Mama špehuje a flirtuje s manželom
Ahojte je mi z toho až na grcanie čo sa dialo.. je to už pár rokov ale aj tak . Dnes mi ségra povedala že videla ako mama ma špehuje keď som s mojím manželom mala sex..
Bolo toho viac čo mi vadilo ako sa chovala ale nejak som si to nevšimala ..lenže nedalo mi to ako žene ..začala som si dávať veci dokopy a mala som pravdu.
Predvadzala sa pred mojím mužom bez podprsenky behala .. hádzala pohľady o ktorých mi aj muž povedal..či už bolo niečo medzi nimi neviem ale chlap je chlap a vždy chlapom bude ..
Bývali sme spolu 4 roky našťastie sme už zvlášť aj keď mama zas chcela aby sme išli spolu bývať. Nie .ten pocit vomne stále je že skúšala niečo a bohvie čo ešte . Prepáčte musela som sa vypísať. Asi jej to raz poviem to očí a v tu najhoršiu chvíľu nech si vstupi do seba
Sestra to videla a nechala ju pozerať? Neverím.
@januska12323 pozerali obidve😆
A odkiaľ sestra vedela, že to, pri čom vás mama pozoruje, bol sex? Tiež sa pozrela?
A opýtala si sa ho na to? No a čo, že je chlap, myslíš, že každý je taký primitív, že by niečo mohlo byť? A mamu by som už asi nezniesla, uchylacku. No a sestra čo tak zrazu?
asi by som sa nechcela vidiet ani s jednou z nich
@miskakyska mali sa na ňom vystriedať a nech vyhrá najlepšia 😎
To koho baví vymýšľať tieto bludné témy.
@lenkasarka Na východe sú jarné prázdniny. Niekto sa nudí.
@yelena159 ja si skôr myslím,že to bude najaka užívatelka mk
😲
ostalo to v rodine
Veselá rodinka, len čo je pravda. Ešte mohli zavolať suseda, nech je väčšia zábava. 😁
@janickacrazy Zavolať na to pozeranie, alebo na ten sex? 🤣
@h2 čo ja viem? Podľa toho, či je fešák alebo nie. 🫣
Sestra videla, ako vas sleduje mama, a to pred rokmi.
Jasne.
Mna, moja vtedy este buduca svokra, videla nahu ked som spala vedla jej naheho syna po vasnivej noci (nas prvy sexik) a teda aj pocula co sa vnoci dialo (bola vo vedlajsej izbe, steny bytu take "papierove") ,,a potom svojmu synovi vraj povedala, ze som pekna a aj prsia mam pekne 🤣🤣🤣🫣🫣🫣🫣🤭🤭🤭 Toto mi prezradil az po rokoch 😲 Dodnes sa natom mi dvaja smejeme.
Ale teda takuto situaciu ako opisuje autorka, hm, dost neprijemne

Fuj ty kokos zle mi je z toho ako si to predstavim že stojí pri okne