icon

Mama ma tlačí do svadby. Je to správne?

16. jún 2026

Zdravím,pred rokom som skončila školu a začala bývať s mojim priateľom pomedzi to robím na dohody ,ale robim si aj kurzy aby som si našla dobre platenú prácu. S priateľom sme zasnubeni no dohodli sme sa že počkáme so svadbou.Chcela by som sa prve zamestnať normalne na tpp,priatel ma úspory ale o to nejde aj tak by sme si svadbu platili sami.Stále keď som na navšteve u rodičov tak mama otravuje so svadbou že to treba začať riešiť lebo bude všetko obsadene atd.. Ale ja jej vysvetlujem že mi ešte nevieme dátum,že prve si chcem poriešiť prácu ,trochu ešte pošetriť a tak,je podľa vás správne keď rodič tlačí do svadby dieťa ktoré ešte len nedávno skončilo výšku? Chceme si spolu zaplatiť svadbu a nechcem tak aby to musel iba priateľ platiť a už vôbec sa mi nechce začinať v novej práci a riešiť veci okolo svadby atd…

Strana
z2
marijan2025
17. jún 2026

@anonym_autor Problém nie je vaša svadba.Tam sa problém len odzrkadľuje.Problem je, že tvoja mama a jej podobné stavajú svoju hodnotu na " výkone" svojích detí. V tomto prípade je " výkon" svadba v inom známky vnúčeniec,v inom kúpa kočíka a pod

Strana
z2