Mama ma neustále ponižuje: Ako to riešiť?
Už nezvládam to, že má mama neustále ponižuje, hovorí o Tom, čo nedokážem, zhadzuje má pred rodinou, nič podľa nej neviem ona má 52 ja 25 podľa nej ona vie všetko lepšie a hovorí, že ona má 52 a väčšie skúsenosti a, že určite vie toho viac ako ja.A určite má v hlave viac ako ja... Prečo neustále potrebuje o Tom hovoriť a pripomínať mi aká som na nič ? A ani si neprizná nikdy žiadnu chybu. Podotýkam za všetko sa urazí aj, keby ste jej to povedali pekne v kľudne a úprimne...Ja sa neviem učesať, neviem tak variť, neviem sa upraviť, neviem dcére urobiť pekne vlasy.Moja celá osoba je na prd. Manžel o Tom vie rovnako sa mu to nepáči ako mne . Čo mám robiť.. povedala som jej o Tom... zbytočná reč.
@petronela11111 a co otec? Ten sa Ta nezastane? Ci jej veri? Aj moja mama je taka a vzdy ked mala noveho priatela, on jej veril, ze ja som naozaj taka nemozna. Celkovo, vsetci jej to verili asi, hlavne rodina.

@petronela11111 vtipne ju odpisat. Zatvorit jej usta. A ked bude namietat-ake pozicias, take vratim🤷♀️😉