icon

Máme sex veľmi zriedka. Ako to zmeniť?

parenabuchta
28. máj 2011

ahojte, chcela by som sa spytat, ci je tu niektora, ktoru trapi tato otazka... my s manzelom mame stastne manzelstvo. je mily, stara sa o nas a pritahuje ma velmi moc. lenze mame sex tak max 2 x do mesiaca a to ma trapi. mala som predtym depresie a to sa odzrkadlilo na vsetkom. lenze chut by aj bola, ale by ma musel navnadit... kazdy cakame, ktory prv pride a zacne vsetko.... je pravda, ze manzel ma toho v robote vyse hlavy a hovori mi, ze tak je vystresovany,z e nema ani chut. nepodozrievam ho z nevery.

juliap
28. máj 2011

@parenabuchta a co tak urobit pekny vecer, sviecky, vecera a porozpravat sa o tom ? ... niekedy je len problem v komunikacii, ked si mala tie depky, jasne, ze bola chut mensia a teraz to mozno mm berie tak, ze ta tym nechce zatazovat, tak sup, mozno budes prekvapena, ze ked sa o tom porozpravate, tak ti mm povie, ze aj jeho to "trapi" ...

parenabuchta
autor
28. máj 2011

@juliap my sme sa bavili o tom velakrat... ano chyba je v komunikacii. lenze ja ked tu chut mam, tak mi hovori, ze ma este strasne vela roboty, ked sa chce jemu, potom som ja spraskana ako pes.... bojim sa, ze nase manzelstvo skonci zle nedobre

patrix
30. máj 2011

ahoj, aj nas trap inieco podobne, ked ma chut jeden tak druhy je unaveny a naopak.paradoxom ,ze nam to chyba obidvom ..a tak som sa rozhodla, ze sa prekonam a unava neunava....a nakoniec sme spokojny obaja 😀 viem ze sa to neda na povel a ja potrebujem trochu viac casu aby ma "rozpalil" 😅 ale aj to sme vyriesili lubrigacnym gelom 😉 a ked nema chut on,tak mu ju jednoducho spravim 🙂 ved ty urcite vies co na neho plati 😉 nechcem aby sa nam nas vzath rozpadol kvoli sex, tak som sa to rozhodla riesit takto 🙂

ewisam
30. máj 2011

Ja by som radila obcas prekonat unavu a zrelaxovat spolocne... nuz ani vela prace, nebrani si oddychnut... spolocne. Treba najst kompromis. My napriklad mame iny problem, ja som typ, co nevie vyspavat rano a vecer chodi skor spat a muz presny opak. Tak sa mu obcas supnem do postele okolo tej desiatej rano, medzicasom nastivim obchod a vyperiem.... On zase vie, ze ak si dam kavu neskor poobede tak skor ako o polnoci nezaspim, takze ju zaleje neskor....Kompromis, vzdy a vsade, inak by to asi neslo. A kazdy z nas je spokojny...