icon

Mama ma nenávidí

anastazia14
10. aug 2016

Mam 16 rokov a musim to napisat sem lebo s nikym sa nemam porozprávať. A citim sa veľmi osamelá. som malo sebavedoma a v spolocnosti sa citim menejcenna. Nemam moc kamaratov, takze to nemam komu povedať. Nebudem to dalej naťahovať. hlavnym problemom je moj vztah s matkou. Od malička ma nema rada, nikdy ma neobijmee, nikdy sa so mnou normalne neporozprava viete ako to myslím ako matka s dcérou. v poslednom case sa hrozne hádame. Nikoho nemám.otec sa o mňa nezaujíma. Niekedy mam chuť zabiť sa .je to hrozny pocit byť osamela a opustená..k tomu ma v skole spolužiaci šikanujú. Neviwm co robiť...stratila som aj tu poslednu nadej

Strana
z2
natalym
15. aug 2016

@klaudscha11 Ja to viem podľa seba. Mali sme problémy, manželské, finančné aj kadejaké a ja som zabudla na moje deti, proste akoby ich život išiel mimo mňa. Nebolo to naschvál.........

klaudscha11
15. aug 2016

@natalym no len mnoho deti tomu este nerozumie a beru si to osobne.. :-/

natalym
15. aug 2016

@klaudscha11 Tak preto som to napísala..........

moonlight1210
15. aug 2016

@anastazia14
vies anglicky? ak ano, tak si kukni toto: od 8:50 (otazka znie: Ako byt stastny, ked ta vlastni rodicia nepodporia?)
aj tie otazky predtým su zaujimave, ale tato je cca tvoj pripad.

nie je to profesionalna psychologicka, nie je to psychologicka vôbec. je to len dievca, ktore zilo priemerny zivot, bola utiahnuta, neista, a za povodny ciel zivota si dala urobit vsetko preto, aby potesila rodicov a naplnila ich ocakavania (co je v azijskej rodine da sa povedat bezny trend).
teraz je niekde kompletne inde, a kedze presla rokmi od neisteho dievcata k sebavedomej zene, ktora sa neboji priznat si svoje chyby a na nic sa nehra, da sa povedat, ze vie o com hovori.

elistek13
15. aug 2016

Je to smutne, ale tak co urobime. Neda sa s tym nejako hybat, do prace chodit musime, starat sa o deti o domacnost musime. Mam pocit ze stale sa nahaname nahaname a ozajstna podstata zivota nam unika pomedzi prsty

bella2005
Autor odpoveď zmazal
emahol
17. apr 2025

Ahoj mám to isté tiež neviem skúšala som s mamou nadviazať konverzáciu a vytvoriť si s ňou lepší vzťah ale ona nechce viem ako sa cítiš 😔

Strana
z2