Mama
Baby , nestranný názor , uz má stvu hlasky mojej mamy, a nemôžem jej nič povedať lebo v momente sa urazí ,to myslím úplne v Tom momente ..
Moja mama ...napr my milujeme zvieratá s mužom , chováme aj psov , aj výstavy , strašné ale strašné je proti tomu aby sme mali šteňatá, lebo to je týranie zvierat , ktovie kde skončia atď (bavíme sa o 3000e za stena), tam ho asi nik nebude vyhadzovať na ulíc za tu cenu 😅..normálne slobodu zvierat na mňa ide volať pomaly a vidí ako naši psi žijú , že dostávajú najkvalitnejšie krmivo , ako bývajú , čo všetko pre nich robíme atď ...nie sú to psi na ulici , jediaci zvyšky z kuchyne ..ale šteňatá aj tak zatiaľ odmietame , veľa starosti
Zomrelo nám zvieratko , nebolo to zviera blízke človeku ale tak môj syn že to je jeho , tak sme ho volali menom atď ..druhé dieťa ho asi prekrmilo , a zomrelo,aj pohreb malo všetko ako sa patrí 😅..a moja mama zahlási že to chudatko (moje dieta)o všetko kvôli nám príde ..ja som sa tak nasrala , že som si dva paralelný musela dať,lebo ma brucho začalo bolieť ...moje deti majú všetko ,
Naozaj všetko a ona to povedala akoby som na Bazoši predávala jeho veci aby som mala na cigarety , a poznám ju ,ona to myslela tak ako to povedala ,😏...ja už neviem , nič jej nebudem vravieť , ale potom urazená že som ani nepovedala .možno vám to nepripadá moc vážne ale ja to prežívam stále , nič nie je dobre, nič čo spravíme nie je ok , my s mužom sme ako outsideri..
@anonym čo je to za šteňa za 3000e ?
Ja som tvoj príspevok pochopila, si je trošku zmätený, ale normálny človek ktorý číta s pochopením porozumením, nemá problém. Kto ho má nech radšej príspevok preskočí a nerype sprostosti.
Rybka zahynula, je suma fuk aká príčina to bola, tak ste jej urobili pohreb, aby deti videli aký je kolobeh života a keď budú robiť somariny, skončí to smutne.
Ok. ✔️
Mama - jednej vadí že kúpite tmavý kočík, deti nemajú v lete oblečenie tielko, fusakle a mikinu, že ich od 3 mesiacov nekrmis parkami a slaninou, nepijú každý deň kolu a čokoládu dostanú iba raz za týždeň, tak si krkavcia mater čo kašle na svoje deti.
Tvojej vadí že máte krásny koníček, pekných psov, starostlivosť na 300% úrovni, ale prepína jej že ich tyrate a mučíte,hromy a blesky na vás a ešte kovešovu a slobodu zvierat s ombudsmanom na vás.
Asi každá matka má svoje muchy a z niečo im prepína.
Takže slušne jej vysvetliť, aj viac x, potom menej slušne a potom tvrdo. Nech nepreháňa a nekomanduje, lebo vy zavoláte na ňu UNICEF a ligu deti, že ich traumatizuje a nedopraje im súzvuk s prírodou.
Pani stále točí rybku ale najmenej už 5 ľudí sa Vás pýta co to je za rasu ze 3000 eur za stena????aj sa to dozvieme?
Zakladatelka, ak sa bojovnica v akvarku dozila viac, ako 2, ci 3 roky, posla na starobu v stasti. Uspech, ze dozila.
@hesloveslo https://www.interez.sk/stoja-cely-majetok-no-ic... ... papierovy pes za 3litre nie je vobec problem.
@ukulela mňa len zaujíma co ma za plemeno

@dadis toto ma najviac na celom Tom naštvalo , že toto povedala.. moje deti majú všetko aj čo nepotrebujú , a majú sa na dnešné pomery super (klop klop)..ale toto mi povie kvôli tomu že zomrela rybka...pritom naozaj teraz sme mu kupovali nový bicykel korčule a povedala to akoby som hračky alebo ja neviem jeho osobné veci predávala na bazosi , aby som mala na cigarety 🤷..(nefajčím , len aby ste vedeli ako to je myslené )