icon

Máme obetovať vzťah kvôli peniazom?

3. nov 2021

Ahojte idem sa vás opýtať čo by ste robili .... Proste sme dosť v kritickej finančnej situácii ... Mužovi sa naskytla príležitosť vycestovať za prácou do zahraničia za dosť veľké peniaze čo by nám veľmi pomohlo ...len ..... Musel by odísť na pol roka a potom by prišiel na týždeň domov .... Máme malé dieťa a boli sme od seba odlúčení najdlhšie keď som bola v pôrodnici 😔 Nevieme si proste predstaviť že sa tak dlho fyzicky neuvidíme .... obetovať vzťah kvôli peniazom ? Isto sa tu nájde žena ktorá takéto veci riešila .....ako ste to zvládli ?

Strana
z3
diewcatqoo
3. nov 2021

Nikdy nemam komentare tohto typu, ale teraz musim. Normalne ziram.. vobec nechapem tym komentarom k @ivkazba. Myslim, ze to je jedna inteligentna zena a jedna z mala, ktora ma na MK nazory, s ktorymi sa na 95% stotoznujem.
To, ze sa ma dobre urcite nie je, resp. nebolo zadarmo a pravdepodobne na sebe dlho makala, aby bola tam kde je teraz. Keby ste trochu pohli ritou/rozumom, mohli ste sa mat tak teraz aj vy a nemuseli by ste chrlit siru na anonymnom fore.

rikarika
3. nov 2021

@diewcatqoo a ty si si citala co vcera pisala 16rocnej ked sa stazovala ze musi pomahat v domacnosti mame ssmozivitelke? ..a co stale obracate jej prijem? ...ja zarabam viac ako drviva vacsina chlapov v mojom okoli a zvrtnem kazdu diskusiu na to ako bohovsky financne som za vodou????? a zakladatelke temy uz nepisem, neozyva sa..zase vymysel

diewcatqoo
3. nov 2021

@rikarika celu vcerajsiu diskusiu som necitala, ale videla som prvy jej prispevok, v ktorom pisala nieco v zmysle, ze dieta nemusi nutne zastavat v domacnosti taku ulohu, ako rodicia, co sa tyka domacich prac. A suhlasim s nou. Dieta ma mat povinnosti, to urcite, ale malo by si uzivat aj detstvo.
A ze zvrtne kazdu diskusiu na to, ze je za vodou? Tak to si nemyslim. Ale ocividne polka konika ano. Nuz, hladnemu sa o chlebe sniva...

juditaaaa
3. nov 2021

Nech si nájde prácu bližšie. Peniaze vždy sú na poslednom mieste. Prednosť má váš vzťah.

zmrzlinka2021
3. nov 2021

@ivkazba
netrap sa, zial mentalita na slovensku je neprajnost a zavist. Kazdy vidi len zarobky, to co clovek ma, nikto vsak nezavidi uz tu pracu, makacku a ak ma nieco pre svoj zivot spravit, ma hned milion vyhovoriek preco sa to neda. A niest zodpovednost nie je velmi pohodlne. Na Slovensku sa uspech neodpusta

rikarika
3. nov 2021

@diewcatqoo a naco mi pises ze si hladna a o chlebe sa ti sniva? Ved chod pracovat.

diewcatqoo
3. nov 2021

@rikarika s clovekom, ktory nevie citat s porozumenim, je to tazke. A ak to mal byt pokus o ironiu, tak ti moc nevysiel ;)

rebellefleur
3. nov 2021

@diewcatqoo - presne si to vystihla, nikde, v žiadnej diskusii som nevidela, že by sa ivka vystatovala, koľko zarába, skôr v rámci poradenia dávala rady, že pokiaľ naozaj človek chce a maka na sebe, vie byť aj finančne na tom dobre. Ale každá druhá namiesto toho, aby sa nad tým zamyslela, to berie ako sa vystatuje, že je prachata 🙈🙈🙈🙈

anjelicek26
4. nov 2021

@snowflake07 preco by to bolo nepravdepodobne zbalit deti a ist? Stahovali sme sa s muzom cez tri krajiny, nikto tym neutrpel... Pre deti to bola vyzva, naucili sa novu rec, zavisi samozrejme velmi od zamestnania, my sme mali vzdy prenajaty dom cez firmu. Na jednej strane chapem respekt komplet zmenit prostredie, na druhej strane ked tu nemaju financne ziadnu moznost to zlepsit, tak to neni o ziti, ale o prezivani...

katrin69
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
rikarika
8. jan 2022

@zoro9836 asi si chcel napisat zakladatelke temy.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
drago12587
17. apr 2023

Vtah to rozbit vie, ak sa po par mesiacoch budeš pokukovat po nahrade za chybajuce city... Prezil som si to, ja som to ustál, ona nie. A to sme mali vztah ako takmer nikto z vás.. ( 11 rokov spolu, od destva, obaja prva laska, prvy sex) .. zeny su nachylnejsie na hladanie citov, ak odolas, tak to prekonate.

ankare
17. apr 2023

Ako zle ste finančne?
Nemôžeš tak ísť s ním?
Ja by som do toho nešla. Nič nie je viac ako rodina pokope.

Strana
z3