icon

Mama je bordelárka

25. máj 2023

Ahojte, v prvom rade vás chcem upozorniť aby ste ma neskritizovali, máme pomáham aj keď mám svoju domácnosť a rodinu. Ide o to že ona je strašne slušne povedané neporiadkumilovna. Mám malé dieťa a chce aby sme tam chodili čo najčastejšie, no ale ja do toho bordelu ani nechcem chodiť a neviem ako jej to vysvetliť. Ako príklad uvediem konferenčný stolík v obývačke. Zapratany samými letákmi, jej použitými vreckovkami že ho ani nevidno. Alebo niečo jej kvapne na zem a nechá to zaschnúť, neutrie to. Záchod osra... Najviac čo mi vadí je to že mňa obviňuje z toho že ten bordel robim ja. Pritom som jej bola cez víkend upratať, komplet cely byt a jediné čo som od nej chcela bolo aby udržiavala poriadok. Prídeme ku nej včera tak už je tu bordel ako v tanku.
Nejaké rady ako jej dohovoriť aby udržiavala poriadok?

Strana
z2
summer23456
25. máj 2023

@letfenixa no presne aj ona radšej po záhrade,ale to tiež je len v lete a teraz už ani po záhrade je hodí,lebo ma 78 rokov,tak jama sa stará o záhradu,o ňu,o dom a starká len rozkazuje. No ja by som teda toto nerobila čo mama všetko,lebo podľa mňa to využíva. Už keby aspoň udržala poriadok,ale naozaj bordel total všade.

domkakvet
25. máj 2023

Uz sa to nesnaz zmenit, proste je taka.

mandzula
25. máj 2023

@autor jej domacnost neries, stretavat sa s nou mozes niekde vonku, niekam ju vezmi. To, ze ma u teba po sebe umyt riad, sa mi zda prehnane, to by som ja od mamy nikdy nechcela.

erikavesela
25. máj 2023

Ja by som neriedila...jej domacnost, jej bordel...ked sa chces s nou stretnut, tak niekde na ihrisku...a povedat, ze kym nebude upratane, tam nepojdes...vybavene

svetlonos
26. máj 2023

No vies, ja zas mame vyslovene zakazujem ist do kuchyne umyvat, upratat atd. Urbim si zo sama v klude. Moja by tas najradsej pol dna uoratovala. Sediet na zadku aspon pokial zje pilievku druhe a vypije vodu je pre nu za trest! Ona je schopna xy krat vyskocit zo stolicky, uz vobec nevravim ked sme u nej. Keby mohla, snad mi to "starej koze" aj nakraja". Este solnicka, este zavaranina a vodu si prosis 🤯 ... No neusedi za ten svet.
Tvoja mama ma fakt iny problem. Len sa to stale bralo ako lenivost. A ked este hovoris aj o zdravotnych problemoch - vies, nie kazdy to znasa rovnako. Jeden s bolestami uorace lepsie ako niekto zdravy. Druhy ma iny prach bolesti a setri sa omnoho viac.
Usetris si nervy, ked to nechas tak. Uz ju nezmeníš ani keby co bolo. Ona musi problem vidiet - ale nevidi.
Keby prisla ku mne na chvilu na navstevu a lusti krizovky, to rovno nech doma ostane. A riad moze u mna umyt akurat tak sestra. Ja na navsteve tiez nemam chut umyvat riad. To bude ale aj tym, ze mam maleho syna a radsej dam na neho pozor, je to sinter.
To upratovanie ty nevyriesis. Ako som uz pisala. Raz/ dva x tyzdenne oani na upratane alebo sa tretnite vonku.

Strana
z2