Mama na prvom mieste
Ostali by ste vo vztahu s chlapom (31) ktory by vam povedal citujem “mama pre mna bude vzdy na prvom mieste”? A ze porovnavat sa s nou by som sa mohla az by som raz bola jeho manzelka a mali sme deti? (Sme spolu cez 3 roky). Som znechutena a nechapem s kym som doteraz zila.
Zviera v ohrození zdravia/života je viac ako paušál, ktorý sa dá vybaviť aj o hodinu
Autorka! Ty si imobilna alebo nesvojpravna? To ako vazne, potrebujes doprovod? Hadam sa nebudes chlapovi prosit!
Ved urob mu presne to iste, povedz mu, ze nema na tvojho otca a az ked zabezpeci rodinu sa mu bude moct rovnat. Nech sa citi tak, ako sa teraz ty citis.
Vyrazil ti dych, vyznaním mamičke.
Mohla si aj ty jemu, podyebavecku🙃
.... Ty miluješ mamičku najviac,??? ja ešte viac😄
On je jedináčik, mamula rozvedená? Tipujem
@zoro9836 že zviera je viac ako človek? Aj rozmýšľaš nad tým čo píšeš? Samozrejme, že zdravie zvieraťa je prednejšie než paušál. Opakujem PAUŠÁL. Tu neporovnávame ľudské zdravie a zdravie nejakého zvieraťa. Ani mamin paušál a napríklad vybavenie pasu pre toho psa, ktoré by mohlo počkať. Ale zdravie, respektíve chorobu. Aj zdravie nejakého najdúcha na ulici by som uprednostnila pred nejakym paušálom. Ale áno, vzťah k zvieratám tiež hovorí veľa o ľuďoch.
@zoro9836 Zoro vy ste uz niekedy zjedli nejakeho psa preboha? O com rozpravate? A mimochodom, pre toho psa sme sa rozhodli spolocne po roku a pol co sme boli spolu, takze nie, nie je to len moj pes a len moja zodpovednost.
Horsie by bolo ,ak by bola na prvom mieste mama aj ked budete manzelia a mat deti. Vtedy by si mala vazny problem.teraz by som neriesila. Ved nakoniec aj my sme matky (alebo budeme ) a aby deti na nas kaslali tiez by sme nechceli.
@cacianka aj ked ho pred svadbou selektuje nie je ro zaruka ze po svadbe bude ok.
@palculienka40 to nie je, ale keď sa prejaví už teraz, ušetrí si kopu času
@cacianka ano to viem len ci to bude brat do uvahy ja som signaly ignorovala a trpko olutovala
@palculienka40 my sme poradili, čo a ako bude brať do úvahy ktorákoľvek žena, je na nej