Mamičky a problém s alkoholom
Milé mamičky, dovoľujem sivás osloviť s touto veľmi citlivou témou, nakoľko pravujem pre časopis Mama a ja a práve sa touto témou zaoberám. ak poznáte mamičku, ktorá má prpblém s alkoholom alebo sa vás nebodaj osobne týka, napíšte mi (anonymne) na matapaskova@gmail.com
Budem vám vdačná
Martina
@medirelka a to si fakt myslis, ze sa ti niektora prihlasi??? problem s alkoholom je dostatocny dovod na to, aby kazdej matke boli odobrate deti z jej starostlivosti, takze to si myslim ziadna riskovat fakt nebude...
@kaktusik007 ona sa pytala nemusis byt hned negativna a mudrovat ci sa niekto ozve
inak mna udivuju vsetky tie dotazniky, co su tu. toto je do casopisu, tak povedzme ok. ale vsetky tie vedecke prace, bakalarky a diplomovky, co sa spoliehaju na nejake anonymne online dotazniky, kde kazdy moze naklikat a popisat, co ho napadne a oni z toho vydedukuju zavery, ktore budu o par rokov prezentovane ako vedecka pravda podlozena výskumom. ked sa tak nad tym zamyslite, tak spolahlivost tych dotaznikov je nulova.
@ivetoy naozaj si myslis, ze ked tu mas svoju foto, pristupujucu ip adresu, ze si tu anonymne????
Ach jaj... No oki, mysli si aj nadalej, len potom nebud prekvapena...
@kaktusik007 😀 Ale ja nebudem pisat o sebe predsa ,ale o niekom koho meno nespomeniem,opisem iba situaciu....achh oki

Ahoj, pridi do Dubravky, pred restikou + bar El Paso je male ihrisko, blizko je socialna ubytovna Fortuna a budes mat namet aj na 10 stran