Mamičkin cecok
Ahojte, chcem sa vás opýtať na názor. S mojim priateľom som 5 rokov, máme 5 mesačného synčeka a budúci rok plánujeme svadbu (sme plánovali). Bývame spolu zatiaľ u mojich rodičov. Počas celých 5 rokov všetko bolo ok, vychádzala som s jeho rodinou, bol milý, snažil sa, skrátka pre mňa ideál. Po pôrode nastal zvrat. Jeho mama sa začala do všetkého nepríjemné montovať, začala ma urážať, ponižovať, chodí sem na neohlásené návštevy, trhá mi plačúce bábo z rúk, cumel mu bez opýtania namočila do piva, núti ho sedieť, vkuse ma terorizuje nevyžiadanými radami, keď sú chorí zámerne to zatají a pozve nás k nim, potom mi povie, že bude mať imunitu, o mne aká som zlá mama a všetko preháňam..keď som sa o tomto jej správaní snažila hovoriť s priateľom (slušne), začal na mňa vrieskať až som ho nespoznávala, zastal si mamu samozrejme, to ja len riešim pi***. Spoločné bývanie už zrazu musí byť len vedľa rodičov, každý víkend len za rodičmi, minimálne 5x denne čo tu je s nimi volá, chodí sa tam sprchovať, čo navarím skončí nedojedené pretože sa tam stravuje, mama mu tam perie ešte aj veci, ... poraďte mi prosím, čo mám robiť? Ja ho naozaj nespoznávam, celých 5 rokov aj keď sme spolu bývali bolo všetko normálne a zrazu toto. 🤷♀️ ako otec je skvelý a mimo tohto aj ako partner.
Hlavne neži v minulosti ale v prítomnosti a pozeraj sa na to ako sa správa teraz, nie aké to bolo voľakedy.
@nikpa nežijem, ale tak sme spolu 5 rokov a máme dieťa, takže už len pre svoj dobrý pocit sa to pokúsim zachrániť. Ak to nepôjde, tak samozrejme nebudem 20 rokov vo vzťahu s výhovorkou lebo dieťa, ale tú 1 šancu tomu dám.
ja neverim,ze nastane az takato zmena..tie naznaky tam museli byt aj predtym len si sa tomu vyhybala alebo to nepozvazovala az za take hrozne...lebo ak by moja svokra zacala davat len tak odrazu pusu na usta mojmu muzovi (a ktorehojolvek chlapa poznam),tak by jej povedal,ci jej nesibe...cize ak tvojmu ro nevadi,vzdy mali taky vztah
a ak je muz na jej strane,velku sancu nemas...jedina cesta je,hned to zatrhnut,akonahle jeho mama pride a prikazuje ti co robit,hned sa ohradit a poslat ju kade lahsie,ziadne navstevy u nich a ziadne vylety s nimi...muz sa bude asi jedovat,ale casom to bud prijme alebo neprijme
ale ak sa budes prisposobovat je iste,ze ta znicia a "vezmu" ti aj dieta
Asi nepomôžem, neviem ako, ale ďakujem za možnosť prečítať si príspevok, ja po 2,5 roku vzťahu riešim, že sa mi nepáči, že partner 3x denne telefonuje mame, potrebuje k nej minimálne 2x týždenne ísť sadnúť, aspoň 2x ju odviezť do práce, v sobotu jej odviezť veci čo nakúpi v meste, píšu si od dobré ráno po dobrú noc a stále mu je málo. Chvalabohu nemame deti, tak aspon vidim ze treba mat vykricnik a nenechat to zajst takto daleko, tebe drzim palce aby sa tvoj chlap dal do poriadku a postavil sa za rodinu! 🤍
Nemas ziadnu oporu u partnera, urcite by som do svadby nesla. V ziadnom pripade. Svadbou sa to este zhorsi a uz vobec neuvazuj o spolocnom byvani. Co najdalej od takych ludi.
Ahoj ako to dopadlo

@evelyn246246 a čo sa bývania týka tak asi preto, že v dnešnej dobe je tak drahé ako ešte nikdy s tým, že ja mám bytovú jednotku u rodičov, takže my bývať kde máme aj keby nechceme svoje vlastné bývanie