Mama sa dotýka snúbenca
Ako taktne naznačiť mame že sa mi nepáči,že sa dotýka snúbenca? Občas ho pohladí po líci minule mu capla po zadku akože zo srandy dokonca si raz aj ľahla k nemu do postele keď bola u nás na návšteve a začala sa smiať že už ani nevie aké to je ležať vedľa chlapa. Je rozvedená. Snúbenec mi sám povedal že mu je to nepríjemne a nevie ako ma reagovať v danej chvíli.
A ja neviem ako jej to povedať. Tiež mi je trápne keď to robí aj predomnou hoci len ako ona povie zo srandy a smeje sa pritom.
Koľko má mama rokov? Ja na mieste priateľa by som jej dala tak najavo, že viac by ju to ani nenapadlo. Čo je mama taká "jednoduchšia"? Toto je úplne cez čiaru.
@janulka1802 ma 46 ja 23 snúbenec 26 áno je jednoduchšia je rozvedená býva s babkou v babkinom dome a všetko za ňu rieši babka tak si ju naučila keď treba po úradoch vybaviť niečo tak ide s ňou doma nevari,nestará sa o záhradku o nič len robota ju zaujíma. Viac ma vlastne vychovala babka
No mamci chyba evidentne sex. Tvrde, ale je to tak. Nepriviedla by som tam snubenca, velmi, velmi dlho. Z tohoto nic dobre nepozera, a co je horsie, ze matka tym ukazuje aj tebe, ako ta ne/lubi ako svoje dieta.
Normalne by som jej na narodky asi zavolala nejakeho… co jej s tym pomoze.
Poznám také typy žien. Treba rázne stanoviť hranice. Hlavne partner by jej mal ukázať, kde je jej miesto. Pri najbližšom jej pokuse ju hneď radikálne zastaviť, napr. chytiť ruku s meravou chladnou tvárou a dorazne a zrozumiteľne povedať, nech sa to neopakuje.
Dávaj si na ňu pozor. To sú ženy bez morálnych zábran. Ty zato nemôžeš že máš takú matku. U nás v dedine žila jedna žena s priateľom v dome aj s jej matkou. Ona chodila do práce, jej priateľ bol nezamestnaný. Raz sa nečakane vrátila skôr domov a priateľa s jej mamou načapala v posteli. Hneď ho vyhodila z domu. Ale mamke asi odpustila, lebo stále bývajú ony dve spolu.
@lucimichi bože toto by som ja osobne neodpustila ani jednému z nich
@n820p ani ma nestraste to je katastrofa take niečo by som psychicky nedala musím sa s matkou rázne porozprávať a pohroziť jej že ak s tým neprestane tak k nej prestanem chodiť aj ja
@n820p naša dedina je asi pošahaná, teda ľudia v nej, lebo aj toto isté sa tiež u nás stalo. Žili spolu mladý muž so ženou, mali spolu aj deti a s nimi bývala aj jej mama. Potom sa mladí pohádali a mladá odišla preč aj s deťmi. Takže on zostal bývať s deťmi a so svokrou. Neskôr začali spolu aj spávať a mali spolu aj decko ! No otrasné niečo čo sa u nás deje. Ľudia bez morálnych zábran! Nič im nieje sväté!
Ako to dopadlo ?
@klip0 s matkou sme prerušili kontakt, aktuálne sme už manželia a keď tak idem tam na návštevu sama bez manžela, matka si našla priateľa alkoholika ale údajne s ním je šťastná tak nech je,snažíme sa o dieťatko a ja som pochopila že stres mi nerobí dobre naučila som sa v prvom rade myslieť na seba a na manžela

Ja som myslela podla nazvu diskusie, že jeho mama sa ho dotýka a príde ti to čudne. Ale to tvoja mama..tak sa mu nečudujem, že mu to je neprijemne.Išli by ste k nim a jeho otec by ta tlapkal po riťke..