icon

Mama nerešpektuje moje pravidlá

4. júl 2025

Ahojte,
Všetkým dom zakázala dávať hore môjho syna, jeho tvaricku. Ani ja sama som ho nedávala na sociálne siete. Raz to urobila a to som jej rázne povedala, že mech ho nedáva je ešte maličký . Vymazala som to. A včera to zase urobila vôbec ma nerešpektuje ako matku

zic
4. júl 2025

Nasr...dilo by ma to... Pustil by som jej video (myslim, ze toto

https://www.youtube.com/watch?v=I3cYlVWu5Dk

duplovnae v dnesnej dobe AI...
Ako by sa jej pacilo, keby niekto cudzi daval jej fotky napriklad na prednu stranku novin...
Neposielal by som jej fotky dietata a zvazil nechavat jej ho... hlavne ak to spravila napriek vyslovenemu zakazu.
Tak isto by som sa opytal, preco to spravila.

0silvia0
4. júl 2025

odfoť mamu a daj jej tváričku aj postavičku na sociálne siete, uvidíme, ako sa jej to bude páčiť.

micusa2222
4. júl 2025

dôrazne by som jej povedala, že ešte raz o spraví, preruším akýkoľvek kontakt syna s ňou..

pribinak
4. júl 2025

Nezakazuj, ale vysvetľuj….mizno si ani neuvedomuje, že prečo to nie je ok

domkakvet
4. júl 2025

Ty si matka, ona je stara matka a niekomu robi velku radost davat fotky na net. Chapem, ze sa obavas toho, ze je to nebezpecne, ale myslim, ze ked tam da zo dve fotky, tak sa nikomu nic nestane.

autor
4. júl 2025
@domkakvet

Ty si matka, ona je stara matka a niekomu robi velku radost davat fotky na net. Chapem, ze sa obavas toho, ze je to nebezpecne, ale myslim, ze ked tam da zo dve fotky, tak sa nikomu nic nestane.

@domkakvet veď jasne, ale ja ako vlastná matka, nedam svoje dieťa nikam a ona si ho bude dávať napriek môjmu zákazu? Vysvetlila som jej. Ide mi o ten princíp

spongebob1
4. júl 2025

Sice je prva veta napisana absolutne nezrozumitelne, ale ked toto je vazny problem, neviem si predstavit, co bude este nasledovat.

pribinak
4. júl 2025
@micusa2222

dôrazne by som jej povedala, že ešte raz o spraví, preruším akýkoľvek kontakt syna s ňou..

@micusa2222 trochu hystericka reakcia nie?

domkakvet
4. júl 2025

Ide ti o aky princip, ze ty si matka a teraz sa ma tvoja matka s prepacenim pototo, ktora ta vychovala, tak si nemoze dat ani fotku vnucky, musela som to tak napisat, lebo z mojho prveho komentara si to neporozumela a nie neboj sa nic sa z jednej fotky tvojmu dietatu nestane.

abbey1
4. júl 2025

Ak si jej to vysvetlila tak, ako si to napísala tu v príspevku, možno nepochopila. 🙂

ujaju
4. júl 2025

Chápem to aj z tvojej strany aj z jej. Prikláňam sa k tomu, že by mala rešpektovať tvoje rozhodnutie. Však keď chce, tak fotku kamoškám alebo komu môže poslať, nemusí to dávať verejne. Ale asi by to chcelo lepšie jej to vysvetliť, že prečo si sa rozhodla ty, tak ako si sa rozhodla.

ahhola
4. júl 2025

dom-som, mech - nech, ale co je hore...?
Mamka to robi zbytocne, batolata malokoho zaujimaju... uchylov... Mozno

motylik2559
4. júl 2025

Vysvetlila si jej to v dobrom, s kludom o co konktetne ide, pripadne ake nastrahy su, preco sa bojis, preco to nechces? Lebo ak si jej to povedala jednou nervoznou vetou a este tak skomolenou ako si napisala prispevok, tak to ozaj pochopit nemusela. Ved si s nou normalne sadni a objasni jej o co sa jedna, nie vycitkami ani hanenim, normalny rozhovor🤷‍♀️ Lebo naozaj sa nehnevaj, mozno sa mylim, ale tu teda na mna neposobis podla toho co pises ako kludny clovek, ktory by jej to vysvetlil po lopate🤷‍♀️

taktotedanie
4. júl 2025

Razne a naposledy by som zakrocila lebo toto v poriadku nie je!

domiklik
4. júl 2025
@domkakvet

@domkakvet budeme ustupovať zo svojich zásad len aby bola babka spokojná

autor
4. júl 2025

Všetkého sa musíte podaktoré chytať? Určite takto som jej to nepovedala. Sranda, že z tohto príspevku nepôsobim ako kľudný človek 🤣 máte veľmi peknú predstavivosť teda 👍🏽. Povedala som jej to normálne ako všetkým ktorý to pochopili !

ronie338
4. júl 2025
@domkakvet

Ide ti o aky princip, ze ty si matka a teraz sa ma tvoja matka s prepacenim pototo, ktora ta vychovala, tak si nemoze dat ani fotku vnucky, musela som to tak napisat, lebo z mojho prveho komentara si to neporozumela a nie neboj sa nic sa z jednej fotky tvojmu dietatu nestane.

@domkakvet ako sorry ale ja mam s mojou mamou super vzťah a tiež ma zakázané dávať fotky môjho dieťaťa na internet a musela som jej to niekoľko krst opakovať a otázky typu prečo ved sestra dá sú pravidelne. No proste nie. Je to moje dieťa nedávame ich my ako rodicia. Ona vychovala mňa, ja vychovávam svoje dieťa. Keď sa on rozhodne ze bude chcieť dávať svoje fotky na internet aj každých 5 minit fajn ale ja to nerobím, moj priateľ to nerobí tak prečo by sme mali naše dieťa.

margotka17
6. júl 2025

To už fakt všetci sú na sociálnych sieťach? Ja nemám a žijem, fungujem, svoj čas venujem rodine, skutočným kamoškami, priateľom a naše spoločné fotky máme len v našich mobiloch. A prečo tam nie som? Z dávnych čias azetka som mala foto, jedna kocka si ukradla moju fotku do svojho nicku. Skoro ma porazilo, vynadala som jej a dala ultimátum na odstránenie mojej fotky. Mamke povedz, že ju budeš fotiť a dávať tiež všade na sociálne siete, možno sa jej otvoria oči

viera012345
6. júl 2025

...nehovorte o princípe o ktorý Vám ide,ale o nebezpečných uchylnych jedincoch, ktorí su nebezpeční.To možno zaberie...