Mama ide proti mne a priateľovi
Chcem sa poradiť. Začínam nový vzťah ,ktorý by bol uzasny keby moja mama nebola tak hnusne proti nemu. Nepozna ho videla ho na chvilu raz a uz ho odpisala. O zmienke aby do nas chodil nechce vobec pocut iba na neho nadava nic viac.Neda sa s nou normalne porozpravat ako matka s dcerou. Vobec jej na mne nezalezi, vserko robi tak aby som mala z toho stresy ja a on ,lebo neje po jej voli , lebo som s auz rozhodla robit podla seba,nechcem sa nou uz ovladat. Co mam robit? rozmyslam se odidem k nemu nech si uveodmi co tym sposobuje.Rste sa mi aj vysmiala do tvare ako mozem lubit... prosim pekne o rady.
Podotykam este ,ze on ma 33 a ja 26 a minulost ma kazdy inu... a o to viac je to horsie ,ze nadava na jeho rodinu.ktoru ani nepozna.Chce nas oddelit za kazdu cenu.
@dominikatomas to chapem ja som chodila k nasim kazdy druhy den a mojmu to hrozne vadilo lenze mamina tazko ochorela takze to pochopil a prestahovali sme sa blizsie k nim a nevadi mu ze k nim chodim kazdy den
@princeznasevera kompkikovane

@princeznasevera on chce aby som byvala u neho a nependlovala hore doke ze dva tyzdne ru a oitim tam ,s ek nim iba na vikend. On si ma chce zobrat a chce aby som bola tu ,lebo tu jr pokoj aj my sme kludnejsi