Mama
Baby , nestranný názor , uz má stvu hlasky mojej mamy, a nemôžem jej nič povedať lebo v momente sa urazí ,to myslím úplne v Tom momente ..
Moja mama ...napr my milujeme zvieratá s mužom , chováme aj psov , aj výstavy , strašné ale strašné je proti tomu aby sme mali šteňatá, lebo to je týranie zvierat , ktovie kde skončia atď (bavíme sa o 3000e za stena), tam ho asi nik nebude vyhadzovať na ulíc za tu cenu 😅..normálne slobodu zvierat na mňa ide volať pomaly a vidí ako naši psi žijú , že dostávajú najkvalitnejšie krmivo , ako bývajú , čo všetko pre nich robíme atď ...nie sú to psi na ulici , jediaci zvyšky z kuchyne ..ale šteňatá aj tak zatiaľ odmietame , veľa starosti
Zomrelo nám zvieratko , nebolo to zviera blízke človeku ale tak môj syn že to je jeho , tak sme ho volali menom atď ..druhé dieťa ho asi prekrmilo , a zomrelo,aj pohreb malo všetko ako sa patrí 😅..a moja mama zahlási že to chudatko (moje dieta)o všetko kvôli nám príde ..ja som sa tak nasrala , že som si dva paralelný musela dať,lebo ma brucho začalo bolieť ...moje deti majú všetko ,
Naozaj všetko a ona to povedala akoby som na Bazoši predávala jeho veci aby som mala na cigarety , a poznám ju ,ona to myslela tak ako to povedala ,😏...ja už neviem , nič jej nebudem vravieť , ale potom urazená že som ani nepovedala .možno vám to nepripadá moc vážne ale ja to prežívam stále , nič nie je dobre, nič čo spravíme nie je ok , my s mužom sme ako outsideri..
A nechces napisat este raz co sa deje medzi tebou a mamou? Uz budes asi kludnejsia 😅 tak to bude mat hlavu a patu
Byvate pri mame? Ked nie, neries, nekonzultuj, nediskutuj o tom. Nas 6r dostal skrecka. Vutiahol ho z klietky, nechal behat po izbe a nevieme ako, skrecok mal otvorwnu zlomeninu nohy. Miesto toho, aby som 3 euroveho skrecka supla von kocurovi, som sa s nim 3 tyzdne vlacila ku veterinarovi!mohla som mat za to 10 skreckov, ale syn chodil so mnou, aby mal lekciu do zivota. A aj pohreb rybky chapem, nam tiez bojovnica jedneho rana bruchom hore plavala... a vysvetluj to dietatu. Skrecko uz bude mat 2 roky, uz to ma za par tiez....
Pripomienky tvojej mamy su mimo misu. Aj niektore reakcie. Ja chapem, co ta trapi. Ak by sa mi mama pri papierovych vystavnych psoch vyhrazala slobodou zvietat, nech sa paci, tu je telefon, ale cakaj reakciu. Detto ksuza rybka. A teda stenata, budi, ked ja uznam za vhodne. Musis byt asertivna. Slusna, ale asertivna.
Ja neviem moja sesternica chova psy a chodi na vystavy akurat sa vratila z Pariza z vystavy kde povyhravala.. Ju to tiez velmi bavi ale tiez som nepochopila príspevok ze na co konkretne sa pýtaš?..
Čo je to za šteňa za 3000e?
@slniecko66 zo zlata asi 😃
Paralen nie je na nervy, teda ani ti nepomoze 😉 a na bolest brucha uz vobec nie.
A k tomu chaosu doma, neries. Ja mam sliepky a vadi to celému svetu 😂 o psovi ani nehovorím. A ked chlap doniesol hus tak to predychavala rodina dlho 😂 je to vasa vec co robíte, nech si riesi mama co chce
@luccija citat viem ale ona tam splieta piate cez deviate tak nech pise v odsekoch a postupne. Co si mam akoze mysliet o tom co opisuje v tom prispevku? Tak napisem hned, ze mam chovnu stanicu o psiky postarane. A napisala by som, ze mamu nech neriesi, ze ona vie svoje.
Aka rasa stoji 3000? Bavime sa o eurach hej?
Bratranec z druheho kolena kupil davno psika, ze aky uzasny rodokmen a vystavni rodicia. A ten psik? Prerasteny, otrasna srst a este aj nervak na Ntu.
💖💖
prekŕmená rybička mala pohreb?
Neviem, či s mamou a jej hláškami niečo urobíš.
Na tvojom mieste sa s ňou sama v kľude snažím porozprávať a pokúsiť sa jej vysvetliť. Ak nepochopí žiaľ...matky sú raz také. Snáď my budeme lepšie.
Kovesova robí záslužnú prácu.Neviem čo je smiešne na smrti zvieratka,aj keď je to len malá rybička,že v tvojom príspevku sú samé vyrehotane smajle.Ak máš takéto malé dieťatko doma,krmivo treba odložiť.A za ďalšie,budeš mať legalnu chovnu stanicu,aj keď ešte šteniatka nemáš?chystáš sa na to mať ju?
Rybka na prekŕmenie neumrie... Umrie na to, že sa krmivo vo vode pokazí a vodu "otrávi". Lenže také prekŕmenie si určite človek všimne.
Sranda ako tu ludia riesia vsetko mozne len nie problem a na zaklade jednej vety si urobia plny obraz o tom ako zijes a spravas sa.
Chapem ze mas problem v tom ze mama sa ti montuje do zivata a ty nevies ako to stopnut aby si zachovala medzi vami dobry vztah.
Ja som akurat dokoncila internetovy kurz Nevychova. Je to robene pre mamicky, ze ako vychovavat deti s respektom, ale vies co, vsetko to sa da aplikovat aj na akekolvek vztahy a aj to v kurze velakrat spomenu. Ucia ako ucinne komunikovat, ako zlepsit vztahy tym ze ludom doverujeme a ako si nastavit vnutorne hranice. Na nasko 2 rocneho syna z toho funguje vela veci. Nie su to triky na male deti. Su to vsetko pravidla postavene na zakladnych medziludskych vztahoch... len ich upravili aby ich mohli rodica aplikovat na male deti.
Ja som mala s mamou tiez vecne boje. Keby este zila urcite by som skusila zmenit vlastny pristup, lebo viem ze ineho cloveka nezmenis.
Uz som tu citala o vela nezrozumitelnejsie napisane témy a tvoju som bez problemov pochopila. Pokial mas ciste myslienky co sa tyka stenat, tak si nerob starosti z vyjadreni tvojej mamky.
Stavaju sa horsie veci v zivote ludskom, nez skon rybicky.
Maj dobre umysly a laskave a otvorene srdce a urobis pre cely svet viacej ako sebevacsi ochranca zvierat.
@vierkainka ja kovesovej fandím to zas pozor ja neodsudzujem aj to týranie zvierat , psie zápasy ,to je všetko super že sa na to niekto dal a pátral po Tom .. len moja mama si to premieta potom do reality svojej a keď som jej povedala že rozmýšľam aspoň jeden vrh tak jej sa premietlo že budú žiť v zásuvkách od botníka ako v reportáži ...a za ďalšie ,smrť rybycky je smutná ,ten smajl patril k pohrebu ,čo sme mali kvôli chlapcom
@jankalukasova myslíme že ju večer pred spánkom nakŕmil a do rána sa to stalo
@deti95060810 áno mám dve malé deti chlapcov ,mala pohreb ,nehanbím sa zato 🤷
Z večera do rána by neumrela...
@mattkapd na nič ,sťažovala som sa 🙂
@jankalukasova ale bola v poriadku deň pred tým ,viem určite aj vodu mala čistú , zapinala a zhasinala som jej svetlo tak viem
@jankalukasova a ráno keď som išla zapínať svetlo a mala kopu krmivá v ňom a už zomreta
Predpokladám, že to bola bojovnica... Alebo?
@jankalukasova ano
Tak tá určite nešla na prekŕmenie... Bojovnica je schopná žiť v riedkom blate. Z večera do rána by proste na to neumrela. Behom pár dní by ju napadla pleseň... Ale nie takto rýchlo.
@jankalukasova tak ja neviem , viem len toto , deň pred tým bola ok a na druhý deň už ko 😔 a krmivá bolo požehnane tam
To, že to nebolo na prvý pohľad vidieť, neznamená, že sa tam nič nedialo.
@jankalukasova neviem pár rokov už mala tak neviem 😔škoda jej
A v akom kontexte povedala, ze tvoj syn pride o vsetko? 🤔 Toto stale nechapem. Uz som pochopila, ze nie si mnozitelka a zvieratko bola rybka.
@barbora0308 prosím ťa o akom množeni točis? Majú chovnu stanicu, tak chcú v budúcnosti šteňatá. To je o chove, nie o množeni. Nepozeraj toľko na telku..

@kitycat ty vieš čítať?
Autorka ty si dospelá mama nech kecá koľko chce.Ak máš psov s výstavami, venujete sa im bolo by dobré ich dať uchovnit.Moja mama má výstavných psov a, keď kupovala fenku majiteľka ju prosila, že má výborný rodokmeň či ju nepripusti.Mama chcela šteniatka iba raz dodnes nám ľudia ak zo zahraničia posielajú fotky ...