icon

Mama na prvom mieste

24. mar 2023

Ostali by ste vo vztahu s chlapom (31) ktory by vam povedal citujem “mama pre mna bude vzdy na prvom mieste”? A ze porovnavat sa s nou by som sa mohla az by som raz bola jeho manzelka a mali sme deti? (Sme spolu cez 3 roky). Som znechutena a nechapem s kym som doteraz zila.

Strana
z3
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
cacianka
25. mar 2023

Zviera v ohrození zdravia/života je viac ako paušál, ktorý sa dá vybaviť aj o hodinu

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kornelies
25. mar 2023

Autorka! Ty si imobilna alebo nesvojpravna? To ako vazne, potrebujes doprovod? Hadam sa nebudes chlapovi prosit!
Ved urob mu presne to iste, povedz mu, ze nema na tvojho otca a az ked zabezpeci rodinu sa mu bude moct rovnat. Nech sa citi tak, ako sa teraz ty citis.

ahhola
25. mar 2023

Vyrazil ti dych, vyznaním mamičke.
Mohla si aj ty jemu, podyebavecku🙃
.... Ty miluješ mamičku najviac,??? ja ešte viac😄
On je jedináčik, mamula rozvedená? Tipujem

kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 že zviera je viac ako človek? Aj rozmýšľaš nad tým čo píšeš? Samozrejme, že zdravie zvieraťa je prednejšie než paušál. Opakujem PAUŠÁL. Tu neporovnávame ľudské zdravie a zdravie nejakého zvieraťa. Ani mamin paušál a napríklad vybavenie pasu pre toho psa, ktoré by mohlo počkať. Ale zdravie, respektíve chorobu. Aj zdravie nejakého najdúcha na ulici by som uprednostnila pred nejakym paušálom. Ale áno, vzťah k zvieratám tiež hovorí veľa o ľuďoch.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 zvieratá sú potrava (v diskusii šlo o psa)...okej...stačilo mi...

autor
25. mar 2023

@zoro9836 Zoro vy ste uz niekedy zjedli nejakeho psa preboha? O com rozpravate? A mimochodom, pre toho psa sme sa rozhodli spolocne po roku a pol co sme boli spolu, takze nie, nie je to len moj pes a len moja zodpovednost.

vela02
26. mar 2023

@zoro9836 ty musíš byt riaditeľ galaxie s vysokou školou života… čítala som tvoje komentáre snáď v každej diskusii ktorú som otvorila, akurát že málokedy píšeš k veci…

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
annak14
26. mar 2023

Horsie by bolo ,ak by bola na prvom mieste mama aj ked budete manzelia a mat deti. Vtedy by si mala vazny problem.teraz by som neriesila. Ved nakoniec aj my sme matky (alebo budeme ) a aby deti na nas kaslali tiez by sme nechceli.

cacianka
27. mar 2023

@annak14 po sobáši bude riešiť neskoro, mamanka treba selektovať v zárodku

palculienka40
27. mar 2023

@cacianka aj ked ho pred svadbou selektuje nie je ro zaruka ze po svadbe bude ok.

cacianka
27. mar 2023

@palculienka40 to nie je, ale keď sa prejaví už teraz, ušetrí si kopu času

palculienka40
27. mar 2023

@cacianka ano to viem len ci to bude brat do uvahy ja som signaly ignorovala a trpko olutovala

cacianka
27. mar 2023

@palculienka40 my sme poradili, čo a ako bude brať do úvahy ktorákoľvek žena, je na nej

Strana
z3