👉👍🖐️👁️

sissy27
Včera o 10:43
@anonym_b8b50d

@anonym_b8b50d prečo si automaticky myslíš, že on opustil svoju ex? Nemohla ona jeho poslať k vode? Také neexistuje?

xeonela
Včera o 10:45

A naco si teda s nou, ked mas este vzdy pocit, ze bola tvoja ex lepsia a krajsia ako tvoja sucasna priatelka? To mi hlava nebere. 😀

sissy27
Včera o 10:45

@anonym_autor na tvojom mieste sa pýtam nie "načo" ale "prečo" má potrebu sa vypytovať na ex. Nie je to náhodou tak, že ju sem tam spomenieš, sem tam z teba vypadne niečo ako "ona to robila takto", sem tam si s ňou napíšeš alebo zavoláš, alebo sa stretneš?

anonym_b8b50d
Včera o 10:48
@sissy27

@anonym_b8b50d prečo si automaticky myslíš, že on opustil svoju ex? Nemohla ona jeho poslať k vode? Také neexistuje?

@sissy27 jasné že mohla, ale keby je taká dokonala tak o ňu bojujem nie?

sissy27
Včera o 10:49
@anonym_b8b50d

@anonym_b8b50d a veď možno aj bojoval a ona proste nechce, čo je na tom nepochopiteľné? 😀

anonym_51620c
Včera o 10:53

Toto je vadny kus tato baba, pošli ju do obehu

huxy
Včera o 10:55
@anonym_b8b50d

@anonym_b8b50d
Kľudne mohla ona opustiť jeho a ani by som sa nečudovala. Viď zmýšľanie autora.

anonym_734593
Včera o 11:30

@anonym_autor boze, ma slabe sebavedomie. Bude ziarlit a prudit. Asi by som ju vymenila..Kedysi sa moj partner pytal aky bol v posteli moj ex lebo ho velmi dobre poznal a neznasal. No povedala som pravdu a jeho to vzalo.

chlebikova
Včera o 11:51

Za mna nie je vadny kus - nizke sebavedomie moze byt sposobene traumou, nezaujmom od rodicov atd. Je to len vec, na ktorej musi zapracovat a milujuci partner by sa v tomto urcite snazil pomoct, povzbudit, priniest nejake istoty a to sebavedomie sa casom zlepsi.

@anonym_autor skor sa zamysli, ze naco s nou si, ak teda nie je v nicom lepsia. Ak je len nahradou po rozchode, tak sa s nou laskavo rozid a povedz jej, ze si kus chuja, co si lieci zlomene srdce vztahom. Ak ju milujes, tak nechapem, ako jej mozes hovorit, ze je skaredsia.

biba_18
Včera o 11:52
@sissy27

@anonym_b8b50d a veď možno aj bojoval a ona proste nechce, čo je na tom nepochopiteľné? 😀

@sissy27 že mal ostať sám a nebrať kočku ktorá nie je dokonalá ako náhradu len preto aby nebol sám ... dúfam že ho kopne do zadku ...

anonym_cc548c
Včera o 13:00

Preco na to reagujes a odpovedas? Proste ex je od teraz tabu a vybavene. A preco sa na to pyta? Zrejme je neista.

anonym_303788
Včera o 13:23

Ty si novy na tomto svete, alebo preco jej tak odpovedas? "Jasne, ze nebola taka krasna ako ty, jasne, ze ty varis ovela lepsie, jasne, ze s tebou je vacsia sranda" Takto sa odpoveda priatelke, ked sa spyta na ex.. "Jasne, ze ty si lepší v posteli.." - je to obojstranne 🙂

anonym_76646a
Včera o 13:29
@anonym_303788

Ty si novy na tomto svete, alebo preco jej tak odpovedas? "Jasne, ze nebola taka krasna ako ty, jasne, ze ty varis ovela lepsie, jasne, ze s tebou je vacsia sranda" Takto sa odpoveda priatelke, ked sa spyta na ex.. "Jasne, ze ty si lepší v posteli.." - je to obojstranne 🙂

@anonym_303788 no v prvom rade sa nechodí s babou o ktorej si myslíš, že je horšia než tvoja ex.

podvody
Včera o 17:08

Skôr prieskum. Chce vedieť čomu treba konkurovať a byť lepšia. Len reakcia je zlá. Odpoveď je informácia s ktorou treba prcovať, nie trucovať. Proste ex mala napríklad nejaký typ účesu čo sa mi páčil, a ja novej vysvetlím ako to vyzeralo, tak aj ona si taký spraví chápeš. Takto by to malo byť. Napríklad keby som mal frajerku a spýtal by som sa, čo na svojom ex mala rada, ona by povedala že chodili na túry, tak začnem chodiť aj ja. Proste výskumné účely.

podvody
Včera o 17:12
@xeonela

A naco si teda s nou, ked mas este vzdy pocit, ze bola tvoja ex lepsia a krajsia ako tvoja sucasna priatelka? To mi hlava nebere. 😀

@xeonela jedine že ona sa rozišla. A vtedy je ťažké nájsť náhradu.

chlebikova
Včera o 17:26
@podvody

Skôr prieskum. Chce vedieť čomu treba konkurovať a byť lepšia. Len reakcia je zlá. Odpoveď je informácia s ktorou treba prcovať, nie trucovať. Proste ex mala napríklad nejaký typ účesu čo sa mi páčil, a ja novej vysvetlím ako to vyzeralo, tak aj ona si taký spraví chápeš. Takto by to malo byť. Napríklad keby som mal frajerku a spýtal by som sa, čo na svojom ex mala rada, ona by povedala že chodili na túry, tak začnem chodiť aj ja. Proste výskumné účely.

@podvody No tak to som zvedava, kto sa chce stat kopiou partnerovej ex 😅 to znie velmi neudrzatelne a zavana to velkym problemom v buducnosti, ked partnerke dojde, ze fakt nechce chodit na tury len preto, ze ex chodila

marca12
Včera o 17:39

Nechcela by som byt s chlapom,ktory ma o mne mienku,ze som horsia ako ex.

podvody
Včera o 17:40
@chlebikova

@podvody No tak to som zvedava, kto sa chce stat kopiou partnerovej ex 😅 to znie velmi neudrzatelne a zavana to velkym problemom v buducnosti, ked partnerke dojde, ze fakt nechce chodit na tury len preto, ze ex chodila

@chlebikova tak nemusí presne byť ale tak zlepšiť sa, snažiť sa mu podobať, aby aktuálna partnerka bola čo najpodobnejšoa tej ex. Že proste ak ona bola pekná ja budem peknejšia. Ona cvičila ja budem ešte viac. Proste ako firmy majú ten nouhaw že sa predbiehajú kto bude lepší a tak robia prieskum.

podvody
Včera o 17:47

Napríklad raz mi kamarát dohodil svoju ex. Na prvom rande som počúval aký bol on úžasný, čo všetko mala na ňom rada, a keď sme si písali väčšinou sme sa bavili o ňom. On mi radil čo mala/nemala rada, tak na ďalšom rande som rozprával tak aby sa jej to páčilo, že napríklad nemá rada alkoholikov, tak aj ja som to odsudzoval, potom že má rada cestovanie, tak som sa sňou bavil o výletoch. Napodobňoval sp aj jeho hlášky, humor, aby mala pocit že je sním. A potom zase ona písala tomu kamarátovi, že vraj sa ho snažím napodobňovať.

Ale nepovedala vraj že jej to vadí, len sa mu akoby sťažovala že sa po ňom opičím, ale tak keď bol taký super, tak jasné že som sa mu chcel podobať. Nakoniec ma odmietla preto že chcela ísť k moru na dovolenku (on s ňou chodil) a vtedy som už bol sám sebou a vysvetloval som jej že aj život sockára môźe byť zaujímavý. Že nezreba len pri moti byť, že môžeme vysedávať pred stanicou na lavičke. Veď cigáni, bezdomovci, sociálne slabší sú tam skoro nonstop.

podvody
Včera o 17:53

Prečo nejdu aj oni k moru? Nie každého to baví. Niekomu je dobré aj v pohodičke byť že nevyjsť ani z mesta lebo na čo? Však kopa ludí je vonku pri lavičkách, prídu pankáči, spolu vypijete lacné čučo, vypýtate si cigaretu od okolidúcich zapálite si. A kecáte a pohoda. Dog ona furt len Peťo, Peťo aký bol super lebo išli do Egypta. Ka by som sa bál aj mimo EU ísť. Bohvie akí svet je tam teroristi, diktátori, vojny, je to mimo jurosdikcie únie, unesú vás tam a tak.

danica2711
Včera o 18:02
@anonym_b8b50d

@anonym_b8b50d čoby nie. asi nechala ona jeho

Strana
z2