Mama je nervózna a sťažuje sa
Dobry den/moja matka mala nelahke detstvo a nasledne zivot s muzom.Odrazilo sa to na jej zdravizteraz mi pripada byt neustale nervozna/stazuje sa co ju boli/a kedze nema kde vyrypovat tak samozrejme na mna.Neustale ma prirovnava k susede/zevraj keby som nemala chlapa/tak by som dopadla presne ako ona /co sa stara o kozu.Alebo ked sa jej daco znepaci tak mi hned da prezyvku.Furt sa len lutuje ajy mala zivot a keby som ja taky mala tak..to a to
Ked sa branim voci jej utokom to zo mna urobi blazna/ze msm brat liek.
@elizabet173 a co by sa mi malo??mozem si robit co chcemm
@elizabet173 som ta odhalila co??
Riešenie je úplne jednoduché. Konečne sa osamostatnite, ako sa na dvoch dospelých ľudí patrí . Podnájom nie je trápny, trapnejsie je bývať u mamy v izbe s mužom a deckom. Áni sa jej nečudujem ,že je taka
@elizabet173 tak si nemal robiť decko 🤣keď chce byť nonstop s mamičku . Oni sú divní obaja. Asi tak. Nasackovat sa zas k niekomu inému aj tak nie je riesenie
Asi to počuť nechceš, ale aj ja by som bola protivná a mrzutá, keby sa odo mňa nechce odsťahovať dospelé dieťa ešte aj s chlapom 😅 podľa mňa mama len robí, čo vie, aby ste s ňou konečne prestali chcieť bývať 😁

Autorka, tak načo zakladaš takúto diskusiu keď máš riešenie ?
Radili sme ti, sa odsťahovať, stále si odpisovala “len aby bolo za čo…” teraz píšeš, že úspory máš, tak utekajte po svojom.