Mama ma stále kritizuje
Ahoj dievčatá, chcem sa popýtať o radu. Veľmi ma vyčerpáva neustály boj s mojou mamou. Netrávime spolu moc času osobne, keďže žijem už pár rokov mimo rodičovského domu, ale zakaždým, keď sa vidíme ma len kritizuje. Bolo to tak vždy čo si pamätám.
Bola som na návšteve u rodičov a zase len kritizovala. Vadí jej na mne ako sa maľujem, vadí jej, ako sa obliekam, podľa nej nezaujímavo, aj keď teda neviem ako si ona predstavuje zaujímavé oblečenie. Mala som trochu šediny a urobila z toho tragédiu. Keď bola u mňa doma, podotýkam, s priateľom žijeme v prenajatom byte, nepáčilo sa jej u nás, vraj žijeme skromne . Tak áno, ten byt ale nie je náš a ja nebudem investovať do cudzieho. Vadí jej, že ešte nemáme svoju nehnuteľnosť, otec s mamou do mňa hustili že oni dreli celý život aby niečo mali a že radšej svoj byt niekomu darujú ako by som ho mala zdediť ja, podľa nich som neschopná a nič nemám. Pod "nič nemám" rozumej majetky. Ja s priateľom sa zatiaľ zadlžiť banke nechceme, preto sme v prenájme, ale v budúcnosti niečo vlastné istotne chceme. Podľa rodičov sa málo snažím. Neviem čo by odo mňa chceli,asi by boli radi, keby som bola v práci od rána do večera a zarábala prachy ako taký robot.
Čo robiť?
Mama sa nezmeni ma taku povahu a teba ma za taku co si donej slovne kopne. Nedovol sprav si taky postoj ze nebudes reagovat bo ona zije z tvojich reakcii..
Tak to je v nej. Jej povahova črta. Potrebuje niekoho kritizovať, aby sa cítila, že je lepšia..nevie o inom rozprávať ako klebetiť a ohovárať. To nezmenis a vekom to bude ešte horšie.
asi by som obmedzila návštevy..alebo si to jasne vysvetlila s mamou...že ťa to nebaví k nej na návštevy..lebo...

Podla vsetkeho ti zavidí.......alebo chce vykompenzovat co ona robila inak. Mam to iste takze len dve vety ti napisem. Ja som obmedzila kontakt a neodpovedam lebo to su provokacie. Vela stastia......