icon

Mamičky a problém s alkoholom

medirelka
11. jún 2014

Milé mamičky, dovoľujem sivás osloviť s touto veľmi citlivou témou, nakoľko pravujem pre časopis Mama a ja a práve sa touto témou zaoberám. ak poznáte mamičku, ktorá má prpblém s alkoholom alebo sa vás nebodaj osobne týka, napíšte mi (anonymne) na matapaskova@gmail.com
Budem vám vdačná
Martina

pribinak
11. jún 2014

Ahoj, pridi do Dubravky, pred restikou + bar El Paso je male ihrisko, blizko je socialna ubytovna Fortuna a budes mat namet aj na 10 stran

kaktusik007
11. jún 2014

@medirelka a to si fakt myslis, ze sa ti niektora prihlasi??? problem s alkoholom je dostatocny dovod na to, aby kazdej matke boli odobrate deti z jej starostlivosti, takze to si myslim ziadna riskovat fakt nebude...

dollynkaa
11. jún 2014

@kaktusik007 ona sa pytala nemusis byt hned negativna a mudrovat ci sa niekto ozve

tinka8873
11. jún 2014

@dollynkaa tak ta zienka mudruje do vsetkeho a kazdemu... A i ja jej mudrosti som pocitila na svojej koze 🙂 agresivna zenska 🙂

dollynkaa
11. jún 2014

@tinka8873 ha no pekne ;) asi nevie co so sebou 😉

ushuaia
11. jún 2014

@dollynkaa takych co nevedia ,,co zo sebou,, je tu ako maku... 😀

roklin
11. jún 2014

@medirelka Veľmi citlivá téma. Trošku si poopravte text, nakoľko pracujete pre časopis, máte v texte dosť pravopisných chýb a to Vám na dôveryhodnosti veľmi nepridá.

medirelka
autor
11. jún 2014

Chybne stlačené písmenko nie je pravopisná chyba🙂

valy
11. jún 2014

inak mna udivuju vsetky tie dotazniky, co su tu. toto je do casopisu, tak povedzme ok. ale vsetky tie vedecke prace, bakalarky a diplomovky, co sa spoliehaju na nejake anonymne online dotazniky, kde kazdy moze naklikat a popisat, co ho napadne a oni z toho vydedukuju zavery, ktore budu o par rokov prezentovane ako vedecka pravda podlozena výskumom. ked sa tak nad tym zamyslite, tak spolahlivost tych dotaznikov je nulova.

pribinak
12. jún 2014

@valy preto navrhujem priame pozorovanie (vid príspevok hore) lebo
to je este relevantnejsie ako interview v niektorých prípadoch ;) ;) ;)

ivetoy
12. jún 2014

@kaktusik007 anonymne pise....tak ako?

kaktusik007
12. jún 2014

@ivetoy naozaj si myslis, ze ked tu mas svoju foto, pristupujucu ip adresu, ze si tu anonymne????
Ach jaj... No oki, mysli si aj nadalej, len potom nebud prekvapena...

ivetoy
12. jún 2014

@kaktusik007 😀 Ale ja nebudem pisat o sebe predsa ,ale o niekom koho meno nespomeniem,opisem iba situaciu....achh oki

cannella
11. júl 2014

@medirelka Nejde o preklepy, ale o chýbajúce čiarky a veĺké písmená.
@roklin