Mama je bordelárka
Ahojte, v prvom rade vás chcem upozorniť aby ste ma neskritizovali, máme pomáham aj keď mám svoju domácnosť a rodinu. Ide o to že ona je strašne slušne povedané neporiadkumilovna. Mám malé dieťa a chce aby sme tam chodili čo najčastejšie, no ale ja do toho bordelu ani nechcem chodiť a neviem ako jej to vysvetliť. Ako príklad uvediem konferenčný stolík v obývačke. Zapratany samými letákmi, jej použitými vreckovkami že ho ani nevidno. Alebo niečo jej kvapne na zem a nechá to zaschnúť, neutrie to. Záchod osra... Najviac čo mi vadí je to že mňa obviňuje z toho že ten bordel robim ja. Pritom som jej bola cez víkend upratať, komplet cely byt a jediné čo som od nej chcela bolo aby udržiavala poriadok. Prídeme ku nej včera tak už je tu bordel ako v tanku.
Nejaké rady ako jej dohovoriť aby udržiavala poriadok?
Uz sa to nesnaz zmenit, proste je taka.
Ja by som neriedila...jej domacnost, jej bordel...ked sa chces s nou stretnut, tak niekde na ihrisku...a povedat, ze kym nebude upratane, tam nepojdes...vybavene
No vies, ja zas mame vyslovene zakazujem ist do kuchyne umyvat, upratat atd. Urbim si zo sama v klude. Moja by tas najradsej pol dna uoratovala. Sediet na zadku aspon pokial zje pilievku druhe a vypije vodu je pre nu za trest! Ona je schopna xy krat vyskocit zo stolicky, uz vobec nevravim ked sme u nej. Keby mohla, snad mi to "starej koze" aj nakraja". Este solnicka, este zavaranina a vodu si prosis 🤯 ... No neusedi za ten svet.
Tvoja mama ma fakt iny problem. Len sa to stale bralo ako lenivost. A ked este hovoris aj o zdravotnych problemoch - vies, nie kazdy to znasa rovnako. Jeden s bolestami uorace lepsie ako niekto zdravy. Druhy ma iny prach bolesti a setri sa omnoho viac.
Usetris si nervy, ked to nechas tak. Uz ju nezmeníš ani keby co bolo. Ona musi problem vidiet - ale nevidi.
Keby prisla ku mne na chvilu na navstevu a lusti krizovky, to rovno nech doma ostane. A riad moze u mna umyt akurat tak sestra. Ja na navsteve tiez nemam chut umyvat riad. To bude ale aj tym, ze mam maleho syna a radsej dam na neho pozor, je to sinter.
To upratovanie ty nevyriesis. Ako som uz pisala. Raz/ dva x tyzdenne oani na upratane alebo sa tretnite vonku.

@letfenixa no presne aj ona radšej po záhrade,ale to tiež je len v lete a teraz už ani po záhrade je hodí,lebo ma 78 rokov,tak jama sa stará o záhradu,o ňu,o dom a starká len rozkazuje. No ja by som teda toto nerobila čo mama všetko,lebo podľa mňa to využíva. Už keby aspoň udržala poriadok,ale naozaj bordel total všade.