Mama ide proti mne a priateľovi
Chcem sa poradiť. Začínam nový vzťah ,ktorý by bol uzasny keby moja mama nebola tak hnusne proti nemu. Nepozna ho videla ho na chvilu raz a uz ho odpisala. O zmienke aby do nas chodil nechce vobec pocut iba na neho nadava nic viac.Neda sa s nou normalne porozpravat ako matka s dcerou. Vobec jej na mne nezalezi, vserko robi tak aby som mala z toho stresy ja a on ,lebo neje po jej voli , lebo som s auz rozhodla robit podla seba,nechcem sa nou uz ovladat. Co mam robit? rozmyslam se odidem k nemu nech si uveodmi co tym sposobuje.Rste sa mi aj vysmiala do tvare ako mozem lubit... prosim pekne o rady.
Podotykam este ,ze on ma 33 a ja 26 a minulost ma kazdy inu... a o to viac je to horsie ,ze nadava na jeho rodinu.ktoru ani nepozna.Chce nas oddelit za kazdu cenu.
@arcticcode to bude tiez saskovania..
A on o tom vie, ze chces ist k nemu? :D
@kitycat uz som to spominala... sam mi to navrhol
@dominikatomas A z coho budes žiť? Ci najskôr rodicia ta zivili a teraz mlady pan?
Odisla by som..aj mne matka sa snazi riadit zivot a to som vydata 7 rokov...a tie jej reci ze sa mam nechat nabuchat a odist od neho no amen...mi s muzom drzime spolu a on je ten s ktoeym budem drzat nie s mamou...tiez nemame nejako extra vztah
@adusa1987 mne toto tiez hovori ,same zle veci namiesto podpory.. ona aj keby som bola vydata by ma riadila ... sestrynich priatelov tiez nemusi tak jej vadinuz asi kazdy
@dominikatomas to vies to je taka povaha cloveka si nevidi na koniec nosa nik jej nieje dobry ale zabuda na to ze raz bude stara a budete sa musiet o nu postarat...a zabuda na to ze vy ako sestri sa jej mozete otocit chrbtom a ostane sama...sa jej spytaj ci to chce a ak hej...jej volba
@dskjhfdlkdjhl Presne. Podľa písomneho prejavu by som netypovala ani na stredoškoláčku.
@dominikatomas a cim okrem sexu chces prispiet do spolocnej domacnosti?
@dominikatomas Stále zahováraš....živí ťa matka, tak sa musíš riadiť jej pravidlami ! Ak chceš žiť podľa vlastných pravidiel, musíš sa živiť sama a nie, že sa teraz zavesíš na krk frajerovi, aby ťa živil on...Celé zle, lebo stále fňukáš dookola a nadávaš na matku ☹ Celé to dopadne asi tak, že ostaneš tehotná a chudák chlap, nech sa stará...Potom tu o rok budeš nariekať, že ťa kopol do riti 😂
@katkati Už tá veta , aby "do nás" chodil...ma položila ☹
Tiež by ma ako matku netešilo, že moja 26 ročná dcéra bez práce, má staršieho priateľa, ktorý si ju ochote bez príjmu a zodpovednosti nasťahuje k sebe. A to vôbec neberiem v úvahu vzdelanie, prácu, rodinu dotyčného.
V prvom rade treba začať pracovať, potom sa kľudne nasťahovať k priateľovi, prevziať za seba zodpovednosť a žiť si svoj život.
Tie reči, že mladý človek nevie nájsť prácu si nechajte do 4. cenovej pri pivo. Mladý človek nájde prácu najľahšie. Zbaliť kufor a ide tam, kde je, na začiatok vezme čokoľvek. Hlavne nesedí doma bez peňazí a nenarieka, že je mama zla!
Su v zivote niektore veci, do ktorych ani rodicia nemaju co zasahovat a to napriek tomu, ze cloveka zivia. Jednou z tych veci je laska. Ked raz dakoho milujem, tak ho milujem a rodicia s tym nenarobia nic, jedine sa s tym musia zmierit. Prave toto je ta vec, kvoli ktorej by som sa vysral aj na celu rodinu, nebudem predsa chodit/zenit sa s niekym, koho chce moja mama, co sme v stredoveku?
@arcticcode dovolim si nesuhlasit. Nie s castou ze kym dieta zivia, ale vseobecne, ze sa rodicia nemaju starat do toho, aku lasku si ich ditko vyberie. Ja by som sa tazko alebo vobec nezmierila ak by dieta predstavilo partnera trestaneho, ci alkoholika, ci inak zavisleho, ci suknickara, ci lenivca co mu ziadna praca nevonia, ci manipulativneho jedinca. Jednoducho preto, ze mi na dietati zalezi a je uplne jedno ze by bolo dospele a nezilo so mnou. A cas ukazuje ze ano zalezi aj na minulosti partnera, aj na tom z akeho prostredia pochadza a na mnohych dalsich veciach.
@arcticcode autorka tu spomina len vek a skolu priatela co ale nic nema spolocne s jeho minulostou, ktoru spominala, ze kazdy nejaku ma. Mne to nedava ziaden zmysel a zrejme ten vek a skola nebude vsetko co mame vadi
@janage no tak ano, ja som myslel skutocnu lasku ako slobodne rozumove rozhodnutie, nie "zahorenie", ci ako to mam nazvat
@arcticcode pred nejakou dobou som pocuvala dokument o abstinujucej narkomanke, teraz uz matke dvoch malych deti. Ona povedala ze ju zachranila laska partnera, ktory 100x ju vyzdvihoval kdesi z jarku, 1000x jej uveril, 1000x dal sancu, zobral si ju, splodili deti. A mna prve co napadlo, ze boze keby som bola matka toho partnera tazko by som tento vyber niesla. Aby moje dieta vsetko riskovalo kvoli niekomu silne zavislemu. V case rozhovoru bola cca 4 roky abstinujuca ta zena a predtym niekolkokrat spadla na same dno ako zavislacka. Tak zo strany jej partnera to bola skutocna laska a napriek tomu, ze im drzim palce, takuto nevestu by som prijimala s obrovskymi obavami
@janage nuz, kazdy sme dajaki. Ked som bol decko, zakladnym pravidlom bolo drzat sa od drog co najdalej. Dnes ti dajaki liberalni falati budu tvrdiť, ze drogovat je prospesne... Co narobime.
Už ste sa odsťahovali k priateľovi alebo ešte stále doma trpíte?
@evita2222 este nie. Ona ked o nom nepocuva je dobre. Ale ked spomeniem ,ze idem von a s nim nazad komedia.
@dominikatomas Ahoj, už sú to 4 meisace. Ako ste to vyriešili ?
@kratkamala ahoj, dakujem za opytanie, sesrry su stale.proti to uz ani nerieism, oco v pohode a mama asi uz zacalachapat ,ze ma neprehovori aby som ho nechala . a iba oznamim ,se idem a ona to musi pochopit Ale rozoravane sa uz nie je taka atmosfera aka bola.
@dominikatomas ahoj ak chces poradit tak ja som odisla od rodicov a nikdy som neurobila lepsie. Ak si si 100% ista urob to. U nas to skoncilo tak ze o rok mame svadbu ;) a
@princeznasevera nechcem abybto brali ze som s ana nich vybodla ale chcem mat aj svoj zivot. Sestry su dalej a ja najblzisie tak vychadaju z toho ,ze musim byt doma im pei riti a sjimi eobit. Ony dve nikdy tolko nerobili ako ja a stale na nne je vsetko.
@dominikatomas aké hlúposti?? Lebo moc to spomínaš 😊. A nepytam sa v zlom . Aj môj mal zápis v trestnom registri. Jazdil bez vodičáku, prilby, v lese po ceste keď šiel na seno. . A mladá policajtka si zhustla . Dostal to fest zrátané , súd mal ako vrah... 🤷🤷.
@dominikatomas to je ten psychicky natlak to skusali aj na mna ale kedze moj sa vyjadril typom vezmem si ta aj keby traktory padali tak sa ukludnili. Neboj casom ich to prejde proste to je syndrom prazdneho hniezda. Rodicia si tym proste raz musia prejst

Krkavcia matka. Odid a nech sa rozleje na kolomaz