icon

Mama je nervózna a sťažuje sa

17. aug 2021

Dobry den/moja matka mala nelahke detstvo a nasledne zivot s muzom.Odrazilo sa to na jej zdravizteraz mi pripada byt neustale nervozna/stazuje sa co ju boli/a kedze nema kde vyrypovat tak samozrejme na mna.Neustale ma prirovnava k susede/zevraj keby som nemala chlapa/tak by som dopadla presne ako ona /co sa stara o kozu.Alebo ked sa jej daco znepaci tak mi hned da prezyvku.Furt sa len lutuje ajy mala zivot a keby som ja taky mala tak..to a to
Ked sa branim voci jej utokom to zo mna urobi blazna/ze msm brat liek.

Strana
z3
daniela1911
21. aug 2021

Autorka, tak načo zakladaš takúto diskusiu keď máš riešenie ?
Radili sme ti, sa odsťahovať, stále si odpisovala “len aby bolo za čo…” teraz píšeš, že úspory máš, tak utekajte po svojom.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
21. aug 2021

@elizabet173 a co by sa mi malo??mozem si robit co chcemm

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
21. aug 2021

@elizabet173 som ta odhalila co??

nikyball
21. aug 2021

Riešenie je úplne jednoduché. Konečne sa osamostatnite, ako sa na dvoch dospelých ľudí patrí . Podnájom nie je trápny, trapnejsie je bývať u mamy v izbe s mužom a deckom. Áni sa jej nečudujem ,že je taka

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
nikyball
21. aug 2021

@elizabet173 tak si nemal robiť decko 🤣keď chce byť nonstop s mamičku . Oni sú divní obaja. Asi tak. Nasackovat sa zas k niekomu inému aj tak nie je riesenie

autor
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
thoughtfulweirdo
22. aug 2021

Asi to počuť nechceš, ale aj ja by som bola protivná a mrzutá, keby sa odo mňa nechce odsťahovať dospelé dieťa ešte aj s chlapom 😅 podľa mňa mama len robí, čo vie, aby ste s ňou konečne prestali chcieť bývať 😁

Strana
z3