icon

Mám zostať, či odísť?

nelubena9
19. júl 2013

Ahojte mamičky,
som mamička 14mes. chlapčeka - moje najväčšie životné šťastie, len keby sa to dalo aj o priateľovi povedať.
Od začiatku sme mali menšie nezhody spolu, pár krát sme sa rozišli, ale nakoniec sme stále zostali spolu....Teraz je situácia takáto: o syna sa nestará, jeho celý deň predstavuje práca, po práci príde domov, čaká že mu naložím jesť, očakáva že bude upratané, sem tam sa pomojká s malým a sedí pri televízory, ak teda nejde pracovať pri dome alebo v pivnici. víkendy u nás predstavujú celodenné práce okolo domu. ak od neho chcem aby si našiel čas aj na nás tak niekedy si nájde, ale aj to s frflaním. Dennodenne riešim problémy s jeho matkou a babkou ktore ziju s nami v jednom dome, jeho to vsak nezaujima. a po tomto vsetkom sa cuduje ze som nervozna.
Mám ho rada, lebo v kritickych situaciach je mi oporou, máme spolu dieta, zariadujeme si dom, v intimnej oblasti nam to klape, ale neviem ci uz vladzem dalej znasat jeho vykyvy nalad a tuto jeho pohodlnost.vcera opät prisiel z prace a dockala som sa iba urazok, vyjadrenia ze sme spolu skoncili a aby som zrusila dovolenku. on so mnou nikam nejde, nech si idem s kym chcem... :/ existuje sanca ze sa toto jeho spravanie zmeni? alebo mam siahnut po nie o moc stastnejsej volbe a to ist byvat k rodicom ktory maju existencne problemy? dakujem za nazory

Strana
z2
googlinqa
19. júl 2013

@nikoletka_h to musi byt vzajomne, ved aj partner to musi chciet udrzat nie? 🙂

nikoletka_h
19. júl 2013

@googlinqa pravdaze aj partner 🙂 obaja sa musia snazit 🙂

maca_p
19. júl 2013

@googlinqa ja uz neriesim ti ejeho smradochy, ale kazde pranie mu trva 3-4 dni. 1. den, vyhodi si spinave klbka z kosa na pradlo, ktore ma mimochodom v satniku na parkety. cely den okolo nich chodi. 2. den rozmota klbka. 3. den perie, zvyčajne mu pracka doperie 5 mn. pred tym, ako ide do roboty, cize s nim spravim krik, ze mu to musim vyvesat, 4 den susi. no a 5. den, mu vsetky tie ponochy hodim na postel, lebo ja uz 3 dni cakam na prackua musim dobiehat 3 prania, kedze som musela stat. periem kazdy den.

googlinqa
19. júl 2013

@maca_p mojazasa pol hodinu zehli jednu vec a potom ze mame nedoplatok za elektrinu a ked vari tak tiez pol dna a riady neumyte 🙂 ale snaha sa ceni

jaja018
19. júl 2013

@nelubena9 moja skoro ako u nás len s tým rozdielom ze ten môj ked je.doma tak len sedí pred tv a hrá sa pc hry. Moc sa s malou nehrá a aj ked chcem aby ju postrazil tak sa 5 min už kričí ide za tebou. Čakáme druhé babo a takého ze sa spýta co a ako nehrozí a ja iba márne čakám kedy dá ruku na bruško. No ale to by som moc chcela. Ja tvrdím ze mi nežijeme spolu ale vedľa seba. Tiež som sa s ním často o tom hádala a snažila som sa ho zmeniť, no ale časom sa asi dá zviknut na všetko

maca_p
19. júl 2013

@googlinqa haha, my nezehlime, nemame ani dosku na zehlenie 😀 . a vobec mi to nechyba.
varit varil, len ked ma balil. teraz tak max. co vie (co je schopny) su 2 jedla + volske oka.
mne najviacpomoze, ked je s deckami vonku 😉

googlinqa
19. júl 2013

@maca_p aspon ze to ked sa vies na neho spolahnut v tomto

mima4
19. júl 2013

@googlinqa
ja si myslim, ze vela zien tuzi po laske, po rodine... a idu za tym a na co natrafia, to beru 😀 ... ano, chapem, clovek spravi chybu, popali sa..vsak ktora z nas je dokonala... ale napr. dost nechapem zeny ako @jaja018 ktore sa rozhodnu s takym clovekom este pre druhe dietatko... a stale tak dufaju, ze mozu cloveka zmenit...a zamotavaju sa do toho celeho...

huanita
20. júl 2013

No ked to tu tak čítam, úplne ste mi poniektoré pripomenuli mojho EX,,predtým žial, teraz našťastie som sa spamatala a ukončila nezmyselné manželstvo, v ktorom už aj deti prosíkali, aby sme odišli,,,,ked si predstavím, aký je moj terajší partner,,,na rukách by som ho mala nosiť, veľmi si vážim ako sa správa ku mne aj ku mojim deťom,,klobúk dole a všetkým vám prajem taký kludný a zároven nenudný-zábavný život po boku partnera, ktorý si váži čo má doma a pre rodinu robí všetko. Hore hlavu dievčence 😵

nelubena9
autor
14. aug 2013

@jaja018 drzim palce aby sa to teda zmenilo aspon trosku k lepsiemu.
prechadzame naozaj tazkym obdobim, ale verim tomu ze to zvladnete aj vy...
ja som v takom rozpolození, ze jeden den je vsetko super, druhy den je vsetko cierne.. ale snazim sa verit ze to bude vsetko v poriadku. teraz mal priatel 2 tyzdne dovolenky a bol s nami cele dni a myslim ze mu to pomohlo aby si k malemu nasiel cestu, na moje velke prekvapenie sa mu dost venoval, mojkal sa s nim a aj ked som ho nechala s malym dlhsie tak bol s nim, neodkladal ho hned babke. co je obrovsky uspech ..
nie je to medzi nami stale idealne, ale uz citim ze to ide spravnym smerom. drzim palce nech sa to aj vam podari prekonat

babulka100
18. aug 2013

Ahojte mamicky,podla vas ked vas druh nechodi do prace,a do oci mi hovori nechutne slova ..napriklad nosata...tak vas lubimlebo tvrdi ze hej. ...nechodi pravidelne do prace,podla mna nie nelubi,a caka vsetko namna. Mame 3 deti,a ze zivnostnik ako zamocnik. Vtdy sa hadame,pise aj teraz z prace ze najlepsie bude ak odide,aby som bola stastna,lebo nezasluzi ma,,akoby sa sajnoval,len tolko sa chcem spitat aky mate nazor,prosim,lebo ja uz neviem co dalej,dneska ma to chytilo velmy nikdy mi nepovedal take spatne slovo,,a dneska aj ruku namna zdvyhol,a len preto lebo som upratala a jednu babiku som odhodila na bok lebo mi zavadzala pri vysavani. prosim radu

Strana
z2